Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mahadi Bhattacharya
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Honey

Kor: 17

Külső leírás: Már első pillantásra is megakad rajta az ember szeme, másodikra pedig elámul. Olyan ő, mint egy csodás, csipkézett aranykarkötőbe foglalt ékkövek között is a legszebb, az ékszercsokor dísze. Alkata arányos, középmagas, mégis picinek és törékenynek való. A bőre sima, hibátlan, csodálatosan érzéki karamellszínű, mely a napfényen mintha aranyként ragyogna. Ezt a fantasztikus bőrt gyakorta vörös hennával díszítik a legrészletesebb csipkemintával, a kezeit egészen az ujjbegyeiig, a lábait, a nyakát. A tenyerében két vörös kör van festve, amelyek a meditációs pontjai, ezek örökké ott vannak, különös villanást adva a mozdulatainak. A sötét, kreol vonásai ellenére a fürtjei jó pár árnyalattal világosabbak, majdhogynem ragyogó szőkévé teszi az éles kontraszt. A puha, hosszú tincsek egészen a feneke alá érnek, dúsan kanyarogva, ezért különböző díszekkel, fonatokkal szokta praktikusabb viseletté varázsolni. Nem áll távol tőle az ékszer, az arany és az ékkövek csak kiemelik a szépségét, ahogy a megannyi színes, illatos anyag is, amellyel a testét fedi, de a leggyönyörűbb ékköve mégis a szeme; különleges vágású, nem vékony, a mandulánál kerekebb, hatalmas és kifejező tekintet, amelyben olvadt, drága aranyként csillog a fény, de ha a pillái árnyékolják, fekete tűzként lobog benne az élet. Sűrű, seprűs pillái csak kiemelik a vonásait, hosszúkás arcát, vékony, mégis szép vágású ajkait, amely örökké csókra áll. Az ujjai hosszúak, a keze kecses, nem torzítja el a munka, hűvös és illatos, hosszúkás, szép formájú körmei pedig örökösen sötét vöröses fényben csillognak a festék miatt. Az alkata, bár vékonynak és törékenynek tűnik, olyan, mint a frissen metszett, nedves faág - hajlik, csavarodik, de sosem törik el. Az izmai ruganyosak és finoman derengenek át a bőrén, a mindennapos sporttól kidolgozott és kecses, mint egy nemes fekete párduc.

Jellem: Igazán kedves, örökké békés és nyugodt, szeretetreméltó fiú, a mosolya mint a napsugár az égen. Nem szereti, ha aggódnia kell, ilyenkor a gond ráül az arcára, mégis halvány mosoly dereng az ajkain, csupán a szeme réved el valahova, amit csak ő ismer. Szereti boldoggá tenni az embereket, szeret boldog lenni, ezért szívesen teszi, ami örömet okoz; énekel, zenél, verset olvas, mesél... A sorsa aranykalitka, de emiatt nem neheztel senkinek, mintha örök nap ragyogna a mellkasában, amelyet minden reggel, napkeltekor szívna magába, dörgölné aranyszínű bőrébe, miközben az izmait nyújtja a vörös fényben. Minden kedvessége ellenére tanult és okos fiú, nem ejtették a fejére, tisztában van a sors okozta kilátásaival, képes józanul mérlegelni az embereket és a saját jövőjét, mégis, naivan hisz és bízik az emberek jóindulatában embertársaik és önmaga felé.

Élettörténet: Egy indiai papi-nemesi család tagja, ahogy a neve is jelzi; az apja a varna kaszt magas rangú tagja, Mahadi pedig egy külföldről hozott háremhölgy fiának született. A kasztból nincs menekvés, Mahadi pedig így élte volna le az egész életét, a punnyadt, decens semmittevésben, de a karmája nem így határozott. Az apjának hatalmas szívességet tett egy messzi földről jött, befolyásos kereskedő, akinek megtetszett a fiatal, különleges fiú, így a szívességért cserébe Mahadit kérte. Mivel megannyi bátyja van, édesanyja pedig nem ragaszkodott annyira a fiához, az apja nyugodt szívvel bízta az ismeretlen országra fia sorsát, így az megpakolva kelt útra. Hosszú évek teltek el azóta, de Mahadi megőrizte a hitét, a kultúráját és a szokásaikat, emiatt igazi kuriózum lett az új otthonában, és a kalmár, Abdul igazán megkedvelte, hiszen a fiúval hosszú beszélgetéseket, vitákat folytathatott, nyitott volt és kedves, rossz pillanatokban a zenéjével megnyugtatta és felüdítette a szívét. Így mindent megadott neki, mint az aranykalitkába zárt madárkájának, olvashatott, díszíthette magát, de mindketten tudták, hogy ez a kapcsolat minden ellenére csak a szolga-úr viszony aranyfüstöt változata.

Hobby: jóga - a népe ezen szokását minden nap, pontosan napfelkeltekor gyakorolja, akár órákon át képes a testét hajlítani, vagy mozdulatlanul ülve, mint egy szobor, maga elé vagy a tenyerébe meredve meditálni. Imád olvasni, zenélni, nagyon szereti az állatokat.

Foglalkozás: társalkodófiú, elbűvölő műsorszám az ünnepi vacsoráknál

Extrák: A népe minden szokását hűen őrzi, ahogy az állatokhoz való viszonyát is ** Minden nap edz, emiatt a teste vékony, kecses, de hihetetlenül és néha bizarr módon hajlékony, ami elvarázsolja az embereket, pláne, ha a könyökén támaszkodva hajlítja a lábujjait a homlokához ** Olvasott, több nyelven is ért, a sajátját sem felejtette el, de folyton tanul ** Hibátlan bőrét gyakorta festik, hogy tökéletes minták díszítsék hosszú hetekre ** Nem zavarják az ékszerek, szívesen cicomázza magát, a bőre balzsamos és illatos az olajoktól ** Nem vette át a helyiek ruházkodási szokását, a "gazdája" megengedte, hogy a saját szokásai szerint öltözzön, sőt, hozatta, varratta neki a ruhákat, ezért sok színes, bő kendője van, kis mellénye, mely szabadon hagyja a mellkasát és a hasát, pár kaftánja, aranysujtásos inge, bő nadrágja... ** Gyönyörű hangja van, amit az edzésnek és a légzéstechnikáknak köszönhetően továbbfejlesztett, ezért még különlegesebben zeng. ** A tenyerében örökké ott van a két vörös pont, gyakorta a bindi is a homloka közepén elővillan a tincsei alól, néha festék, néha egy apró ékkő formájában.

Képinfo: A kép csupán illusztráció (https://www.youtube.com/watch?v=XDepIDGKC2U&spfreload=10)

Engedélyezve: 2015. 03. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).