Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Perszephone
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: halhatatlan

Külső leírás: Csodálatos szépség, nem hiába a jó gének. Haja akár a hullámzó őszi kalász, hosszú és dús tincsei aranyként ragyognak a fényben. Akárcsak szülei ő sem alacsony termet, főleg ha nőhöz nézzük 174 centi magas, amivel kiemelkedik a tömegből. Kissé napbarnított puha bőre, kecses végtagjai s elbűvölő pofija van. Kissé kerek az arca, orra pisze arany szemeiből sugárzik az ártatlanság és az élet. Sugározza magából az életet. Apjához hasonlatosan ő már jobban kedveli a különböző arannyal díszített holmikat, ám csak mértékkel. Színek esetében is erőteljesebb, kedveli a sárga és a vörös különböző árnyalatait, a színes, vidám portékát a virágokat. Keskeny vállai vannak, formás idomokkal, csípője is keskeny, lábai hosszúak. Nehezebb anyagból készült ruhákat visel, melyek takarják a testét s sokat bíznak a képzeletre.

Jellem: Anyja legkedvesebb gyermeke. Egy csupaszív, kedves lány, aki olyan mint az első tavaszi virág. Frissítő, gyönyörű és törékeny. Mindenkire hatással van a környezetében, senki nem szomorú mikor ő ott van. Ő az új remények hordozója, az újrakezdés ígérete. Állandóan mosolyog, mindenkihez van egy kedves szava, szinte lehetetlen kizökkenteni a jókedvéből. Segítőkész, anyjával együtt dolgozik. Pörög akár az élet, ő maga a megtestesült életszeretet és energia. Nagy hibája viszont a naivsága, s hogy mindenkiben nagyon könnyen meg tud bízni. Valamint képtelen nemet mondani, vagy csak nagyon-nagyon nehezen. Sajnos könnyen befolyásolható, s megfelelési kényszeres. Kitartó, nem adja fel a céljait. Társaság kedvelő szereti ha többen körbeveszik, még ha nem is ő van a középpontban.

Élettörténet: Démétér és Zeusz gyermeke. Anyja legkedvesebbje. Mikor barátaival virágot szedett, s kissé eltávolodott tőlük, a föld megnyílt a lába alatt, s Hádész elrabolta, hogy feleségül vegye őt. Egyedül sikoltani tudott, melyet az egyik istennő meghallott, s Héliosz látta is az esetet. Mint kiderült, Hádész azért rabolta el ily módon a lányt, mert előzetesen Hádész megkérte Perszephoné kezét Zeusztól, de a főisten nem adott egyértelmű választ, így Hádész elragadta a lányt. Mikor apja visszaakarta vinni a Alvilágból Hádész ravasz módon megetetett vele egy gránátalmát, s erre hivatkozva nem engedte fel. Hiszen aki egyszer már evett az alvilág étkeiből az többet nem hagyhatja el. Démétér miatt Perszephone az év egy szakaszára felmehet anyjához, a többit Hádésszal kell töltenie az Alvilágban. Ő az alvilág úrnője, gyakorta megengedni a jó embereknek, hogy szeretett halottjukat visszavigyék a felszínre.

Hobby: segít az anyjának, bolyongani az alvilágban

Foglalkozás: istennő

Extrák: Termékenység s a tavasz istennője. Másik neve a Tavaszi Szűz || Az ő felszínre jövetelésével kezdődik meg a tavasz. || Mivel a kisistenség, ezért nincs külön szent állata és növénye.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 02. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).