Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Logan Caldwell
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 32

Külső leírás: Sok tekintetben igencsak jó géneket örökölt, ezt már első pillantásra megállapíthatjuk. 185 centi magas, erős, sportosan izmos testalkatú férfi. A bőre fehér, de nem sápatag, s a modern technológiának hála teljesen szőrtelen. Egy a bal halántékán fellelhető vékony fehér heg jelzi csupán, hogy ő sem mindig a gazdagok békés, már-már unalmas életét preferálja, de ezt a kis tökéletlenséget is elrejtik a sűrű fekete tincsei, melyek az átlagosnál hosszabbra hagyva adnak keretet férfias arcának. A vonásait elnézve, egy szobrász sem végezhetett volna jobb munkát a teremtőnél. Kemény, enyhén szögletes állkapcsa, magasan ülő arccsontja, s arányos, arisztokratikus orra tökéletes összhangban áll egymással. Sűrű, lefelé ívelő fekete szemöldöke, s rövid, dús szempillák árnyékolta mélybarna szemei így már csak ráadásnak tűnhetnek, de általában szavak nélkül is kifejezik a birtokosuk mondandóját, még mielőtt az megszólalna. A tekintete súlya alatt úgy érzed, egyedül téged figyel, még akkor is, ha közben a környezetét sem veszíti szem elől. Ruhák terén kedveli a jól szabott, drága öltönyöket, de bármikor lecseréli bőrkabátra, terepnadrágra, acélbetétes bakancsra, ha éppen valami strapabíróra van szüksége. Ékszert nem hord, fegyvert is csak ritkán. Egyedüli kiegészítője, amit szinte mindig visel, azok a speciálisan kifejlesztett kontaktlencsék, melyek az éjellátást is biztosítják számára.

Jellem: Erős személyiség, aki mindig tudja, mit akar és meg is szerzi magának, amint lehetősége nyílik rá. Nem fogadja el egykönnyen a vereséget, a visszautasítást pedig távolról sem ismeri. Eddigi élete során mindent elért és megkapott, amit akart, és ha rajta múlik, ez a továbbiakban is így lesz. Intelligens és okos, sokszor nehéz kiigazodni rajta és azon, hogy mi motiválja őt, de többségében csak azt teszi, amihez kedve van. Önmagát – és az emberi fajt is – felsőbbrendűnek tekinti a többi ilyen-olyan lénnyel szemben, amiknek az évek során felfedezték a létüket. Van benne egyfajta csodálat, rajongás a fajok iránt, pont, mint ahogy egy veszélyes ragadozót csodálnánk az állatkertben. Merész, s olykor megdöbbentő dolgokra képes, mert nincs benne félelem, semmivel és senkivel szemben. Sokszor vakmerő, de mindig átgondolja a következő lépését, még ha úgy is tűnik, hogy hirtelen cselekszik. Kedveli a játszmákat, élvezetét leli a győzelemben, így hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a milliárdosok semmitmondó életét nem neki találták neki, hát nézett valami izgalmasabbat. Kevés emberben bízik, de akikben igen, azokban maximálisan. Kapcsolatai többnyire üzletiek, vagy felszínes, a társadalmi helyzetéhez illő semmitmondó ismeretségek. Párja nincs, nem is hiányzik neki, bőven megelégszik az elegáns estélyeken felszedett alkalmi partnerekkel.

Élettörténet: Gazdag családba született, sosem szenvedett hiány semmiben, hisz kezdetektől egy vállalatbirodalom örökösének számított. Huszonkét éves volt, mikor az apja halálát követően átvette a vezető szerepet, és hamar kiderült, hogy zsigeri tehetsége van üzlethez. Olyasmikbe fektetett be, amik az emberi lények számára a mai napig vagyonokat érnek: a legmodernebb és legfejlettebb biztonsági rendszerekbe, amik távol tartják a különböző lényeket az otthonaiktól. Bár többségük békés természetű, ezek ma már teljesen törvényesen és jogokkal rendelkezve együtt is él az emberekkel, de vannak olyan fajok, melyek kevesebb népszerűségnek örvendenek, mint mondjuk egy gyönyörű vízi tündér. Ellenük szükség van biztonsági intézkedésekre, így Logan vagyonát mára elég nehéz lenne felbecsülni. A legtöbb multimilliomossal ellentétben azonban, őt nem hozzák lázba holmi antik tárgyak, vagy szűk sportkocsik. Neki egészen más elképzelés van egy magángyűjteményről, ami csak egy roppant szűk körnek megtekinthető a nem egészen legális volta okán. A helyszín pedig nem más, mint az Alcatraz, az egykor legszigorúbbnak vélt fegyintézet, amit Logan mára teljesen átépíttetett, s a gyűjteményét képező számtalan különleges faj kapott benne helyet. Ha valamire nem sajnálja a vagyonát, hát az az ő személyes kis állatkertjének bővítése, és a listáján még jó pár ritka példány szerepel. A kapcsolatai tehát nem csak a csillogó felső tízezerhez kötik, ha nem bőven akadnak neki orvvadászok, kisebb gyűjtők és aukciós házak között is, ahol már-már legendának számít.

Hobby: Gyűjteménye bővítése és különleges estélyek szervezése, amin mutogathatja őket. Az értelmesebb fajokkal olykor beszél is, kisebb jutalom, vagy engedmény fejében kifaggatja őket más fajokról, több-kevesebb sikerrel.

Foglalkozás: Üzletember. Biztonsági és védelmi rendszereket gyártó cégek tulajdonosa.

Extrák: Az Alcatraz számos biztonsági rendszerét ő maga tervezte. Van egy kisebb kutatócsoportja is, ami végez pár vizsgálatot a lényeken, mikor hozzá kerülnek, de semmi olyasmit, amivel kárt tennének bennük.***Alkalmi kapcsolatai kizárólag emberi lényekkel vannak.***Három évvel ezelőtt történt vele valami, amire a mai napig nincs magyarázat. Eszméletét veszítette, pár napig nem is tért magához, majd a mellkasa bal oldalán, a bordái alatt megjelent egy apró fekete folt. Ez mára egészen a kulcscsontjáig terjedő fekete érpatakocska lett, és az orvosi vizsgálatok alapján, olyan enzimet tartalmaz, ami ha eléri az agyát, biztosan megöli. Nem tudják mi lehet, vagy hogy hogyan lehetne megállítani, pedig sok mindent kipróbáltak. Vannak teóriáik esetleges mérgezésről, de jelenleg ott tartanak, hogy nincs megoldás. Ha ilyen iramban halad a folyamat, körülbelül 5-6 évet jósolnak még neki.***Mindössze az orvosa és két legbizalmasabb embere tud az állapotáról, senki más.*** Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:50:35
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).