Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Leda Castor
Kategória: Yuri
Feltöltő: VsRealm

Kor: 23

Külső leírás: Az átlagnál alig magasabb, sportos, de vékony alkat. Bőre sötétebb barna, de nem mediterrán, ajkai vörösek. Hosszú, fekete szempillái alatt agavezöld szemmel tekint a világra. Haja divatosan oldalt felnyírt, bordóba hajló sötétbarna, a különös árnyalat természetes, nem festett. Meleg, barátságos arcának határozott vonást ad merész arccsontja és éles állvonala. Szívesebben hord favágóinget, trikót és fekete farmert tornacipővel. Szemüveget csak filmnézéshez és olvasáshoz használ.

Jellem: Türelmes, de megvan a maga véleménye és nem fél elmondani, még akkor sem, ha ezzel konfliktust teremt. Bár szeret aludni, olvasni és az éjszakát járni, mégsem magányosságra született: imádja a társaságot és a kutyákat.

Élettörténet: Bár Kanadában született, szülei Közép-Amerikai származásúak. Van egy öccse, aki napra pontosan akkor született, mint Leda, csak épp egy évvel később. Mindig is a saját nézetei szerint helyes utat járta, ha az nem egyezett meg a könnyebbikkel, hát nyögve nyelősen haladt az élete. Iskolában nem nagyon volt rá panasz, talán a történelmet kivéve: nem érezte sosem igaznak a tukmált tananyagot. Most felnőttképzésen írást tanul és mellette főzőtanfolyamot végez.

Hobby: főzés, filozófia, vallások

Foglalkozás: kisegítő munkák

Extrák: Nonfiguratív tetoválása mellkasától álla vonaláig ér. A fekete tintás aprólékos munka Leda szerint saját útját és filozófiáját jelöli. Van még egy nem teljes karika orrpiercingje , fülbevalói és bal fülében fültágító is.

Képinfo: andrahilde alkotása (deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 03. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).