Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Celia (kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: 20

Külső leírás: Régen hosszú, szőke lobonca volt, viszont szülei halála után levágatta és befestette feketére. Az akcióknál maszk fedi az arcát, így nem lehet látni szürke szemeit, szépen ívelt szemöldökeit, hosszú, lágy szempilláit, szép orrát, és vérvörösre festett ajkait. 174 cm. Lapos, mint az Alföld, de számára ez sosem volt baj, hiszen ki nézi egy nyomozónál azt? Vékony alkatú, így könnyen befér a csatornába, szűk helyekere, el tud rejtőzni a vékonyabb fák mögött. Gyakran álcázza magát más embernek, hogy könnyebben férkőzhessen Kira közelébe, de az alapöltözete többnyire feketéből és pirosból áll.

Jellem: Ritkán mutat érdeklődést bizonyos bűnesetek iránt, viszont ha mégis, azonnal nyomozásba kezd, ám alaposan megválogtja, mikhez adja a nevét. Legjobban a Kira által elvégzett gyilkosságok érdeklik, azokba habozás nélkül belevág. A személyisége kicsit hasonlít L drágáéhoz, ám mégsem teljesen ugyanolyan. Celia egy picivel zárkózottabb, nem szívesen nyílik meg senkinek. Viszont ugyanannyira falja az édességet, mint a feljebb említett fiú. Komolysága és ridegsége ellenére ő is tud mosolyogni, főleg akkor, ha egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy felfedje, ki is Kira valójában.

Élettörténet: Celia élete Hiroshimában kezdődött, később átköltözött egymaga Tokyo-ba. 5 éves korában egy amerikai férfi lemészárolta szüleit, miközben ő óvodában volt. Hazaérve sokkot kapott, és a szoméd néni ápolásának, és egy pszichológusnak köszönhette, hogy tovább tudott lépni szülei targikus elvesztése felett. Kiyoko asszony nevelte, aki nem csak a szomszédja, de a nagynénje is volt. Amikor már elég idős lett, magára hagyta az asszonyt. Pár évvel később a hírekben bemondták szülei gyilkosának halálát, és azt is, hogy feltehetőleg ki ölte meg azt a szörnyű embert. Természetesen nem más, mint Kira. Celia azonban mégsem volt hálás, sokkal inkább megvetette, mert Kirát is egy gyilkosnak látta. Ezért hát, amikor a rendőrség nyomozást indított ebben az ügyben, beállt segíteni a zsaruknak.

Hobby: sakkozás

Foglalkozás: bűnügyi nyomozó

Extrák: A hátán egy sárkányt ábrázoló tetoválást visel.*** Elítéli Kira "igazságszolgáltatását" a bűnözők felett.*** Rendkívül édesszájú.

Képinfo: eliz7 (http://kep.psharing.com/831009.jpg)

Engedélyezve: 2015. 03. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).