Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Romy Hemsworth
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 23

Külső leírás: Legjellegzetesebb rajta, amiről bárki, bármikor felismeri anélkül is, hogy korábban találkoztak volna, az az arca körül göndörödő szurokfekete haja. Tincsei egészségesek, mindig odafigyel a megjelenésére, így azok könnyed fürtökben keretezik markáns arcát. Szemei sötétbarnák, hasonlóak azokhoz a nagyon mély kutakhoz, melyekben fekete víz kavarog és mélységes sötétség. Vékony, vértelen ajkai vannak az álla pedig borostás. Karizmai szépen dagadnak tejfehér bőre alatt, tricepsze és bicepsze is egyaránt jól látható, ahogyan mellkasi izmai és hasfalán rajzolódó kockái is. Hiába a magassága, léptei még mérete ellenére is légiesek, nem csap zajt a közeledésével, hangtalanul jár-kel, anélkül, hogy bárki is felkapná rá a fejét. Öltözködésileg sem rajong a kirívó ruhadarabokért, ha teheti, inkább megmarad az egyszerűség mellett.

Jellem: Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a „földi” korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme és a különféle vallások. Egyenes és szókimondó, elég gyakran fejezi ki tetszését és nemtetszését. Ez utóbbit olykor olyan nyersen, hogy megbántja vele az embereket. Ezt nem rosszindulatból, sokkal inkább őszinteségből teszi. Van néhány rossz tulajdonsága, amik közé az is hozzá tartozik, hogy nincs időérzéke. Mindig mindenhonnan elkésik, és bármennyire is szeretne ezen változtatni, nagy erőfeszítések árán sem sikerül neki. Szeret kibújni a felelősség alól, amelyet terhesnek tart. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor morózus, türelmetlen és cinikus, de remek barát és mindig megbízható. Kíméletlenül haragtartó, előfordul vele, hogy túllő a célon, de a semmiért senkinek nem bocsát meg. Tenni kell azért, hogy emberszámba vegye azt, aki egyszer már kiesett a bizalmából. Egyáltalán nem gyűjt régiségeket, nem őrizget családi ereklyéket, ha valamit megun, vagy már nincs rá szüksége, attól azonnal megszabadul.

Élettörténet: Több év tornasportban való versenyzés után, hamar megtalálta a számára szeretett elfoglaltságot, amit kezdetben hobbiként, majd munkaként űzött. Híres artista dinasztiából származik és szinte már gyermekként lehetőséget kapott arra, hogy ő is a szüleihez hasonlóan artista legyen. Szüleire mindig is felnézett és mivel neki nem adatott meg az, hogy kistestvére szülessen, rá mindig is nagy figyelmet szenteltek az idősebbek. Kis kedvenc volt, babusgatták és szeretettel nevelték, tanítgatták és megmutattak neki mindent, ami után egy kicsit is érdeklődött. Kétségtelenül jó élete volt, amit még fokozott az is, hogy legjobb barátjával egy azon iskolában tanulhatott. Kettőjük között mindig is ment az egyetértés, jól kijöttek egymással és ami a legfontosabb volt, az az, hogy a másik fiú is hozzá hasonló családban nevelkedett. Őt is vonzotta az az élet, amit Romy magának elképzelt. De mint ahogy a barátságok nagy többsége, ez is tönkre ment, nem volt esély a békés elválásra, barátja egyik napról a másikra tűnt el. Elköltöztek, más iskolába ment tanulni és soha többet nem hallott róla. Azóta felnőtt, artistaként dolgozik és azok közül is ő a legjobb. Mondhatni profi légtornász vált belőle az idők folyamán.

Hobby: Késdobálás, edzés, olvasás és vallások utáni kutatások

Foglalkozás: Artista

Extrák: Ő személy szerint nem hisz semmiben, ugyanakkor nyitott mindenre***Kiskorában még apjától tanulta el a késdobálás művészetét, amit azóta is előszeretettel gyakorol, legfőképp akkor, amikor mérges***Egy gyakorlásnál sem feszíti ki a védőhálót, ami a hiba során felfoghatná őt***Foglalt.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 03. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).