Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Albert
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: kinézete alapján harmincas éveinek közepén járhat

Külső leírás: Homályba, sötétbe vesző alak, ruházatával rá is játszik a fényekre. Ha jól ismered és szembesétál veled az utcán, nem olyan biztos, hogy felismered. Magas, hórihorgas, hosszú karok és lábak, ami olyan hatást kelt, mintha egy kabátba bújt élősködő lenne. Direkt sötétített szemüveget hord. Drága anyagból készült kabátot visel, nagyon strapabíró, lábszárra felkúszó cipővel, mert az áldozatok rúgkapálhatnak, fájdalmasan nem tudták megrúgni. Gyorsan mozog, övé a meglepetés ereje, sőt, ahhoz is van elég ereje, hogy a megzavarodott, kétségbeesetten küzdő áldozatait is kényelmesen lefogja.

Jellem: A testi élvezetek igen csak nagy rajongója és művelője. Olyannyira, hogy átugorja az udvarlást és becserkészést, elkapja kiszemeltjét s már rögtön a lényegre is térnek. Érzelmek nélkül, csak a kéjt habzsolja. Néha elkábítja áldozatait, hogy ne ficánkoljanak annyit és ellenkezzenek, de általában a tenyerével tompítja a kiabálást, vagy szájpecekkel. Ha áldozata olyan erős, hogy csak az aktus végén sírja el magát, szól pár vigasztaló szót, vagy ha az elélvez, akkor megsimogatja a fejét. Kiderült még róla, hogy nagyon alapos ahhoz képest, hogy spontán a "párválasztása" a sikátori légyottokra, mert még semmiféle DNS mintát nem sikerült tőle keríteni, nagyon pedáns és tisztában van a környezetével. Elég magas szinten, kiválóan manipulál egyes helyszínekkel, mert valami mindig jellemző az adott tetthelyre, mégpedig az, hogy valamiféle nyomozás szempontjából akadályozó tényezővel rendelkezik. Még nem fejlődött első számú közellenséggé, erre fordít még némi figyelmet, hogy ne vigye túlzásba.

Élettörténet: Egyelőre csak bűnözői történettel rendelkezik. Az újságírók és a rendőrség által elkészített profil alapján magas, körülbelül 190 centiméter körül mozoghat, drága anyagból készült kabátot hord, ami a térdéig ér, teljesen kitakarva az alakját. Áldozatai beszámoltak arról, hogy citrusos parfümöt éreztek, az arcát sosem látták és sosem csókolta meg őket. Természetesen ezek azok az áldozatok, akik elmentek a rendőrségre és elmondták, mi történt velük. A legtöbben a szégyen és megaláztatás miatt nem jelenti a dolgot, van, aki a szülei előtt is mélyen hallgat az esetről, vagy pont a szülők a jóhír érdekében nem engedik el a gyereket. Szomorú, de a mai világban sok fiatal erre a sorsra jut. Statisztikák és becslések szerint elhagyott városrészekben, sikátorokban és kikötőkben szedi áldozatait, ritkán megy ugyanarra a helyre. Van mikor injekciós tűvel elkábítja áldozatát és úgy bánik el vele, azonban előfordultak már olyan esetek, ahol nem volt ilyen "kegyes" hangulatában. Nagyon precíz, nyomot még soha nem hagyott, a rendőrség csak arra támaszkodhat, amit a szexuálisan bántalmazottak halkan, a kihallgató szobában elsuttognak. Mindig hátulról közösül áldozataival, ennek célja vélhetően az, hogy ne lássák az arcát és ne készülhessen róla fantomkép. Nem is készült. Csak testének körülbelüli paramétereit tudják, és azt, hogy milyen illatú parfümöt visel magán. Nincs állandóan szalagcímen, nem naponta támad, az áldozatok között eltelhetnek hónapok is. Főleg miután elkapott egyszer egy újságírót is, aki utána kutatott a kikötői konténerek között, de erről - ahogy az várható volt -, nem esett szó a médiában. Különösen a nyomtatott sajtóban nem.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Nemi erőszaktevő. ** A karakterlap azért rövid és hiányos, mert majd a történet közben lehet egyre többet megtudni a személyéről. ** Az itt megadott neve a rendőrség által ráaggatott név, hogy hívhassák valahogy egymás között. Ezt a név-dolgot Donato Carrisi Démoni suttogás c. könyvéből vettem.

Képinfo: Entrepreneurial (pinterest)

Engedélyezve: 2015. 04. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).