Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Benjamin Nugent
Kategória: Yaoi
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 28

Külső leírás: Gyönyörű, szinte világító kék szemeivel, sármos mosolyával, enyhén barnult bőrével, és szürkésbarna, hátrazselézett hajával Benjamin egy valódi szívtipró még most is, 30. életévéhez közeledve is. Nagyon ügyel arra, hogy mindig ápoltan, és kifogástalanul nézzen ki, legtöbbször inget, és öltönynadrágot hord. Bár ingét, főleg nyáron csak nagy ritkán gombolja be. Szépségét tudtán kívül fokozza, ékszerek viselésével, vagyis azokkal a kis csecsebecsékkel, amiket rajongóitól kapott, és egy ingzsebbe is eltehető, nagyítóval, amit viszont ő vett még 18 évesen, hogy komolyabbnak látsszon. Nagy ritkán dohányzik, csak azért gyújt rá egy-egy cigire, hogy még férfiasabbnak tűnjön.

Jellem: Igen számító, és remek meggyőzőerővel rendelkező, aljas „bűnöző”, aki magántanárnak adja ki magát. Ugyanis rendszeresen elcsábítja és megerőszakolja diákjait, de persze úgy, hogy ezt vagy a diákja, diáklánya ne merje elmondani, vagy pedig úgy, hogyha el is mondja, a szülők ne higgyenek saját gyermeküknek. Mert, mint mondani szokta diákjainak azok fenyegetőzésére egy-egy hosszú biológiaóra után: „Kinek hinnének? Egy elkényeztetett kölyöknek, aki maga is alig hiszi el, amit állít, vagy egy épeszű felnőttnek???” Olyan jól „játszik”, hogy eddig még sohasem fogták el, de még csak elcsábítani se tudta eddig még soha egyetlen áldozata sem. Mindezen rossz tulajdonságai ellenére is ő egy nagyon jó tanár, akiért szinte versengnek a városban a családok. Így, ezt is kihasználva nem sok időt tölt egy-egy háznál, gyakorta költözik.

Élettörténet: Gazdag családban született, kitűnő nevelést kapott, ráadásul mindent, amit kért meg is adtak neki. Viszont ezt hamar megunta, így egyfajta unaloműzésként elkezdte korlátait feszegetni. Mi az, amit megtehet, mi az, amit nem, és mi az a helyzet, amibe ha belekerül, ki tudja magát menteni. Így már nagy tapasztalatokkal rendelkezik ezen a téren, és... Mivel szolgálói veréséért, később molesztálásáért régebben se kapták el, most szinte már senkinek sincs esélye ellene, annyira profi szintre fejlődött. Apja kérésére kezdett el tanárnak tanulni, de nem bánta meg, hogy szót fogadott neki. Hiszen így, tanárként sok helyre eljut, sok új embert, fiatal lányt, és fiút is megismerhet, olyanokat, akik őt nem ismerik.... Bár lehet, ha megismernék, és megszeretnék, ő is megtanulná, hogyan szerethetne, és becsülhetne meg másokat.

Hobby: Diákjai molesztálása, akár még tanórákon is.

Foglalkozás: Híres magántanár, főleg biológiát oktat, ha kell, ha nem, szemléltető módszerekkel is.

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 09. 10.
2010. 12. 22.

Módosítva: 2010. 12. 22. 18:30:03
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).