Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: S-012 (Blanche)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Honey

Kor: ismeretlen

Külső leírás: A makulátlan, puha fehér bőr szinte vakít, mint a legvakítóbb, legtisztább fény. Ezt a csodálatos, gyémántszín ragyogást többször megtöri a fém villanása, ami a bőrébe illesztve biztosítja, hogy a csövek, az injekciók és egyéb dolgok veszélyes sérülés okozása nélkül illeszkedjenek a törékeny testhez. Alacsony, törékeny termet, a teste biológiailag tökéletesen tiszta, a bőr gyengéden simul az izmokra, inakra. Az arca szép, finom metszésű, az aranymetszés imádói sírva fakadnának a gyönyörűségtől, ha megpillanthatnák. A szemei hatalmas, gyönyörű vágásúak, írisze meghatározhatatlan színű, valahol a mahagóni barnás vörösessége és a rubint piros ragyogása között szikrázik. Ajkai mint két édes barack, halványrózsaszín, édes ragyogással remegnek. Alakja könnyed és légies, csuklója, bokái karcsúak, törékenyek, a fehér, fényt nem látott bőröm átderengenek a kék erek. Hosszú, tejfehér tincseit sosem érintette olló, így kis híján a térdéig ér hosszú, dús tincsekben. Soha nem érintette a bőrét a nap természetes melege, ez a gyenge test pedig ehhez alkalmazkodott, kifejlődve és tökéletesen, mint egy üres füzet, amely a gazdájára vár, egy jó tollú íróra, amely csodás történeteket ró majd bele. Egyetlen dolog, ami a fém illesztések mellett csúfítja a bőrét, az egy fekete billog, ami a tarkójába van égetve, a jele, az azonosítója: S-012.

Jellem: Nincs neki. Kíváncsi, tudatlan, a tudata a tökéletes Tabula Rasa. Az élete nagy részében magánál sem volt, így nem fogja fel a környezete jelzéseit, nincs szociális tapasztalata. Az igazi, tökéletes és végtelenül szelíd ösztönlény, üres, tudatlan és tiszta elmével, így a lehető legszelídebb a viselkedése. Egy olyan lény ő, mely nem ismeri a haragot, a bűnt, őszinte és gyermekien tiszta.

Élettörténet: Maga sem tudja - élete eddig jelentősé részét egy tartályban töltötte egy kellemes folyadékban lebegve. Biztonságban, mint egy csecsemő az anyja hasában, soha nem volt gondja hidegre, fájdalomra, légzésre, az agya sosem fogta be a villanásnyi külső ingereket, hála a nyugtatóknak és az altatóknak, amelyek a csöveken és az arcára erősített maszkon keresztül juttattak be a szervezetébe. Megannyi kapcsolódási pontot keresztül etették, itatták, de ő nem regisztrálta. Békés, steril, izolált világ, áldott tudattalanságban lebegett a fehér semmiben... nem gondolkodott az agya hihetetlen álomként, felszínesen és maradandó érzelmek nélkül fogott fel bármit is, ami akár véletlenül is eljutott pislákoló értelméhez.

Hobby: nincs, kesőbb a világgal való ismerkedés

Foglalkozás: kísérleti alany

Extrák: Mivel a tudata tökéletes üres ablak, tabula rasa, amit lát, megtanul és megismer. Nincs határ, ő nem csak az elméje 10-11 százalékánál áll meg a tanulásban, hanem lehetőségei szerint mint a szivacs, mindent beszív // Hihetetlen gyorsasággal fejlődik, és épül a tudata, ahogy az agya jelentős része, úgy a testét is képes fejleszteni - bármit amit lát, leutánoz különösebb probléma nélkül, legyen az gimnasztika, ütés, vagy legyen szó később egy pisztolyt összeszerelése. // Amint képes rádöbbenni a teste funkcióira, hihetetlen fizikai erőre lehet képes //

Képinfo: deviantart, aHugeRabbit (https://www.youtube.com/watch?v=eQFIKP9rGhQ&spfreload=10)

Engedélyezve: 2015. 03. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).