Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Arthur Waters
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 17

Külső leírás: Anya-fésülte barna hajú, sápadt bőrű serdülő srác. Mivel legtöbb kedvenc elfoglaltsága nem igényel friss levegőt és napsütést, nem egy sportos és lebarnult alkat. Az a tipikus gimnazista, aki szeret ingre felvenni egy kötött mellényt avagy pulcsit, a gallért kihajtja, mintha körülbelül istentiszteletre menne. Ha nincs zsepid, nála tuti van. Mindig ápolt és igényes, még izzadni sem szokott, ugyanis soha sehová egyáltalán nem siet, nem fut, nem sprintel. Az sok-sok kellemetlenséggel jár. A hangja most mutálódik, szóval néha egészen könnyed, kedvesen fiús, a következő pillanatban pedig elég mély és kellemesen vonzó ahhoz, hogy azt hidd, most váltott ént, emiatt többször rekedt és inkább nem beszél. Gyakran vág elgondolkodó és réveteg arckifejezést, közben mindig megtámasztja a fejét a kezével, vagy ha fal mellett ül, akkor azzal. De ez neki akkor is jól áll. Ruhatára kivétel nélkül márkás darabokból áll. Anyja szerint ha már így akar öltözködni, mint akinek nincs élete, akkor legyen, de legalább neves minőségű cuccokban mászkáljon. Átlagos magasságú, de aki elér tekintetével a szeméig, nem is nagyon akar feljebb nézni. Nagyon szép, átható zöld szemei vannak, teljesen tiszta színe van, semmi folt nincs benne, vagy átmenet.

Jellem: Kedves, okos, intelligens jellem, de valahogy az érzelmeiről képtelen beszélni és nagyon nehezére esik kimutatni őket, mert nem igazán tudja, hogy is kellene, meg hol a határ. Arról nem is beszélve, hogy képes rettentően zavarba jönni, ha váratlanul valaki hasonlóképp viseltetik iránta. Ilyenkor csendben van, láthatóan kezd vörösödni vagy fehéredni, néha megpróbál ezen felülkerekedni, néha nem. Ő tényleg igazi kocka, a családján kívül nem szerette más úgy igazán még sosem, mert olyan kis láthatatlan és semleges. Nagyon udvarias és tisztelettudó, normálissága miatt kedvelik az öregek az idősek otthonában, ahová eljár sakkozni és közben beszélgetni a hajlott korú emberekkel. Mérhetetlenül türelmes, talán azért, mert egyrészt elég korosak a játék-partnerei, vagy az az oka, hogy nem sok idegtépő korabelivel van dolga. Jó magaviseletű, pedáns megjelenésű, vonatokon és buszokon kézfertőtlenítő zseléz mindig, miután leszáll. A szülei büszkék rá, liberálisak és megértők, ők elfogadják a fiukat olyannak, amilyen. Inkább legyen évfolyamelső, mint egy agyhalott izomagyú focista, aki csak a sporttal juthat be egy olcsóbb, minőségében gázabb egyetemre. Nem jár el bulizni, még kocsmába se, kávézóba sem, nagyon maximum a könyvtárban tölti el az idejét, ha nem a szobájában kuksol a monitor előtt. Nagyon szeret videókat vágni, ért is hozzá, ezért egy közepesen népszerű videoblogger team-hez csatlakozott. Nem jelenik meg a videókon, de a legtöbb játékvégigjátszást és videót ő vágja meg és szelektálja a részeit. Élvezi és legalább több infót szerez egy adott játékról. Szeretni való karakter, kis kedves és könnyen zavarba jön egy bensőséges, intimebb helyzetben.

Élettörténet: Arthur a külvárosban lakik, édesapja egy tankönyvforgalmazó cég vezérigazgatója, édesanyja pedig idősek otthonában dolgozó ápolónő. Nem szenvedett soha semmiből hiányt, ráadásul a tizedik születésnapja körül költöztek abba a kisebb villaszerű modern házikóba, amiben most élnek. Anyukája imádja a növényeket és a nagy, fénnyel töltött tereket, szóval a konyha és a nappali csupa ablak, ahogy a tetőtér is, valamint az egész ház egy komplett botanikus kertre emlékeztet. Mindenhol növények, Arthur szobája sem képez kivételt, igaz jelentősen kevesebb számú leveles fotoszintetizáló lény lengeti magát, de a plafonja hálóval van bevonba, amire anyja a születése óta növényeket futtat fel, szóval a plafon egy frankó dzsungel. Minek menjen ki a természetbe, mikor az eljött hozzá. Bekapcsolja a laptopot, vagy felállítja a sakktáblát és játszik. Van egy testvére is, Christof, de ő már egyetemista és kollégiumban lakik, de minden vasárnap együtt eszik a család, ahová a bátyó is ellátogat. Kivéve ha másnapos. Arthur kivételes tehetséget és érzéket mutat a sakk irányába, kifejezett feladatokat kap a tanárától, akihez külön el szokott járni, a következő Sakk Olimpiára már megvan a kvalifikáció és a többi szükséges dolog. Ahogy azt sejteni lehet, az idősek otthonába gyakran eljár a mentálisan tip-top öregekhez, lezavarni egy sakk partit, szóval amolyan önkéntesnek is mondható ott. Rettentően szereti, neki ez a sport, másra nem is nagyon szakít időt. Emellett imádja a képregényeket, az egyik netes képregénynél bukkant a Starfighterre, ami eleinte kis egyszerű, szokványos sci-finek indult, de aztán... nos, tetszett neki, amit látott. Ennek okán regisztrált fel egy netes társkeresőre, hogy csak úgy ismerkedjen a témával és másokkal, akik ebben hasonlítanak rá. Itt bukkant rá egy kortársára, akivel nem telik el nap, hogy ne beszélgetne, de élőben még egy alkalommal sem találkoztak. Nagyon szeret vele csetelni, szinte siet haza, vagy szól, hogyha valami miatt nem tud elérhető lenni, teljesen összenőttek.

Hobby: videoblogos játéktesztelés, sci-fi/thriller sorozatok, youtube walkthrough-ok, sakk virtuálisan és a való életben, képregények, városi könyvtár

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Érti és beszéli az eszperantó nyelvet, hiszen az először a kockák mesterségesen megalkotott nyelve volt. ** Ha minden jól megy, sakk olimpikon lehet a következő Sakk Olimpián. ** Egyik kedvenc netes képregénye a Starfighter. Igen, őt meghatják a lövöldözős és a szerelgetős, szöszölős jelenetek is. ** Comic Con mindörökké, tervezi, hogyha lesz ideje, csinál magának egy rendes, tisztességes SG-1 egyenruhát és elmegy oda. ** Ahogy az egész életéből lejön, túl csíra ahhoz, hogy párkapcsolattal büszkélkedhessen. ** Asztmás. ** Mostani aktuális játéka, amit játszik, az a Dead Rising 3. ** Artika a kis Erwinke titkos szerelme.

Képinfo: Nem én készítettem és nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez! (tumbrl.com)

Engedélyezve: 2015. 04. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).