Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kirishima Aoi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Corpse

Kor: 16

Külső leírás: Aoi egy aprócska, lányos testalkatú fiú, akire ha lány ruhákat adnánk, még simán nőneműnek is lehetne nézni. Igencsak törpe a maga 160 centijével, vékony testalkata van. Hosszú kecses végtagok, keskeny gömbölyű vállak, lapos has, keskeny csípő. Egy lány meg tudná irigyelni a vékonyságát, valamint igencsak törékeny kisugárzásával mindenkiben felébred iránta a védelmezőösztön. Bőre puha és hófehér, elvétve található rajta anyajegy, az egyik egy félhold alakú a tarkóján, ami megbújik kusza tincsei alatt. Igencsak kisfiús arca van, álla hegyes, szőrről még csak nem hallott. Szemei csokoládébarnák, már csak belenézni is kellemes érzés, ugyanis a meleg, gyönyörű árnyalat rögtön egyfajta megnyugvást kelt. Fiúhoz képest dús fekete szempillái vannak. Igencsak kicsi szája van, ajaki csókra csábítóak. Dús és csoki illatú haja, fényes és egészséges. Elöl lévő tincsei belelógnak a szemébe, ha nagyon zavarja, akkor tűcsattal hátracsatolja őket. Mikor tincseire rásüt a fény vörösnek tűnnek, de sötétben vagy árnyékban barnának hat. Nincsen igazán jellemző öltözködése, vagy stílusa, azt veszi fel, amit rá aggatnak, vagy amit a gazdája akar, hogy felvegyen.

Jellem: Igen sokrétű fiúról beszélünk. Nehezen lehet meghatározni teljes személyiségét, hiszen mindig újabb és újabb tulajdonságaira tudunk ráeszmélni. Nem ismeri magát, egyáltalán nem. Tudja mit várnak el tőle, mikor mit kell tennie, mikor kell kinyitnia a száját és mire kell használnia. Nem az a lázadozó típus, teszi, amit tennie kell, a helyzetével tökéletesen tisztában van. Hihetetlen nagy a tűrés és a fájdalomküszöbe, egyetlen hang nélkül tud mindent megtenni vagy kibírni. Alapból egy érdeklődő típus, aki újra és újra rácsodálkozik a világra. Szereti bővíteni ismereteit, olvasni, kielégíteni tudásszomját. Pozitívan hat a környezetére, mindig egy apró mosoly ott virít a szája sarkában, de tudja mikor kell komolynak lenni. Magába fojtja a legtöbb érzését, eljátssza azt amit látni akarnak, megadja nekik ezt az örömöt, de közben vihar tombol a lelkében. Kitartó, őt nem lehet eltántorítani semmitől, amit egyszer elhatározott, ő beza azt véghez is viszi. Könnyen lekenyerezhető, imádja a csokit, de nehéz elnyerni a teljes bizalmát. Nem hátrál meg, ha valami olyat kell csinálnia amit nem akar felveszi az érzelemmentes maszkját, mintha semmi nem is történne, így próbálja megvédeni magát. Rengeteg negatív tapasztalata mellett, megmaradt egy kedves fiúnak, aki szeret beszélgetni másokkal, és ha látja, hogy valakinek szüksége van valamire rögtön ugrik. Rendkívül emberséges. Eddig nem találkozott még olyan emberrel, akit igazán érdekelt volna a személyisége, ezért nem ismeri magát.

Élettörténet: Elég furcsa családba született. Anyuka alkoholista, apuka próbálta eltartani az egész családot. Ketten voltak testvérek bátyjával, aki csak két évvel idősebb tőle. Minden este látta, ahogy az anyja a család hányásában fekszik és az apuka próbálja kivakarni ebből a helyzetből. Öt éves volt, mikor megszületett a húga, aki nem kívánt gyerek volt, ráadásul esélyes volt arra, hogy fogyatékkal születik, ami szerencsére nem történt meg. Aoi első perctől fogva imádta a húgát, vigyázott rá, gondozta őt az anyjuk helyett. Hat évesen az apja elhagyta őket. A legidősebb fiút magával vitta, Aoit és a húgát Aizát pedig otthagyta az anyjuknál, aki felállni sem tudott magától, s szinte nonstop részeg volt. Nem is emlékszik pontosan hogyan s miképp történt, de húga árvaházba került, őt pedig elvitték. Tanítani kezdték más hasonló korú fiúkkal együtt, hogyan tűrjön, viselkedjen, szerezzen örömöt. Tizenhárom évesen került első gazdájához, aki akkor egy huszonhat éves fiatalember volt. Eleinte kedves volt vele, majd az idő múlásával egyre durvább lett és betegebbnél betegebb dolgokra kényszerítette Aoit. A fiú ekkor tanulta meg, hogyan vonatkoztasson el, és tűrjön. Két és fél évig volt a férfinél, aztán ráunt. Nem kellett neki többet. Azóta újra aukciókra járnak vele, hogy túl adjanak rajta, mivel igen gyönyörű mind az arca, mind az arca.

Hobby: szeret olvasni, ha van rá lehetősége, és a zenét is szereti

Foglalkozás: pet

Extrák: Vannak emlékei a húgáról, s egyszer találkozni szeretne vele még az életében, habár Azusa biztos nem emlékszik rá, hiszen túl kicsi volt || Könnyen le lehet kötni a figyelmét, elég ha bekapcsolod előtte a tévét, ő pedig mint a jó gyerek ül és nézi órákig.|| Víziszonya van, a rengeteg rossz emléke miatt. Egy kádban történő durva aktus során majdnem belefulladt, azóta irtózik a víztől || Andro Hirokija mellé :3

Képinfo: Nem az enyém csupán illusztráció a karakterhez (google-t szeretjük)

Engedélyezve: 2015. 02. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).