Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alexander
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Koneko

Kor: 20

Külső leírás: Selymes szőke haja, finoman omlik arcára, szőke haja szemébe lóg, valamikor ez őt idegesíti, de kezd hozzá szokni, már nem türögeti olyan gyakran. Szőke hajához aranysárga íriszei párosulnak. Aki ránéz az első látásból, azt a tipikus "szőke herceg fehér lovon"-t látja benne. Bőre napbarnított, teste pedig kidolgozott. Mindig figyel a külsejére, bár van olyan nap az életében, hogy nem törődik, hogy milyen ruhát vesz fel, vagy, hogy a haja kócos e. Telt ajkai vannak, aki ránéz az először ajkait veszi figyelembe, majd a csodás lélektükrét, és utána néznek Alex egész lényére.

Jellem: Akaratos, amit a fejébe vesz azt meg is teszi, el is éri. Makacs, soha nem enged semmiből. Ha harcról van szó, könyörtelen, addig harcol, még ellenfele meg nem hal. Bár az ereje fejlett, még nem érte el azt a szintet, hogy démon mesterrel is harcolhasson. Aki kötekedni akar vele, az inkább ne tegye, a vitákban mindig Alex jut ki győztesül. A sok rossz mellett vannak jó tulajdonságai. Alex nagyon kötődős. Ha valakit megszeret azt az élete árán is megvédi és megtesz mindent amit a társa kér. Viszont másokkal ugyan olyan módon fog viselkedni. Nem tűri a hülyeséget, ha komoly helyzetbe kerül.

Élettörténet: A szüleit tizenhat éves korában démonok ölték meg, ekkor mutatkozott meg az ereje. A főnöke másnap talált rá. A porban feküdt véresen és fáradtan. A démonokat ő ölte meg. Azóta abban az ügynökségben dolgozik, amibe akkor került amikor a démonokat megölte és a főnöke magához vette. Mindig várja a küldetéseket, hogy a démonokat végre megölje. Megesküdött, hogy a szüleit megbosszulja.

Hobby: szabadban sétálás és edzés

Foglalkozás: ügynök

Extrák: Seme*** foglalt*** Imádja a harcokat*** Az ereje majdnem felér a főnökével*** Mágikus ereje: tudja a négy elemet irányítani; föld, víz, levegő, tűz.*** Soha nem volt még társa egyetlen küldetésen sem, de már nagyon szeretne egyet.*** Ha valaki a bizalmába akar férkőzni annak nagyon meg kell dolgoznia.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (http://las-t.deviantart.com/art/Roherik-344594930)

Engedélyezve: 2015. 03. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).