Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Amiy Rasmus Koppel
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Xebol

Kor: 29

Külső leírás: Az igazi árja férfi mintapéldánya lehetne. Dús szőke haj, világoskék szemek melyekben elveszik az ember. Kicsivel 1.80 feletti magasság, kidolgozott izomzat, egyedül az a mindig unott arc, ami belerondít ebbe a tökéletességbe. Feszülős, egyszerű pólók, rövid vagy oldalzsebes nadrág található a szekrényében. Sebesülésekkel is ellátta az élet: két golyónyom a jobb vállában, bal combjában repeszek nyomai, kisebb horzsolások és vágások a karjain és a mellkasán. Bal lapockájára egy oroszlánt tetováltatott miután előléptették.

Jellem: Az a fajta figura, akit már nem nagyon lehet semmivel sem meglepni. Látott igen csúnya dolgokat, amikbe mások beleőrültek. Habár gyerekkorában igazi vadóc volt és mindig ott ült a vigyor azon a pofába mászó képén, a hadseregben ezt gyorsan leradírozták róla. Ez nem jelenti, hogy nem tud röhögni egy jó viccen, sőt, igen csak érti a poénokat. Igazi adrenalin függő, mindig keresi a veszélyes szituációkat és mindig az első sorban akar lenni bármiről is van szó. Néha a végtelenségig hajszolja magát.

Élettörténet: Észt zsidó család leszármazottja. A második világháborút elkerülve Svédországba menekültek. Izrael állam megalakulásával, az új ígéret földjének, a kecsegtető hívásának pedig nem tudtak ellenállni. Így törzsgyökeres izraelitának számítanak. A családja nagy része számtalan tehetséges rendezőt, irodalmárt és kutatót adott a világnak. Ám a kicsi Amiy valahogy, nem úgy sikerült mint kellet volna. A rakoncátlan kölyköt szinte lehetetlen volt megregulázni, habár jó tanuló volt számtalan bajba keveredett. A változás akkor jött az életébe mikor 18 évesen bevonult a kötelező hadi szolgálatra. Itt már beleverték a kiképzők a rendet és fegyelmet. No meg az a számtalan szenvedés és halál komolyabbá tette a fiatal suhancot. Ám az adrenalin, az izgalom, ami ezzel járt teljesen magával ragadta és úgy döntött hivatásos katonának áll. Nem az elvek miatt, inkább az izgalom, ami itt marasztalta. Még a leendő feleségével is szakított emiatt, amit egyik család sem nézett jó szemmel. Gyorsan emelkedett a ranglétrán ahonnan rendszeresen vissza is csúszott, hála annak a pár fegyelminek. Habár jó pár nőt összeszedett a hadsereg kötelékéből, az egyik este, a zuhanyzó alatt sikerült összegabalyodnia egy fiatal bakával. Hát igen, ott mindig történnek érdekes dolgok és nem volt ellenére a dolog. Szerencsétlenségére a tejfölösszájú újjoncnak, másnap egy gránát kettészakította egy járőrözés során. De az élet megy tovább, itt nincs helye személyes kapcsolatoknak. Végül is egy folyamatosan forrongó háborús övezetben dolgoznak.

Hobby: krav-maga - semmittevés - iszogatás - kötözködés

Foglalkozás: IDF (Israel Defense Forces) - főhadnagy - ejtőernyős felderítő

Extrák: seme - rühelli a dohányosokat - kiválóan bánik a könnyű kézifegyverekkel - krav-maga fekete öves - ellenséges területen végrehajtott terrorellenes kiképzés - mesterlövész kiképzés - beszélt nyelvek: finn/észt, orosz - anyanyelvi szinten: jiddis, héber, arab és angol - kissé szétszórt személyiség ha nem munkáról van szó - Tetoválás: http://kepfeltoltes.hu/150216/Lion_Tattoo_by_Macauleyh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 02. 17.

Módosítva: 2015. 02. 16. 22:01:29
Módosította: Xebol

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).