Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kylian Cristersen Debrock
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 26

Külső leírás: Mi jut eszébe az embernek, ha azt hallja férfi balett táncos? Nőiesen kecses alkat? Kislányos léptek és férfiakhoz nem illő mozdulatok? Talán néhány táncosra mindez illene is, talán valóban vannak, akik könnyed mozdulataikat kiviszik a valóéletbe is. Ky számára a tánc az élet, ez tükröződik minden rezdüléséből, rajongó szavaiból, ám mégsem veszített semmit férfias kisugárzásából. Masszív, erős fizikuma van, olyan, ami elengedhetetlenül fontos neki ahhoz, hogy a magasba tudja emelni partnereit ( Már, ha akadnának ilyenek neki). Nyurga alkata és kidolgozott, formás izomzata tökéletesen kompenzálják egymást. Teste minden téren kifogástalan, kellemes látvány nők és férfiak számára egyaránt. Olyan, amit legszívesebben mindenki érintene, végigsimítana a széles, kidolgozott mellkason, aztán ujjait tovább vezetné feszes hasfalára, és formás, izmos fenekére. Szalmaszőke haja szögegyenes, egyetlen hullám vagy kunkor sem lelhető benne fel. Szürke, higanyos szemei halvány örvényként szippantják magukba mások tekintetét. Sokak nem állják a tekintetét, túl intenzív ahhoz, hogy ne kapják félre a szemeiket. Ajkai sötétvörösek, mély színűek és csábítóan vonzóak. Liszt-fehér bőre nehezen barnul le, ódzkodik is az éles napfénytől, jobb szereti az esti sétákat. Nem híve a bolondos ruhadaraboknak, sem az egyszerű pólóknak és farmernadrágoknak. Leginkább ingeket hord, szereti a divatot, az igényes megjelenést.

Jellem: Precíz és alapos mindenben, megbízható, ám koránt sem a segítőkészsége miatt vált híressé mások számára. Rendszerető és előrelátó, nem kenyere a káosz és a kiszámíthatatlanság. Nála mindennek megvan a maga helye és ideje. Szorgalmas és maximalista, másokkal és önmagával szemben is. Művelt és fejlett intellektuális képességekkel bír, melyek józan észen, módszerességen és elemzésen alapulnak. Bármit tesz annak oka és célja van, tudja miből mit fog profitálni, az önzetlen adást tudatosan kell fejlesztenie magában, elvégre gyerekként is azt látta, hogy mások önzőek és elutasítóak voltak azok irányában, akik valamivel szegényebb életet élnek. Kitűnő szellemi képességekkel rendelkezik, felfogása gyors, logikája éles. Könnyedén elmerül a dolgok legkisebb, legaprólékosabb részleteibe. Hajtja a dolgok mögé látásának a vágya, jó az emlékezőtehetsége, a tapasztaltakat, tanultakat nem felejti el. Alapvető szükséglete a tánc, megelégedést, megnyugvást, sőt, boldogságot talál benne. Éles kritikai érzékkel rendelkezik, mindenről van véleménye, ami a szívén az a száján. Önzőnek tűnhet mindenki számára, pedig csak az ésszerűség szempontjából ítéli meg, hogy adjon vagy ne. Ahol teljesen megszűnik az önzése, az a családja és az általa szeretett személyek. Bírálatai általában igazak, a baj viszont ott kezdődik, hogy mindezt nagyon barátságtalanul tudja közölni.

Élettörténet: Francia származású édesapja mindig is nagy hatással volt rá, felnéz rá, bálványozza és példaképként tekint rá. Évek óta igazgatója egy Balettakadémiának, míg Dán származású édesanyja szintén a tánc művészetének élt annak idején, bár első gyermekének világra jötte után felhagyott a szeretett tánccal és tanárként tért vissza, hogy okítsa a növendékeket. Szülei eltérő vérmérsékletűek, bár egyiket sem lehetne kimondottan vidám, szórakozott embernek mondani. Ritkán mosolyogtak a fiúkra, féltek attól, hogy a gyerekük elkanászodna, léhűtőt pedig nem szerettek volna, hiszen attól a hírnevük is odavész. Sokan hitték azt, hogy mivel Ky szülei ilyen magas rangon állnak az iskolában, fiúkkal szemben elnézőbbek és mindenben kivételeznek vele. Senki nem vette észre azt, hogy hányszor maradt tovább, hogy edzeni, gyakorolni tudjon. Maximalista természete miatt mindig csak a tökéletességre törekedett. Nem fogadta el, hogy vannak lépések, mozdulatok, amik még neki sem mehetnek egyből és azonnal. Adódtak alkalmak, mikor egy rossz ugrás miatt megsérült, kificamodott a bokája, de azzal sem törődött különösebben. Egy kis fájdalom semmitől nem tántorítja el. Nincs egyetlen barátja sem, soha nem is volt és soha nem is akart. Az a gőg, amit beleneveltek, mindenkit elűz. Tehetős, milliárdos, világ életében úgy élt, mint aki bármit megtehet és tulajdonképpen ez így is van. Kevesen mondanak neki nemet bármire is, ám ha ez mégis megtörténik, tesz róla, hogy az illető élete végégig bánja majd az elszalasztott lehetőséget.

Hobby: Szereti a csendes olvasgatást, szívesen tölti idejét tanulmányokkal, tánc, zongorázás.

Foglalkozás: Danseur (táncos)

Extrák: Nem dohányzik és nem él semmiféle kábítószerrel, a kávéért viszont rajong***Ő az akadémia egyedüli tagja, aki képes a Ballonra. (BALLON - az a képesség, amivel a táncos ugrás közben, a levegőben is képes a földön felvett pózt tartani, vagyis - megfelelő lendítőerő adagolása esetén - a felemelkedés csúcspontján szinte fennmaradni a levegőben és aztán lassan visszaérkezni. Ritka táncos adottság.)***Volt már partnere nem egy, ám egyik kapcsolata sem bírta tovább néhány hónapnál***Foglalt.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 03. 08.

Módosítva: 2015. 03. 08. 15:30:09
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).