Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: May Nari Jung
Kategória: Yuri
Feltöltő: hiruko96

Kor: 19

Külső leírás: Vékony csinos alkatú lány. Hosszú sötét barna haja és barna szemei vannak. Mindig sokat ad a külsőjére és próbál olyan csinos lenni amennyire csak tud. Mindig csinos és szexi ruhákban jár. Sokat fordít a higiéniára és a küllemre. Mosolya és szemei elbűvölőek, mindig kellemes illata van.

Jellem: Kicsit beképzelt és énközpontú. igyekszik mindig a legjobb és a legszebb lenni. Kényes és csak a legjobb felel meg neki, szeret másokat irányítani. Ezek ellenére ha valakit jobban megismer és közel kerül hozzá azzal igyekszik kedves lenni. nem szereti ha elutasítják. Erős és határozott jellemű és ha akar valamit akkor addig nem nyugszik amíg meg nem szerzi. Nagyon intelligens és okos bár általában kevésbé szorgos. Még ha nem is ismeri el de fontosak neki a közeli barátai és eléggé ragaszkodó. Nagyon válogatós és az ételekkel kapcsolatban is finnyás és mindig figyel az alakjára. Imádja a ruhákat és szeret vásárolni. Viszonylag könnyen lesz dühös és néha hisztis is.

Élettörténet: A szülei gazdagok és megadják neki amit akart. Egyke gyerek és sosem volt testvére és viszonylag kevés embert engedett igazán közel magához. Mindig is a legjobb akart lenni mindenben és sok mindent kipróbált de idáig semmi sem volt ami igazán megtetszett volna neki. Első igazán jó barátnőjét gimnáziumban ismerte meg és azóta is nagyon jóban vannak. Színművészeti egyetemre akar jelentkezni bár csak pár hónapja kezdett el érdeklődni ezen a téren az egyetemi nyílt napon nagyon megtetszett neki. Elhatározta magában hogy arra az egyetemre szeretne járni és nem hajlandó le mondani róla. Még csak nem rég kezdett bele ebbe az egész színművészetbe és annak ellenére hogy általában mindenben kiemelkedő volt még nem igazán megy neki.

Hobby: Táncolás, éneklés, bulizás, vásárlás, síelés és fittness termekbe járás, rajzolás, és minden ami a saját szépítgetéséhez kapcsolódik

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Szereti az édességeket bár ritkán eszi mert vigyáz az alakjára. Szereti a sportokat. Már volt több pasija is de egyikkel sem volt boldog valamiért, most viszont foglalt mert valakiért még is csak dobog a szíve. Kedvenc színei a vörös és a rózsaszín és utálja a hideget és a havat.

Képinfo: Nem én csináltam és nem is birtoklom a képet. (http://www.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 04. 04.

Módosítva: 2015. 04. 02. 14:38:17
Módosította: hiruko96

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).