Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sean Downey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 20

Külső leírás: Vékony testű, tejfehér bőrű fiú, aki tikkasztó hőségben is képes pulóverekbe bújni, noha koránt sem amiatt, mert fázós. Nem túl magas, inkább mondható alacsonynak az életkorát tekintve, viszont így sincs benne semmi szembetűnő. Hollófekete haja hátul egészen rövidre van nyíratva, míg elől néhány – egyébként hullámos – tincset meghagyott hosszabbra, így azok szép keretet adnak arcélének, sötétkék szemeinek, pisze orrának és mélyebb árnyalatú ajkainak. Vékony, fiúkhoz képest apró keze van, hosszú sápadt ujjakkal és rendezett, ovális körmökkel. A divatot egyáltalán nem követi, gyakran látni őt ugyanazokban a ruhákban, megvan a maga stílusa, amitől még véletlenül sem válna meg. Szeret úgy öltözködni, hogy azzal ne legyen túl kirívó, de annyira unalmas se, hogy már csak azért is felfigyeljenek rá és piszkálják őt.

Jellem: Kedves, barátságos kisugárzása van mindig, nyílt tekintettel közelít másokhoz. Kellemes ember, aki igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, remélve, hogy így biztosan elkerüli a konfrontációt. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, kerül mindenfajta szélsőséget a megnyilvánulásaiban. Legfőbb törekvése, hogy szürke kisegérnek tűnjön mindenki szemében és még véletlenül se vegyék őt észre sehol. Nehezen lehet felborítani a lelki nyugalmát, ugyanakkor koránt sem annyira lehetetlen, mint azt mások hiszik róla. Saját gondjairól nem szívesen beszél, utál panaszkodni és abban reménykedik, hogy majd minden megoldódik magától. Az igazságtalanságot is inkább elviseli, csak ne kelljen harcolnia. Mindig, minden helyzetben a béke apostola, ő nem a tettek embere, hanem a kivárásé. A kötöttséget, szigorú fegyelmet, kényelmetlenséget nem bírja, általában hevesen tiltakozik ellene. Cselekedeteiben is inkább az érzelmek játsszák a főszerepet, borzalmasan egyszerű őt befolyásolni. Toleráns mindig és tapintatos. A nyers indulatok és haragos szidalmak elkeserítik, de ha valakire éppen megharagszik, akkor sem őrjöng, inkább diplomatikus.

Élettörténet: Csendes kisvárosban élő fiú, egyke gyerek, akinek talán jobb is, hogy nem született testvére. Édesanyja óvónőként dolgozik, ideje nagy részét távol tölti a családi háztól és jó esetben is csak késődélután ér haza. Kedves, odaadó nő, aki módszeresen huny szemet afölött, ami családjában történik a négy fal között. A nő előző házassága tönkrement, de annak érdekében, hogy fia ne nőjön fel édesapa nélkül, hamar új férjet talált magának, akinek az anyja még a házasság előtt figyelmeztette őt, hogy jól gondolja meg, mit tesz. Elvégre a fiúk a feleségükkel is mindig úgy bánnak, ahogyan az édesanyjukkal. Kezdetben náluk is minden tökéletes volt, szokásos mézeshetek, a házasság utáni rózsaszín köd, aztán a rideg valóság. Sean nevelőapjának volt egy stílusa, amit mostanra sem sikerült levetkőznie. Megrögzött alkoholista, függő, aki szeretett italáért bármire képes és mindeközben szentül állítja, hogy Istenfélő hívő. Esténként megalázza a feleségét és megveri a fiát, míg vasárnaponként békés lakosként ül a templomban és alázatosan imára hajtja a fejét. Mindenki számára olyanok, akár egy átlagos család, senki nem tud semmiről és Sean is bolyhos pulóverekkel rejti el zúzódásait mások tekintete elől.

Hobby: Olvasás, csotki kötés.

Foglalkozás: Nincs

Extrák: Elkötelezett állatvédő, hívő és imádja a csillagokat, meg a szentjánosbogarakat***Egy ideig rajongott a tudományos könyvekért, amik a csillagászatról szólnak, és ezekkel a könyvekkel még mindig roskadásig vannak pakolva mindegyik szekrénye és polca***Még gyerekként megtanult csotkit kötni, amit azóta sem felejtett el***Foglalt.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 03. 11.

Módosítva: 2015. 03. 10. 21:58:22
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).