Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Fujin, a szelek istene
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: Több száz éves, ami az istenek között méég nagyon fiatalnak számít

Külső leírás: Fujin isten, tehát úgy néz ki, ahogy éppen kedve tartja. Két kedvenc formája van: vagy egy agyaras, hegyes fülű, zöld bőrű démon, vagy ember alakját ölti. Mikor az utóbbi, félmeztelen, kisportolt, hosszú, szürke hajú fiatalember alakját ölti. Vállán egy két végén bekötözött zsákot szokott hordani, amikben a szeleket tartja fogva.

Jellem: Szeret tréfákat űzni másokkal, és nem mindig vállalja a felelősséget. Fiatalként az idősebb isteneknek nem mindig adja meg a kellő tiszteletet. Bár sok istent (és embert) szeret, azért mégis iker bátyjához kötődik a legjobban. Harc közben is megtartja a csínytevő magatartását, és humorával és tréfáival zökkenti ki ellenfelét.

Élettörténet: Története nem túl bonyolult. Japán két teremtő istene Izanagi és Izanami hozta létre őt, és a bátyját Raident. Bár ők is istenek voltak, volt bennük némi démon vér is, ezért a szüleik nem ismerték el őket gyermekeiknek. Bár ez némiképp éket vert a testvérpár, és szüleik (meg igazi gyermekik) közé, ők mégis engedelmeskedtek nekik.

Hobby: A viharok alatt szabadon engedni a szeleit, vitorlás szörf

Foglalkozás: A szelek istene

Extrák: A viharok alatt együtt dolgozik Susanooval, a vihar istenével (szülei valódi gyermekeinek egyike), és ikertestvérével Raidennel. ~~ Néha emberi formát ölt, és elmegy vitorlás szörfözni, miközben pazar széllökésekkel örvendezteti meg a sporttársait.

Képinfo: A kép JhonatasBathalma deviantart felhasználó készítette (the image is createdd and owned by a deviantart user, JhonatasBathalma) (http://soysaurus1.deviantart.com/art/Mortal-Kombat-Fujin-281159768)

Engedélyezve: 2015. 04. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).