Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Pandora Holmes
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Szépségét kétségtelen az édesanyjától örökölte. Ebben közösek minden testvérével, egyszerűen mindenki megfordul utánuk az utcán, akár akarják akár nem. Pandora aprótermetű lány, 156 centi, elveszik a tömegben, sőt gyakran fiatalabbnak nézik koránál. Nem egyszer valaki azt hitte egy általános iskolás, egészen addig, míg szembe nem fordul vele a leányzó. Törékeny testalkattal rendelkezik, őt biza nem harcra teremtették. Az már emberfüggő, hogy ez jó vagy sem, ő annyira nem bánja, hogy nem egy Rambo lány kiadásban. Dús, hosszú búzaszőke tincsei enyhe hullámokban omlanak a vállára. Hajában kis fonatok, csatok, szalagok vannak, éppen kedvtől függ milyenre készíti el reggel a haját. Nagy égkék szemei vannak, mint a tiszta tavaszi égbolt. Orra pisze, és kicsi, ajkai teltek. Öltözködését tekintve igencsak nőiesen öltözködik, de korántsem kihívóan. Nem szereti a mintákat, de a csipkét annál jobban. A lágy színeket kedveli, a halvány rózsaszínt, kéket, zöldet. Általában szoknyát visel, mivel nincs oda a nadrágokért.

Jellem: Egy igencsak visszafogott és halk lánynak tűnik, aki szinte sose emeli fel a hangját és nem lehet kizökkenteni a nyugalmából. Pedig ha belelátnának a fejébe, akkor látnák azt a vihart ami ott bent tombol. Igencsak hevesen éli meg az érzelmeit, mindent könnyen túl tud reagálni, ez az egyike a rossz tulajdonságainak. Nehezen bízik meg másokban, ráadásul bizalmát könnyű elveszíteni. Nagyon érdekes világnézete van, nem skatulyázik hiszen ő maga sem örül, mikor őt ítélik meg első pillantásra. Nem az a társaságkedvelő ember neki bőven elég, ha csak három-négy ember van körülötte. Kissé naivnak mondható, hiszékeny, pont ezért könnyű átverni, de nem buta. A sok rossz után sikerült megtartania a naivságát és ártatlanságát, ami nagy szó. Általában szája szélén mindig ott játszik az a nyugodt mosoly, amivel a többieket is megnyugtatja a környezetében. Anyjával ellentétben konzervatív és nem dobja oda magát mindenkinek. Fóbiája miatt, nehezen barátkozik.

Élettörténet: Az anyja Aphrodité a szerelem istennője, ám ő ezzel sokáig nem volt tisztában. Apja egyedül nevelte, ő nevezte el Pandorának a mítosz alapján, s még évekig álmodozott a nőről, akitől lánya született. Mivel annyira hasonlított már gyerekként is az anyjára, ezért az apuka kerülte a kislányt, ha pedig vele kellett lennie, úgy tett, mintha a gyerek ott sem lenne. Szinte soha nem szólt a lányához. Ahogy nőtt és nőtt annál szebb lett s erre a környezete is felfigyelt. Az osztálytársnői nem bírták, pletykákat kezdtek el terjeszteni róla, egyetlen barátja volt, egy fiú Ethan, akit hat éves kora óta ismert. A dolgok a középsulira elharapództak s a helyzet addig fajult, hogy kis híján erőszakkal elvették Pandora ártatlanságát. Főleg innen indul Pandora fóbiája, a férfiakkal és az emberekkel szemben. Legjobb barátjával mikor megtudták hogy félistenek, egy táborba vitték őket, s ez az utolsó évük a táborban. Ethan Hermész brancshoz tartozik.

Hobby: olvasás, rajzolás

Foglalkozás: félisten

Extrák: Csapnivaló a célzása, valamint a kardforgatásban sem jeleskedik. || Nagyon jól kijön a madarakkal. || Ethannél a mai napig nagyon jóban vannak.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció (google)

Engedélyezve: 2015. 02. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).