Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jamesine Grier (kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Hangerejével, vörös loboncával, és hangsúlyos belépőivel, mindenki fejében már kialakul vagy egy pozitív vagy egy negatív benyomás, de mindenképpen egy maradandó élmény. Jamei-t nem lehet elfelejteni ez biztos. Egy csöppnyi testből, mint az övé, hihetetlen mennyi energia és a hang képes kitódulni. Alulról súrolja a 160 centit, igencsak idegesíti az alacsonysága, de előbb menne a Szent Mungóba, minthogy ő felvegyen egy magas sarkút. Füle alá érő égővörös tincsei hullámosak, kuszán merednek mindenfelé a nagyvilágba. Tűzvörös tincsei felhívják a figyelmét mindenkinek. Apjától örökölte, aki ír, s Jamie erre roppant büszke. Hosszúkás arcán szeplők virítanak, valamint van egy szépségpöttye az ajka alatt. Ajkai vékonyak, de szép formájuk van, orra kicsi, de egyenes. Nagy zöld szemei a mohára emlékeztetnek, nagyon mogorván tud nézni ezekkel a szemekkel. A szemeit hosszú szempillák veszik körbe, amik csak jobban a szemeire vonzzák a figyelmet. Szinte mindig az iskolai talárban és egyenruhában látni. Mikor nem egyenruhát visel furcsamód szereti a lányos, aranyos dolgokat, sőt talán néha túlzásba is esik.

Jellem: Kicsi a bors, de erős. Ez a mondás rá teljesen igaz, amilyen picike olyan nagy tud lenni a szája, és olyan nagyot tud ütni. Önfejű és makacs, nem hajlandó másnak behódolni, borzasztóan konok, ezek a legfőbb negatív tulajdonságai. Hamar ki tudja magát idegelni, valamint ami a szívén az a száján típus. Nem a legmosolygósabb leányzó a földön, csak akkor mosolyog ha oka van rá, de ez nem jelenti, hogy egy állandóan zsémbelő figura. Nem szeret az érzelmeiről beszélni, nem szereti kimutatni az érzelmeit, számára ez zavarba ejtő. Onnan lehet tudni, hogy zavarban van, hogy egyre hangosabban beszél és a feje egyre jobban közelít a hajszínéhez. Nem az a társasági figura, nem szereti ha sok ember van a közelében, de a csapatjátékhoz viszont ért a sportokban különös módon. Él tanuló, nagyon jó esze van, mindent hamar megtanul, ráadásul szorgalmas is, még ha ezt nem is nézik ki belőle. Mindig ki áll az igazáért, és nagyon nehezen ismeri be, ha a másiknak van igaza, de beismeri. Ez nagyon fontos. Tudja magáról, hogy milyen hibái vannak, és próbál ezeken változtatni kisebb-nagyobb sikerekkel. Hatalmas az igazságérzete, valamint hihetetlenül jólelkű. Érzékeny, viszont ezt csak nagyon kevesen tudják, mivel nem mutatja ki az érzékeny oldalát. Mindig fenyegetőzik azzal, hogy majd megveri az illetőt, de nem tud igazán verekedni, szóval javarészt csak a szája nagy. Belül nagyon fél az idegenektől, a legtöbb embertől de ezt leplezi, csak a közeli barátai és a családja tud róla.

Élettörténet: Az apja egy ügyvéd, aki ír születésű az anyja pedig egy félig skót, félig angol tanárnő. Nagy családja van, apai ágról két nagybátyja és három nagynénje van, anyai ágról pedig egy nagybátyja és két nagynénje, valamint számos unokatestvér. Nagyon összetartó a családja, náluk is sok gyerek van, neki két bátyja, egy nővére és egy öccse van. Boldog, szép kisgyerekkora volt, igazi rosszcsontok voltak, a gyerekes csínyek nem maradhattak el, boldogan gondol vissza erre a korszakra, amit számos családi album és bekeretezett fénykép örökített meg. Tizenegy évesen megkapta a levelét a Roxford boszorkány és varázslóképző Szakiskolába, s ezt a hírt a család igen vegyesen fogadta. Anyai ágról, egyik nagynénjét és annak a családját leszámítva elzárkóztak tőlük. Jamie a Hugrabugba került, ahol nagyon szép eredményeket ért el. Harmadévesen fogóként bekerült a Quidditch csapatban, de nem sokáig tarthatta a posztját, ugyanis a Nagy csata miatt a fél iskola le lett rombolva. Mikor rendbe hozták az iskolát, visszament folytatni a tanulmányait, kitűnő RBF vizsgákat tett, és most a RAVASZ vizsgáira készül nagy lelkesedéssel.

Hobby: gyakorlás, járkálás a mugli Londonban, testvéreivel lenni

Foglalkozás: tanuló/boszorkány

Extrák: Nagyon büszke a származására, van egy enyhe skót akcentusa. || Mugliszületésű, egyetlen varázslattal rendelkező ember a családjában. || Nevét apjától kapta, de a Jamie becenevet szereti. || Nincs valami pozitív véleménnyel a Mardekárosok iránt, ahogy a legtöbb diáknak sem. || Legjobb barátnője egy mugli lány, akit mindenkinél jobban szeret és ragaszkodik hozzá, másik barátnője pedig szintén Hugrabugos.

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 03. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).