Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Robyn Verees
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Teljesen átlagos nő, semmivel sem tűnik a tömegből, mégis mindenki ismeri. Miért? Az egyik ok, hogy ő az a fura csaj, aki mindig csak áll valahol és vigyorog mindenkire. A másik pedig, hogy a legfiatalabb orvos az utóbbi 73 évben, fent az űrállomáson. Átlagmagasságú 162 centi, súly is teljesen átlagos. Látszódnak rajta az ázsiai jellegzetességek, a szénfekete haj, mandulavágású szemek. Csinosnak mondható, már amikor nem csupa vér a keze és túl van egy kiadós zuhanyon. Legtöbbször műtős ruhájában látni, vagy valami foltos cuccban - elég nehéz a vért kiszedni a szövetből - de őt nem igazán érdekli a munkájának él. Arca hosszúkás, szemei barnák, válla alá érő haja, lágyan fogja keretbe arcát.

Jellem: Ő egyszerűen munkamániás. Szinte ki se jön a műtőből vagy a rendelőből, bárhol bárkit képes ellátni. Neki az emberek a legfontosabbak, az ő biztonságuk és egészségük, saját maga csak másodlagos. Gyakran próbálja elviccelni a rossz híreket, hogy az embereknek könnyebb legyen elviselni. Hihetetlenül kötelességtudó, határozott és makacs. Ha kell az asztalra csap és jó hangosan elmondja a véleményét, nem fél hangot adni a gondolatainak. Viszont tisztában van vele, hogy mikor kell befognia a száját, ha jót akar. A belőle sugárzó optimizmus és életszeretet, másikat is reménykedésre, élni akarásra késztet.

Élettörténet: A III. Világháború után a Föld szinte teljesen lepusztult és szinte élhetetlen körülmények alakultak ki. Az erre felkészült nagyhatalmak űrállomásokat építettek, ahova tudnak majd menekülni, s embereket is menekültettek. Robyn felmenői is azon családok közé tartozott, akiket felvittek egy ilyen űrállomásra. Az űrállomáson kicsivel több mint 3000-en élnek, mindenkinek meg volt a feladata. A gyerekek hat évig jártak kötelező iskolába, ahol megtanulták az alapokat, és tudtak szakosodni, ha a későbbiekben tovább akartak tanulni. Robyn szülei orvosok, így ő már kicsi korától látta, hogy hogyan kell embereket gyógyítani, így ő is orvosi pályára lépett, aminek meg is van az eredménye.

Hobby: olvasás, szinte alig van szabadideje mivel állandóan a műtőben van

Foglalkozás: orvos

Extrák: 108 év tellett el a katasztrófa óta, az emberek azóta ki akarják próbálni, hogy élhető e már a bolygó || Rengeteget olvasott arról milyen volt a bolygó a történtek előtt

Képinfo: Nem az enyém csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 02. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).