Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Riley Quentin
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 18

Külső leírás: Igencsak hangsúlyosak a belépői. Már csak kinézete miatt is elég sok embernek szemet szúr, nem hogy még azzal a sötét, ijesztő aurával, amit folyamatosan áraszt magából. Középmagas, nem lóg ki a sorból, bőre hihetetlenül sápatag. Álla hegyes, arca olyan, mint valami kivételesen szép babának. Ajkai kicsik, orra pisze, ami mintha valami bájt kölcsönözne orcájának. Az összképet mondhatni a szemei rontják el. A szemek, amik gyönyörű kék színben pompáznak, de nem tükröződik bennük más csak gyűlölet, közöny és harag. Az emberek általában megrettenek a tekintetétől. Rövid tincsei elöl arcába hullnak, tincsei végei körbe végig világoskékre vannak festve. Öltözködésében is kissé rendhagyó, maga alakítja át a ruhadarabjait, szereti a rendhagyó dolgokat. Nem érdekli ha másoknak nem tetszik az öltözete.

Jellem: Mogorva. Talán ez az egyik legjobb jelző rá. Többet morog, mint egy medve, vagy egy rigolyás öregember. Néha már ő maga sem tudja, hogy min, de morog. Nem túl kedves egyén, de akiket közel enged magához, azoknak megmutatja a kedves, mosolygós oldalát is. Na itt a probléma, előbb el kell érned, hogy közel engedjen magához. Nem szereti az embereket, ő amolyan magányos farkas típus, nem kér senki segítségéből. A gúnyolódás az egyik legnagyobb fegyvere, szívesen alkalmazza minden helyzetben, de tudja, mikor kell befognia a száját. Néha még az ellenséges jelzővel is illethetjük. Legtöbbször az ösztöneire hallgat, de nagyon jó esze is van, remek taktikus. Nagyon ritkán látni mosolyogni, azt is csak kivételes alkalmakkor. Tud ő nagyon törődő és gyengéd lenni, de nagyon jól palástolja. Csak azok pillanthatják meg ezt az oldalát, akiket bizalmába enged. Bizalmatlan, fortyog benne az elnyomott düh.

Élettörténet: Nehéz gyerekkora volt, amiről nagyon nem szívesen beszél. Még nem volt eddigi életében olyan ember, akinek ő maga mesélte volna el a múltját. Kisebbik gyerek volt a családban, egy bátyja volt, aki három évvel idősebb, mint ő. Az anyja egy gyenge egészségű asszony volt, aki a háztartást vezette a gyereknevelés mellett, mindent megadott volna a gyermekeinek. Kivételes szépségnek számított, az férje is rajongott érte, na meg a két szép gyermekükért. No de, itt még nincs semmi baj, de az apuka foglalkozásával már annál inkább! Gazdag embereknek vadászott prémet, no de még milyet! Nem csak olyan csipp-csupp állatprémet, hanem igazi alakváltó prémet. Riley öt éves volt, mikor szeme láttára ölték meg a szüleit, s ő minden egyes percére tisztán emlékszik. Őt a bátyja védte a testével, aki megvakult egy karmolás miatt. A kislány élete akkor fordult meg teljesen, és kezdte el gyűlölni az alakváltókat. Árvaházba kerültek a bátyjával, akit persze senki nem akart magához venni a vaksága miatt. Riley végig mellette volt, ápolta testvérét. Kitűnő tanulmányi eredményei voltak, de borzalmas magatartása és balhéi miatt nem szívesen viselték el sehol sem. Mivel nem voltak megfelelőek a körülmények arra, hogy bátyja teljesen felépülhessen, így nyolc éves kora óta dolgozik valamit – kezdetben újságkihordás, bevásárlás időseknek -, kezdett el gyűjteni, hogy el tudjanak költözni. Mikor a bátyjának tizennyolc évesen el kellett hagynia az árvaházat ment vele. A középiskolában kiközösítették – ami nem igazán hatotta meg… - de nagyon összebarátkozott egy alakváltó lánnyal, de mikor észrevette az igazat, vívódásba kezdett magával. Mikor elmondta a lánynak a múltjának egy részét, a lány megtámadta őt az apja miatt. Azóta nem bízik senkiben.

Hobby: bátyjával töltött idő, olvasás

Foglalkozás: ami éppen akad

Extrák: Bátyját Matthewnek hívják. || Mindig is ki akarta próbálni az extrém sportokat, de nem meri a bátyja miatt. || Rémálmai vannak a mai napig, de ezt senkinek nem mondja el. || Szeret ősszel kint ülni egy padon és nézni ahogy hullanak a levelek.

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 04. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).