Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Colin Whitfield
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 23

Külső leírás: Leggyakrabban az emberek a szemeit veszik észre leghamarabb, hiszen azok a legkifejezőbbek. Mélybarna, majdnem fekete gombszemei vannak, szempillái dúsak és tincseihez hasonlóan sötétek, szurokszínűek. Haja rövid, nem szokta megnöveszteni, ugyanis az gátolná őt a szabad látásban és végtelenül bosszantaná. Legutóbb gyerekként volt hosszú haja, akkor is csak a válláig ért. Ovális arcát élesen metszett arccsontok határolják, járomcsontja kitüremkedik, orra egyenes az ajkai pedig kellemesen teltek. Ő maga vonzó, több, mint helyes és ezt tudja is magáról nagyon jól. Nem használja ki adottságait, hiszen feleslegesen is tenné, nagy rajongótábora van már anélkül is, hogy bevetné a természeti adottságait. Bőre liszt-fehér, a hátán fellelhető anyajegyeken kívül hibátlan és makulátlan. Bőrszíne ellenére ritkán ég le, de annál szebben barnul. Magassága súlyához mérten megfelelő, teste kellemesen izmos, kimondottan szép látvány a vízcseppek permetében.

Jellem: Colin személyisége több, mint elbűvölő, hiszen ő pontosan olyan, aki keresi a békét, a szépséget és a harmóniát. A nyugalom, megfontoltság, állhatatosság és kitartás jellemzi. Nem lételeme a stabilitás és a biztonság, elvégre tökéletesen alkalmazkodó és mindenütt megállja a helyét. Könnyedén igazodik a gyorsan változó helyzetekhez, eseményekhez, helyszínekhez. Többnyire kitartó, szeret mindent az elejétől a végéig módszeresen megvizsgálni. Mindig nyugodt, és sokáig béketűrő, nehéz kihozni a sodrából. Roppant megfontolt, leginkább kényelmes tempó jellemzi őt, soha nem kapkod, sőt, a sürgetés, siettetés, kifejezetten idegesíti és zavarja. Szereti a saját dinamikája szerint intézni a dolgokat, ami nála kimerül annyiban, hogy mindent meghagy a legutolsó pillanatra, ha viszont kihívással kerül szembe, szinte mindenkinél jobban teljesít. Magasra teszi a mércét, magával és másokkal szemben is, célszerű, ha nem mondunk neki ellent, mert ez dacra ingerli és makacs lesz a végtelenségig. Hatalmas önuralma van, nehezen lehet felidegesíteni, de ha a nyugalomnak vége, nehéz kibékíteni. Ragaszkodik az elképzeléseihez, szereti, ha minden úgy alakul, ahogy eltervezte, szinte befolyásolhatatlan. Tudatában van a saját értékének, de nem becsüli túl magát, az eszközeit, a képességeit, még annak ellenére sem, hogy mások szinte az egekig magasztalják őt. Szereti, ha elismerik, de rögtön felismeri a hamis bókokat, a nem őszinte hangnemet. A látszat ellenére inkább szerénynek mondható, mindenki véleményét meghallgatja, nem ítélkezik egyoldalúan. Segítőkész és kiváló empatikus képességekkel rendelkezik, ugyanakkor nagyon tárgyilagos is.

Élettörténet: Elsőszülött, akit aztán egy sérült kislány követett a családi fészekbe. Kishúga autista, nem beszél egyáltalán és az idegenekkel szemben is tartózkodóan viselkedik, bátyát azonban szereti és felnéz rá. Colin szülei jó anyagi háttérrel rendelkeztek, amikor összeházasodtak, de az örökölt pénz azonban hamar elszállt házvásárlásra, felújításra és a gyerekekre. Nincs okuk panaszra még most sem, hiszen mindenük megvan, mindent megkapnak. Jó oktatásban részesülnek, biztos családi háttér van mögöttük és ami a legfontosabb, a szülők mindig is támogatták a gyermekeiket mindenben. A kislány persze nagyrészt az anyja mellett van, míg Colin éltanulóként kijárta az elemit, aztán így tovább az egyetemig. Jelenleg Sporttudományi karon és Művészettörténelmi szakon van.

Hobby: Modellezés, vízilabda, küzdősportok, szörfözés, utazás, motorozás.

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Szakadó esőben képes arra, hogy az éppen javítandó motort bevigye a házba és ott a nappaliban, esetleg a konyhában folytassa annak a javítását***Különösebben a nők soha nem érdekelték, egyszerűen nem vonzódik hozzájuk***Kiváló sportember, a vízilabda csapata több győzelmet is neki köszönhet***Kiváltképp utálja, ha fényképezgetik őt, szentül hiszi, hogy ő nem fotogén egy szemernyit sem***Foglalt.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 03. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).