Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Mary Elizabeth Holmes ~ Mary
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: már egy ideje 18...

Külső leírás: Fehér fürtöcskéi elegáns hajkoronaként hullanak hátára. Az arca már-már egy porcelánbabáéval vetekszik, tökéletességben legalábbis biztos felveszi azzal a versenyt. Felemás szemei akár egy másodperc alatt is átfordulnak vérvörösbe, elég megéreznie a vérszagot. Arca sosem borul lángba, kivéve, ha szerelmes. Ajka csókolnivaló, viszont belül szörnyű agyarakat rejteget. Elég alacsonyra nőtt, mindössze 157 cm. Ruházata a fehér összes árnyalata, itt ott egy kis vörössel, vagy esetleg némi lilával vegyül.

Jellem: Próbál felülkerekedni vámpírösztönei felett, de persze nem mindig jár sikerrel, így muszáj egy kis élelemforráshoz jutnia. Nem akarja bántani az embereket, de a benne lakozó szörnyeteg megnehezíti a dolgát ebben az elhatározásában. Sokat szenvedett és gyötörték a kételyek, ez a mai napig sem változott, ugyanannyira gyámoltalan, mint annak idején. Ha rátör a vérszomj, nem ismer kegyelmet, nincs az, aki megtudná állítani, egyébként pedig kedves, és ártatlan lány.

Élettörténet: Mary nem mindig volt vámpír. A családfője tisztességes, de szegény ember volt, anyját már akkor a föld borította, így édesapja és nővére nevelte fel. 18. születésnapján életében először kimehetett az erdőbe, ahová a szülei babonából nem engedték ki akkoriban. A lelkére kötötték, hogy bárit is hall, ne merészkedjen oda, mert lehet, hogy egy vámpír ólálkodik a közelben. Mary szófogadóan útnak indult, és ahogy egyre beljebb haladt az erdőben, mintha egy kisgyerek sírását hallotta volna. A szíve felülkerekedett az agyán, mégis csak oda ment. Egy nagy, fekete fa tövében egy kislányt látott pityeregni, odament hozzá, és készen állt a segítségnyújtásra. A gyermek arra kérte, hogy hajoljon közelebb, majd amikor már egész közel volt a nyakához, belemélyesztette az agyarait. Így lett egy átlagos lányből az éjszaka szülötte. Azóta elvonultan él egy romos kis házban, valahol Dracula kastélyának közelében.

Hobby: séták a természetben

Foglalkozás: nincs

Extrák: Koponyagyűjteménye van, melynek darabjait vándorlásai során szerezte.*** Vándorútjai során hozzászegődött egy fekete kiscica.*** Ritkán fáj vérre a foga, de ha mégis, akkor aztán alaposan beindul. *** Nevetségesnek tartja a vadászokat, de szeret velük játszadozni.

Képinfo: Nem én csináltam, csupán illusztráció (http://kep.psharing.com/831085.jpg)

Engedélyezve: 2015. 03. 18.

Módosítva: 2015. 03. 18. 17:27:35
Módosította: Kikyou-chan00

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).