Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Karl Emerson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 23

Külső leírás: Fiatal, jóképű, gyönyörű és tele van élettel, bár néha nem látszik rajta. Az arcát olykor a kialvatlanság okoztak gyűrődések tarkítják, de ha ezeket eltünteti, akkor bizony mindkét nem megfordul utána. 178 centiméter magas, a testalkata mint egy modellé: karcsú, formás, egy kevés izomzattal amiket szépen kiemel rájuk simuló tejfehér bőre. A sok papírmunkától gyakran kiszáradnak a kezei ezért lefekvés előtt mindig bekrémezi. Az arca egy varázslat, minden megtalálható benne, bármilyen érzelmet oda lehet képzelni azokra a lágyan ívelő vonásokra. Nincs benne egy csöppnyi szögletesen férfias vonás sem, azonban a kisugárzása, a mozdulatai, gesztusai egyáltalán nem nőiesek és nem is akarna annak tűnni. A szemei szürkés-zöldek, napfényben inkább zöldnek tűnnek, máskor pedig szürkének, mintha csak változtatnák a színüket. Telt, barackos ajkai sokszor görbülnek mosolyra, az csak a hangulatától függ hogy épp mit fejez ki, de mindig megkapó jelenség. Kedveli a divatos öltözetet, általában öltönyt visel, mert ez az előírás a munkahelyén. Kedvenc színe a zöld, a szürke és a mályva.

Jellem: Az első benyomás az lenne róla, hogy felszínes, elutasító, esetleg unott. Kicsit talán mindből van benne egy kicsi, de ha önmagát kellene jellemeznie csak egy üres tekintetre futná. Pont olyanra, amilyennek mostanában gyakran érzi magát. Sokszor úgy éli meg a pillanatot mintha egy külső szemlélője lenne a saját életének, mert nem érzi magát odavalónak. Mintha belekényszerült volna az unalmas, hétköznapi átlagéletébe pedig ő egyáltalán nem erre hivatott. Már-már kétségbeesetten keresi a helyét, hogy végre kibontakozhasson a szürke aktakukac szerepéből, hogy része legyen kalandban és izgalmakban, amit fejben már számtalanszor elképzelt és megvalósított, de a való életben egyszer sem tette meg. Részben, mert félt egy drasztikusabb lépéstől, részben mert nem volt lehetősége a sok tényező miatt, amik megnehezítik az életét. Gyakran eljátszik a gondolattal, hogy egyszerűen lelép és hátrahagy családot, barátokat, szeretőt és nem foglalkozik mással csak önmagával és az álmaival, de az utolsó pillanatban megcsörren a telefon az irodája asztalán ő pedig felveszi és megy minden tovább. Egy csöppnyi félénkség sincs benne, mégis bizonytalan, máskor pedig határozott és gyorsan dönt. A legnagyobb baja talán az, hogy a szülei mindig megpróbálták irányítani és még ha nem is hagyja már ezt, a középiskolás évei alatt beléívódott gondolatokon nehéz változtatnia és elfogadnia a valódi, hamisítatlan önmagát, olyannak amilyen.

Élettörténet: A gyerekkora átlagos volt, a családjuk jómódban élt, mivel az apja egy neves orvos. Az édesanyja így sosem dolgozott, nevelte Karlt és a háztartással foglalkozott. Idilli család voltak, de mint minden jó, ez sem tarthatott örökké. Amikor Karl nyolc éves volt az apját egy orvosi műhiba miatt eltanácsolta az orvosi kamara, korai nyugdíjazásba került és mivel az anyja se dolgozott soha, az anyagi helyzetük jelentősen megváltozott. Vége szakadt a költekezésnek és a családi helyzet is feszültebbé változott. Karl szülei sokat veszekedtek, amikor is a fiú inkább félrevonult hogy ne hallja, majd egyre visszahúzódóbb lett. A szülei szinte megtervezték az egész életét, orvosi pályára szánták, hogy egyrészt vége legyen a spórolós időszakuknak, másrészt pedig hogy az apja ez által revansot vehessen az őt eltávolító személyeken, de egyik sem sikerült, mert Karl szinte betegesen fél a vér látványától. A szülei ezt bagatell dolognak titulálták de Karl tudta, hogy nem bírta volna azt a munkát így talán életében először ellentmondott a szüleinek. Mindig a szófogadó és engedelmes fiú volt, de belül majd szétfeszítette önmaga amit megpróbált háttérbe szorítani. Nem tudta mihez kezdjen önmagával így végül gyakorlatiasan egy olyan szakmát választott amivel rögtön el tud helyezkedni, így lett belőle könyvelő. Egy utazási irodánál dolgozik, két hónappal a munkába állása után összejött a főnökével és már két éve együtt vannak. A kapcsolatuk nem felhőtlen, Karl mégis kapaszkodik bele, mert abban a gazdag, jóképű, sportos férfiban keresi azt az izgalmas életet, amire minden porcikája ki van éhezve és eddig még nem kapta meg.

Hobby: nincs neki, ha a barátja kitalál valamit akkor eljár otthonról de egyébként csak robotol és hazamegy

Foglalkozás: könyvelő

Extrák: Hemofóbiás, elájul vagy szédülni kezd a vér látványától. *** A középiskolában jött rá hogy meleg, a szülei véletlenül tudták meg és az első hónapban nagyon feszült volt a helyzet otthon, de aztán átkerült a „nem beszélünk róla” fázisba.*** Nem híve az egyéjszakás kalandoknak – legalábbis még nem próbálta és bármennyire is izgalmasan hangzik nem lenne hozzá bátorsága. A mostanival együtt három hosszabb kapcsolata volt.*** Imádja a kalandokat és az izgalmat, de a legtöbbször nem mer nyitni az ismeretlen felé, lebeszéli saját magát, ebben nagyon jó. ***Élete álma, hogy egyszer majd körbeutazza a világot, részt vesz minden kalandon, megnéz mindent amit csak szeretne és semmire nem mond nemet, ami akár egy kicsit is felkelti az érdeklődését.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:04:15
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).