Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Susanoo, a vihar istene
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: Több száz

Külső leírás: Isten lévén úgy néz ki, ahogy éppen akar. Általában magas, erős testalkatú, fiatal férfi. Haja hosszú, fekete, általában felkötve hordja. Néha páncélban van, néha viszont csak egyszerű kimonóban. Mindig két kardot tart az oldalán.

Jellem: Csöndes, és kimért, ezzel szemben néha szeret elért eredményeive dicsekedni. Testvéreit szereti, és sosem mond nemet egy kis versengésre. Szüleit tiszteli, és elvégzi a nekik kiosztott feladatokat, és viseli a rá mért büntetéseket. Harcban cseles és számító, inkább csalja csapdába az ellenfelét, vagy győzi le gyenge pontjával, minthogy nekirohan üvöltve. Sokat rivalizál húgával, Amaterasuval.

Élettörténet: Japán teremtőinek: Izanaginak és Izanaminak a gyermeke. Öttestvére van: Amaterasu (a nap istennője) Tsukiyomi (a hold istene), két démonisten fivére: Raiden/Raijin (villám) és Fujin (szél), és Öccse, Kagu Tsuchi (tűz). Ez utóbbit le kellett győznie, amihez apjától kapta meg az egyik kardját. Mikor a mennyből a földre akart menni, elbúcsúzott húgától egy verseny keretei között. Ő nyert, de ezt a napistennő nem akarta elfogadni. Ezen Susanoo feldühödött, és elpusztította húga birtokait, és mg egy szolgálónőjét is megölte. Büntetésből száműzték a Földre.

Hobby: Szakézás, versengés testvéreivel, nyári esők kavarása

Foglalkozás: Viharisten

Extrák: Egy csorba katana kardja van, akkor sérült meg, mikor levágta a nyolcfejű kígyó, Yamata no Orochi farkát, a gyomrában talált kardot pedig nővérének. ~~ Mint minden viharisten, ő is képes bánni az esővel, széllel, és villámmal. ~~ Kísérőnek leginkább egy másik hallhatatlant szeretnék, akár másik mitológiából is

Képinfo: Nem saját, a Smite - Battleground of Gods című videojáték karakter képe ()

Engedélyezve: 2015. 03. 18.
2017. 07. 17.

Módosítva: 2017. 07. 16. 14:35:09
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).