Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Miki Finnigan
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Ahogy ránézel rögtön az az „Ó drágám!” érzést kelti benned, főleg azokkal a nagy barna szemeivel, amikkel olyan ártatlanul tud pillázni a nagyvilágra. Haja karamellaszínű, viszonylag egyenes ám a végei néhol aranyosan felkunkorodnak. Elől haja egyenesre van vágva, frufruja éppen nem lóg bele a szemébe, ám otthon mikor tanul mindig felcsattolja hogy jobban lásson. Álla egyenes, szemei nagyon, orra pici és pisze, ajka keskeny. Igencsak kislányos arca van, ahol legtöbbször pír lelhető fel. Alacsony leány 158 centi magas, kis törpe, elveszik a tömegben. Szereti az aranyos dolgokat, szoknyákat, de nem viszi túlzásba, néha csak elnyúlik egy macinaciban és úgy sütizik, éppen kedvétől függ hogyan öltözködik. Bőre hófehér csupán csak elvétve találhatóak rajta anyajegyek. A csípője keskeny, melleivel egyáltalán nincs megelégedve, de tudja hogy nem baj az hogy sportolás közben nem kell két dinnyére figyelnie a mellkasán. Azért néha nagyon idegesíti, hogy deszka.

Jellem: Ő aranyos lány, aki túlteng az energiáktól és nem lehet lelőni. Állandóan bárgyún vigyorog, és rossz szokása, hogy harapdálja a száját. Néha kissé lassú tud lenni, kell pár perc, hogy leessenek neki a dolgok, de mikor leesik neki, akkor gyorsan beindulnak a fogaskerekek. Okos lány, tájékozott, nagyon-nagyon sokat olvas, így nagyon olvasott és tájékozott. Az ártatlanság szobrát róla lehetne mintázni. Nem tud hazudni, nagyon sok mindennel még nincs tisztában, és hamar elsírja magát, igencsak érzékeny. Amilyen érzékeny olyan pirulós is, szinte mindig vörös a feje. Nem az társaság középpontja, de szereti ha emberek veszik körbe, az egyedüllét a gyengéje. Hatalmas beszélőkével áldották meg az égiek. Nagy hibái viszont a hiszékenység, a naivítása valamint a mindenki felé sugárzott feltétel nélküli bizalma. Olyan mint egy gyermek, ami a szívén az a száján, mindent kimond ha figyel rá, ha nem. Hihetetlenül kreatív, mindig szeret kézműveszkedni, nagyon jó a kézügyessége.

Élettörténet: Édesanyja japán származású, míg apja angol. Anyja adott nevet mindegyik gyermekének, Miki ugyanis a legkisebb gyermek, két bátyja van még, Ryu és Akira. A nagyszülők nem igazán örültek a házasságnak, nem még amikor a pár kijelentette, hogy nagy családot akar és három gyerek a minimum. A két család sokáig reménykedett hogy talán elvállnak majd, de mikor Miki betöltötte a harmadik életévét feladták reményeiket. Nagyon kellemes gyerekkora volt, bátyjaival mindig is közel álltak egymáshoz, mindent a két fiú tanított meg neki. Biciklizni, görkorizni, hogy védje meg magát, stb. Amikor elkezdte a középsulit, akkor költöztek Japánból Amerikába ott kezdte már a gimit, ahol volt pár fura dolga, amik miatt céltábla lett. Például megszokásból egyenruhában ment el az évnyitóra, és a testnevelés órán a japán tesi egyenruhát használta. Nehéz volt neki átszokni, és az első fél éve a gimiben kész kínszenvedés volt, aztán megtanult mosolyogni és nem magára venni. Első év végén egy fiú segített neki mikor leejtette a könyveit a lépcsőn és azóta bele van zúgva, bár a srác biztos nem emlékszik rá. Csak távolról figyeli és nem mer odamenni hozzá.

Hobby: olvasás, nyelvek tanulása, futás a parkban

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Három éve versenyszerűen fut. || Anyanyelvi szinten beszél Angolul, japánul és franciául, nemrég kezdte el tanulni a norvégot. || Van két nagytestű kutyájuk, amiket általában Akira társaságában visz el sétáltatni. || Ryu öt évvel, míg Akira csak két évvel idősebb tőle || Nagy rajongója a különböző Disney meséknek, de van pár rajzfilm amit a tévében néz például Dexter Laboratóriuma, Parkőrműsor, Kalandra fel! Animék ügyében igen csak jól tájékozott.||Japánul a nevét 美姫 kanjikkal írja, amiknek jelentése: gyönyörű hercegnő

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (google csodái)

Engedélyezve: 2015. 03. 29.
2015. 06. 23.

Módosítva: 2015. 06. 23. 16:38:21
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).