Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Tsukiyama Ayame
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Roxicchi

Kor: 19

Külső leírás: Ayame egy azúrkék, hosszú hajú, és levélzöld szemű nőszemély. Különleges színpárosítás, rejtélyes kinézetéhez hozzájárul jobb szemén simuló fekete, négyágas szemkötője amit még alváskor is magán hord. Bőre sápadt, puha, szinte hibátlan, arca pedig fiatalos, de gyönyörű. Testalkata törékeny, soványka, ám nőies idomokkal megáldott. Nem valami magas, 168 cm, haja pedig a combját verdesi. Szereti a visszafogottabb ruhákat. Nem törekszik a divatos öltözködésre, inkább kényelmes ruhákban jár.

Jellem: Disszociatív személyiségzavara (kettős személyisége) van tinédzserkorától fogva. Ayame egy aranyos, kedves lány, de ha kell akkor komoly és öntudatos. Kerüli a harcokat, veszekedéseket, de nem riad vissza tőlük: ha kell, mindenét feláldozva védi szeretteit. Könnyen barátkozik, de az ellenkező nemmel talán félénkebb. Második személyisége, aki jobban szereti magát Meiko-nak hívni, Ayame teljes ellentéte. Pszichopata, imád gyilkolni, imádja a vért, és az egyéb morbid dolgokat. Előszeretettel káromkodik, nem törődik másokkal, ő csak a saját orra után megy. Szereti a saját irányítása alatt tartani a testet, és bár Ayame visszafogja, de van olyan alkalom amikor sikerül előtörnie, és akkor nem kímél senkit. Laza karakter, ám ő sem teljesen elvetemült, tud ő is emberien viselkedni. Általában kárörvendő, nem utolsó sorban pedig lesajnáló, ha az ember bajban van. Nehéz hozzá közel férkőzni, de ő is tud ragaszkodó, kedves lenni, bár nagyon ritkán történik ilyen.

Élettörténet: Ayame ghoul(az extráknál kitérek rá) szülők gyermekeként született, de igazi édesanyja már pár hetes korában meghalt, otthagyva őt, és ikertestvérét. Apja nem bírta volna ép ideggel felnevelni őket, ezért Ayame-t árvaházba adta pár hónaposan, a ghoul kislányt nemsokára örökbe is fogadta a Tsukiyama család egyik örököse, aki ember hitvese miatt nem mert gyereket vállalni. A kislány felcseperedett boldogságban, egyetlen játszótársa és titkos szerelme a nála négy évvel idősebb Tsukiyama Shuu volt, aki törvénybeli nagybátyja is volt egyben, bár nem a vérbeli. A szülők tiltották tőle amikor az ifjú Shuu szemében megcsillant a viszonzott szerelem lángja fogadott unokahúga iránt, így másik városba elköltözve teljes mértékben csökkentették találkozásaik számát. Ayamét saját lányukként nevelték, de a lány békéjének hamar vége lett, amikor a CCG (extrákban bővebb leírás) elfogta, és a kísérleti részlegre szállította ahol fél évig rémes kísérleteket folytattak rajta. Itt alakult ki a lány kettős személyisége egy kitalált barátja folytán, akivel tudott "beszélgetni" ha már ott nem volt reménye, sem barátai. Később beleivódott a saját személyiségébe, ezt természetesen megbánta. Meiko átvette irányítást a teste fölött, és kijutott az épületből vérengzés által, jó ideig bujkálnia kellett. Amikor Ayame rájött, hogy Meiko milyen pusztításra képes, kitépte a saját jobb szemét, remélve hogy ezzel megszabadul a pszichopata személyiségétől is. Sajnos ez nem sikerült így, pont ellenkezőleg. Végül nagybátyjához, Tsukiyama Shuu-hoz menekült végső kétségbeeséssel, aki a gyámja is lett, és próbálta átsegíteni a lányt az odaát átélt kínzások nyomán. Ezután a Ayame önállósodott, saját lakást keresett, mert nem érezte magát kényelmesen nagybátyjánál, ugyanis még mindig gyengéd érzelmeket táplált iránta. Ekkor tudta meg hogy régen adoptálták, ami nagy hatással volt rá, számon kérte Shuu-t, ő pedig mindvégig tudott a dologról. Idővel összehozta őket a sors egymással, de kevés idő után el kellett válniuk; Tsukiyama Shuu elhagyta őt, ami nagy lelki traumát okozott neki. Azóta egyedül él.

Hobby: Olvasás, néhai sportolás, zongorázás

Foglalkozás: Nincs

Extrák: Ayame egy kitalált karakter a Tokyo Ghoul című animéből. Ő egy ghoul, vagyis egy olyan emberi lény, aki teljesen emberként viselkedik, úgy is néz ki, annyi különbséggel hogy ők emberi hússal táplálkoznak, számukra az emberi étel gyomorforgató, kivéve a kávé. Amikor vadásznak, vagy túlságosan izgalomba jönnek , kinézetük kissé megváltozik, szemük fehérje feketévé, íriszeik pedig pirossá válnak, ezt hívják kakugannak. A ghoulok nem csak ezzel rendelkeznek, harcolni és ölni egy -a hátukból kinövő fegyverrel tudnak, -ez a kagune- amiknek elhelyezkedésüktől függően külön neveik vannak. Ayame-nek koukaku típusú kagune-ja van, ami annyit jelent hogy a lapockája környéki területből nő ki fegyvere. Ezen kívül megemlítettem élettörténetében a CCG-t avagy a ghoul nyomozókat/galambokat, akik emberek, és ghoulokat ölnek, fognak el, különleges fegyverrel. Meg volt említve még a Tsukiyama Shuu nevű ghoul is, aki ennek az animének egy eredeti szereplője, Ayame pedig csak egy kitalált családtagja, azonban Tsukiyama rokonairól, múltjáról nem lehet még tudni semmit.

Képinfo: A képet én rajzoltam. (http://roxydrawings.deviantart.com/art/Ayame-and-Meiko-504143758)

Engedélyezve: 2015. 03. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).