Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ymir a jégóriás
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: Több százezer éves

Külső leírás: Isten évén úgy néz ki, ahogy éppen akar. A nagy, medve alkatot kedveli, és az ezüstöskék bőrt. Haja hófehér, szemei pedig világoskéken izzanak. Ruházata a hideg éghajlat ellenére egy bundás lágyékkötőt foglal magába. Testéből itt-ott jégkristályok állnak ki.

Jellem: Mivel még az istenek között is tekintélyes életkorral rendelkezik, ezért éppen annyira begyöpösödött és ellenséges is tud lenni. Pláne, ha ehhez még társítjuk a jégóriások átlagos mogorva természetét. A viking isteneket a háború óta utálja, és a külföldi isteneket is rosszallóan nézi. Talán, még ha kedvelne valakit, akkor se mondaná meg neki. De ki tudja. Talán a vastag szürke bőr, és a mogorva küllem mögött egészen meleg jégszív lakozik...

Élettörténet: Ymir a világ legöregebb teremtményei közé tartozik. Az ürességből született meg ő is, és tehene, Audumia. Ő a jégóriások atyja, de mivel Borr viking isten az egyik jégóriá leányzót vette feleségül, olyan isteneknek, mint Thor, és Odin is ő a leszármazottja. Az istenek azonban nem voltak jó barátságban a jégóriásokkal, ezért háború is tört ki közöttük. A harc a jégóriások vereségével zárult, akik vissza is szorultak birodalmukba, Jöttünheim-be, az istenek pedig elrabolták Ymir Dédunokáját, Lokit. Azóta átkozza Odint és leszármazottait, és megígérte, hogy ő is ott lesz a Ragnarokon, a napon, amikor majd sok ellensége porig rombolja Ázgardot, az istenek városát.

Hobby: Jöttünheim jeges világainak járása, tehene fejése.

Foglalkozás: Jégóriás, Télisten

Extrák: Oké, attól, hogy óriás, még nem ötven méter magas, csak mondjuk három vagy négy. A másik változás, amit eszközöltem, hogy a legendda szerint a háború a halálával ér véget, és az istenek a testéből készítik a Földet, de inkább meggondoltam magam, mert úgy nem lehetne vele játszani. ~~ Nem csak viking istenekkel, hanem más mitológiákkal is szívesen játszom vele.

Képinfo: A kép FrostLlamzon deviantart felhasználó készítette (the image is createdd and owned by a deviantart user, FrostLlamzon) (http://frostllamzon.deviantart.com/art/Ymir-Father-of-the-Jotun-288914872)

Engedélyezve: 2015. 03. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).