Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Isaac Vladimir Cristopher McFaden
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Shayola

Kor: 28

Külső leírás: Bőre akár a frissen lehullott hó fakó, és halvány. Ovális arca akár egy mesebeli hercegé, örökké fiatal és markáns. Szemei az örök tűz lángjába ég. Mosolya akár a legszebb bűn. Vállig érő vérvörös haja olyannyira egzotikussá teszi, hogy az embernek kétszer is meg kell néznie, hogy nem e káprázik a szeme. Földöntúli szépséggel bír, ami megmagyarázhatatlanul vonzz mindenkit. Aki meglátja tudni akarja hogy ehhez a tökéletes férfihoz milyen név tartozik. Előszeretettel hordja a méregdrága öltönyöket, amivel vonzerejét csak fokozni tudja.

Jellem: Amilyen tökéletes kívülről, és makulátlan, belül olyan mocskos, és rothadt. A szenvedélye irányítja, és némelyik tette ebből fakadóan nem szép. Az emberek gyönyörűségének közelségétől rabul esnek. A nagy önimádatának hála, nem zavarja emberek társasága, sőt igazán tolerálja ha valaki csodálja őt. A klántársai és barátai csak gyönyörű szörnyetegnek nevezik. Hamar kilehet hozni a sodrából, és ezt nem igazán szívleli. A többi Toreadorhoz képest, türelmetlen, és ki nem állhatja a másik rinyálását, ettől hamar a plafonon vannak az idegei. Ha valami nem úgy alakul ahogy ő akarja, hamar csak pár cafatnyi hús lesz belőled, ha nem változtatsz sürgősen álláspontot, vagyvéleményeden. Amennyire brutális, emellett imádja a festészetet és kiélvezi örök létének minden egyes kis percét.

Élettörténet: 1915 őszén látta meg a napvilágot, ám már nem szülőföldjén Írországban, hanem Amerikába. A háború kegyetlenségétől menekültek ide, azt hitték hogy idáig nem nyúlhat ki a milliók vérétől mocskos kéz, de tévedtek. Hamarosan újoncokat toboroztak, és a nemesek kivételével mindenkinek be kellett állnia. Az ő családja is nemesi vérvonal, de sajnos Amerika földjein csak menekültek voltak. Apja, Cristophert is besorozták, kiképzést ugyan kapott, de pár hónapra a be hivatása után meghalt. Anyja egyedül gondoskodott egy éves csemetéjéről. Kapcsolatuk nagyon furcsa volt, hiszen anyja sosem tudta feldolgozni kedvese halálát. Eleinte dolgozott, de nem sokat mikor Isaac elvégezte az egyetemet és munkába állhatott, anyja összeroskadt a lelki vívódásától. Doktorok százai is talán próbáltak segíteni rajta, de a bűntudat vagy a férje hiánya felemésztette. Szemei elszíntelenedtek, és látszik hogy teljesen máshol van szellemileg. Akár egy élőholt mászkált fel-alá a házba és várta hogy férje hazajöjjön mindhiába. Mikor huszonnyolcadik születésnapját ünnepelte, 1943-ban egy égi tüneménnyel találkozott a kaszinóban. Hamar egymásba szerettek és egy igazán pezsgő éjszakán a hölgy megmutatta valódi kilétét, megölte majd vérével újjáélesztette. Mielőtt bármit is tudhatott volna mesterétől a Camarilla "begyűjtötte" őket, és mestere hamarosan elhagyta a világot, kivégezték engedély nélküli átváltoztatásért. Ő is erre a sorsa jutott volna mint fiatal vámpír, de megmentette őt Rodrigez. Azóta a belváros igazán elit negyedében él, egy panelban.

Hobby: flörtölés, esti vacsorázás,

Foglalkozás: Camarilla "kiskutyája"

Extrák: Toreador klán tagja.Képességeit nézve három tulajdonság határozza meg: jelenlét, jelenés,és a gyorsaság. Jelenlét: érzelmek manipulálása, vágy vagy félelemkeltés. Neki ez a képessége sokkal tovább hat, mint a többi klántársáé. Mivel érzelmek irányítják hamarabb őrjöngeni kezd, ezáltal veszélyesebb főképpen a halandó emberekre. Jelenés: Távolba látás, auralátás. Gyorsaság: Hamar tud egyik helyről a másikra kerülni. Egyedüli gyengeségének tudható az, hogyha valami igazán csodálatosat lát, hall, vagy érez (legyen az egy festmény, egy szobor, egy ember egy illat vagy egy különlegesen szép napfelkelte) magával ragadja az élmény. Addig áll dermedt csodálatban, amíg csak a kiváltó ok el nem múlik. Ilyenkor megvédeni se tudja magát, nagyon nehéz kizökkenteni belőle. PC game()~ Vampire the Masquerade:Bloodlines

Képinfo: FranciscoETCHART on deviantart (http://franciscoetchart.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 02. 11.
2019. 12. 13.

Módosítva: 2019. 12. 12. 18:46:52
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).