Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Moira Mave
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 42 de jó ha 20-nak kinéz

Külső leírás: Varázsos élmény vele találkozni, és nem, nem csak azért mert egy boszorkány. Ránézel a hatalmába kerít, és többet nem fogod tudni kiverni a fejedből. Teljesen átlagos magassága van egy nőhöz képest, tökéletesen meg van elégedve a maga 163 centijével, köszöni szépen soha nem is akart tovább nőni. Amíg nem tudod meg mekkora erő is lakozik benne igazából egy gyenge, törékeny nő benyomását kelti, mintha a következő szél már el is rántaná magával. Vékony, hosszú végtagjai vannak, válla keskeny, nyaka hosszú, akárcsak egy hattyúnak. Hasa lapos, idomai formásak, combjai hosszúak és feszesek. Mindenképpen az igencsak dekoratív nők táborát gyarapítja. Bőre kissé sápatag, hátán rúnák találhatók, amiket az egyszerű emberek nem láthatnak, de minden más varázslény igen. Ez a klánjának az átka, amit minden tag a hátán visel. Arca olyan akár egy kislányé, nagy kék szemeivel kémleli kíváncsian a világot, orra egyenes, szája kicsi, de csókolni való. Különleges színű lilás fekete tincsei kicsivel több mint háta közeoéig érnek, haját sosem fogja össze. Mikor használja az erejét szeme kéken kezd izzani, szeme fehérje pedig feketébe fordul át.

Jellem: Örök már-már idegesítően optimista egyén. Tudod van az fura tag a csapatban aki ok nélkül nevet és állandóan idiótán mosolyog, és néha elsüt egy igencsak elfuserált szópoént. Na ugye, hogy minden társaságban van ilyen illető? Na jelen esetben Moira a paciens. Nagyon jól elszórakoztatja magát, senki nem látta még letörtnek ontja magából a vidámságot. Sosem sír. Moira erős, soha egyetlen könnyet nem ejthet, ezt nagyon durván belenevelték. Viccelődő komikus figura, aki már csak a jelenlétével is dob a hangulaton. Ám van egy komoly oldala, tisztában van vele mikor kell azt elővennie. Könnyednek látszik, de igazában minden tettét alaposan átgondolja, nem akar semmit a véletlenre hagyni. Hihetetlenül törődő és gondoskodó nőről beszélünk, aki már régóta akar magának családot és gyerekeket, de megbélyegzése miatt ez eddig nem volt számára lehetséges opció. Egyáltalán nem hajlamos a komolyságra és a depresszióra, ha esetleg rossz kedve van, akkor sem mutatja ki, hanem emberek közé megy, és próbálja a társasággal elterelni a gondolatait. Szeret tervezni, álmodozni, de nem rugaszkodik el nagyon a földtől, mindig emlékezteti magát arra, hogy nem árt a reálisan újragondolni a dolgokat. Ő maga az életét adja azokért, akiket a szívébe fogad, és soha többet nem is akarja elengedni őket. Egy nagyon szerethető nő, aki belül hihetetlenül szeretetéhes.

Élettörténet: A Mave Boszorkány és Varázsló klán valaha remek hírnek örvendett. Egyedülállóak voltak fajtájuk között, az egyetlen mágikus klán, aki szinte bármit tudott kezdeni az erejével. Míg a minden klánnak volt egy különleges képessége, addig a Mave klán szinte mindet birtokolta. Ám sajnos, ahogy szállt az idő, egy olyan férfi került a család vezetőszékébe, akinek nem kellett volna. Kapzsi volt, a lelke tele sötétséggel, s azt hitte azzal, hogy birtokolja az összes képességet le tudni igázni minden mágikus fajt, ám a terve nem sikerült. A saját felesége ölte meg őt, majd az asszony összehívta az összes klán vezetőt, valamint a királyokat, melyek más fajokon uralkodtak. Megegyeztek a békében, de a klánnak bűnhődnie kellett. Minden tag hátába rúnákat égettek, amelyek jelzik az összes mágikus világba tartozónak, hogy óvakodjanak ettől a személytől, mivel a bűnös klánba tartozik. A leszármazottak ilyen rúnákkal a hátukon születtek. Ebbe a klánba született Moira, aki rendkívül tehetséges boszorkánynak bizonyult. Már öt évesen át tudott változni más állattá, és nyolc évesen képes volt az elmekontrollra, amire a felnőttek közül sem mindenki képes. Nagy jövő állt volna előtte, ha nem ebbe a klánba születik. Az apja elhunyt, mikor Moira tizenegy éves volt, anyjával elég hullámzó a kapcsolatuk, mivel valamilyen szinten a nő irigykedik a lánya képességeire. Moirát szinte sehol nem fogadták el a klánján kívül a mágikus világban, így az embervilágba menekült. Az emberek nem látják a rúnákat a hátán, így teljesen tiszta lappal indul mindig.

Hobby: varázslás, különböző főzetek kikeverése, lógás az ember barátiaval

Foglalkozás: boszorkány

Extrák: Nagymamája után kapta a nevét. Ő volt az a nő, aki békét kötött, Moira ezerszer hallotta ezt a történetet, így nagyon büszke a nevére. ||Mindenkinek a klánban egy egyedi saját fegyvere, az övé egy kés, amelynek a nyele igencsak sok titkot rejt || Eddig nem volt sok romantikus kapcsolata, lévén hogy szinte mindenki elkerülte, amint meglátta a rúnáit || Zárt ruhákban járkál legtöbbet || Soha nem akart másik klánba tartozni, csak szeretné megváltoztatni a véleményét a többieknek. Egyvalaki ballépése miatt nem lehet egy egész klán örökre gyűlölni || A hátára az van írva: Óvakodj a bűnös klántól, kiknek szemük oly' sötét, mint a lelkük. || Sárkánykám mellé, anyucinak ^^

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció (google)

Engedélyezve: 2015. 02. 24.
2015. 03. 01.

Módosítva: 2015. 02. 28. 22:33:02
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).