Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nathaniel Works „Bat”
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 19 év

Külső leírás: Viszonylag alacsony, 158-centi magas és ráadásul még sovány is, mindössze 45 kiló. Bőre halvány és igen sérülékeny, akár csak csontozata, de ez őt sosem érdekelte. Fittyet hány betegségére, és igyekszik nem átlagos életet élni, de tudja, hogy ez bármikor véget érhet, ezért kiélvez minden percet. Szereti a különleges ékszereket, a pirsingeket, melyből több is akad testén. Kettő az arcában, egy a nyelvében és egy sor végig a gerince mentén. Haját szereti zselézni, néha kis szarvacskákat kreál, melytől aztán úgy néz ki, mint kedvenc állata amiről becenevét is kapta. Szemei eredetileg vöröses barnák, de kontaktlencséje miatt vörösesnek látszik. Bár vad külsejét szülei eleinte nem igen díjazták,de rá hagyták, hisz mást úgysem tehetnek.

Jellem: Életvidám és szeret szórakozni, tipikus fiatal, aki benne van minden buliban és szórakozásban, főleg ha a szülők nem tudnak róla. Szeret a társaság középpontjában lenni, úgy szórakozni mint mindenki más, annak ellenére, hogy mindez tilos számára. Jobb napjain olyan, mit egy átlagos fiatal, a rosszabbakon viszont depresszióval küzd, gyenge és beteges. Bár erősnek mondja magát lelkileg, könnyen megbántódik, magába roskad és bezárkózik. A rengeteg gyógyszer és kezelés is megkeseríti az életét, de minderről nem beszél, betegségéről is családján kívül alig tudnak páran.

Élettörténet: Nath vézna kis csöppségként született, súlyos szív és tüdőbetegséggel. Az orvosok szerint az is csoda, hogy túlélte a születést, arról pedig nem is álmodtak, hogy megéri egyáltalán az 5 éves kort. De sikerült. Szülei orvosról orvosra jártak, hátha találnak gyógymódot, mely megmentheti fiuk életét, de mint kiderült, ez a betegség gyógyíthatatlan. Ahhoz is nagy szerencse kellett neki, hogy megérje a 19-et, de még él, és bár lehetne jobban is, állapota jelenleg stabil. Iskolába sose járt, hisz élete nagy részét kórházakban töltötte, így ott tanult meg írni, olvasni és számolni, most pedig ezeken a helyeken önkéntes, barátai is nagyrészt innen és a környékükről vannak. Mindig is hálás volt az öt kezelő orvosoknak, bár néha, gyengébb óráiban úgy érzi, bár hagyták volna őt meghalni.

Hobby: Olvasás, szórakozás a parkban és a kórház kertjében, festés, zenélés

Foglalkozás: -

Extrák: Bár egy szívátültetéssel javítani lehetne az állapotán, szüleinek nincs rá pénze és kérdéses, hogy a tüdeje kibírná-e***egyszer összeesett a tüdeje, akkor mindenki azt hitte nem marad életben*** hihetetlenül édesszájú*** imádja a vért és a tűket*** kedvenc állata a denevér, tart is belőlük párat, de egyik sem vérszívó fajta, szinte mind gyümölcsevő fajta*** van egy ikertestvére, de neki semmi baja és egy bátyja, aki már nem él velük de rendszeresen meglátogatja őket

Képinfo: renaillusion alkotása (http://th01.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/321/f/a/who_is_batman__by_renaillusion-d86qj35.jpg)

Engedélyezve: 2015. 02. 15.

Módosítva: 2019. 09. 22. 20:01:49
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).