Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Logan Caldwell
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 99

Külső leírás: Sportos testalkatú, ruganyos, erős izomzata van, amit enyhén bronzos árnyalatú bőr borít. A haja még akkor is pompásan áll, ha csak beletúr az ujjaival. A sötét gesztenyeszín tincsek kicsit hosszabbra vannak hagyva, állandóan szexi, szélfútta frizurája hátrafelé fésülve emeli ki a gyönyörű arccsontját. Még ha rezzenéstelenül figyel, a kisugárzása akkor is azt súgja a körülötte lévőknek, hogy csak rájuk vár. Mint egy gyémánt, ami már a csillogásával is vonzza magához az embereket, akkor is ha tudják, hogy túl drága az a kő és nem kaphatják meg. Ez a helyzet elég gyakori körülötte, mivel rendszerint kevesen tudnak neki ellenállni, minden bátorítás nélkül. A szemei sötétbarnák, de ha közelebbről nézzük felfedezhetünk benne kis aranybarna pöttyöket is, ha pedig előbújik belőle a tigris, akkor élénk narancsos színben pompáznak. Ruhák terén az egyszerű, de elegáns stílust kedveli, ami minden erőfeszítés nélkül kihangsúlyozza az alakját, de valójában mindenben jól néz ki.

Jellem: Maga a két lábon járó vonzalom, legalábbis ilyen kisugárzása van, amivel valósággal megbolondítja azokat, akik a pár méteres körzetébe kerülnek. Muszáj ránézniük, megbámulniuk, vagy a merészebbeknek megszólítaniuk és Logan ezt nagyon jól tudja. Persze, hisz ki ne lenne tisztában azzal, hogy milyen jól néz ki, ha már legalább nyolc évtizede mindenki ezt mondogatja neki. Nincs elszállva magától, de ha egyszer megadatott neki ez az előnye, akkor miért ne élne vele? A manipuláció néha nagyon hasznos, ahogy az a képessége is, hogy könnyen az emberek bizalmába férkőzik, barátságos, előzékenyen udvarias viselkedéssel. De amennyire képes úriember lenni bizonyos helyzetekben, másokban egészen mocskos dolgokat is megtesz. Na, nem bűncselekményekre gondolok, hacsak a szexuális vágy kreatív kiélése nem számít annak, de Logan elég jól ismeri a törvényt, ahhoz, hogy tisztában legyen az ilyesmivel. A munkájára pedig soha nem lehet panasz. De persze senki sem lehet tökéletes, mindenkinek van valami hibája, az övé pedig leginkább a hűség hiánya. Kevés ideig képes megmaradni bárki mellett, mert egy rövid idő után teljesen kiismeri az illetőt és már el is vesztette a vonzerejét. Így nem is meglepő, hogy még nem volt szerelmes, se az alakváltókra olyan jellemző birtoklási vággyal sem kellett még bajlódnia és talán nem is kell soha, mivel egyáltalán nem keres magának társat. A családjával jól kijön, munkatársai és barátai is akadnak néhányan.

Élettörténet: Egy alakváltó családba született, az anyja és az apja is tigris váltók, ahogy a két testvére is. Az öccsével egypetéjű ikrek, így egymás kiköpött másai. A képességei szépen fejlődtek így tökéletesen uralni tudja az állati énjét is, még akkor is ha nagyon kihozzák a sodrából. Középiskola után az igazságügy felé hajlott és egyetem után gyakorlatot is szerzett egy emberi szervezetnél, de miután jelentkezett a TLIM-hez(Természetfeletti Lények Igazságügyi Minisztériuma) és kiemelkedő eredményekkel végzett, nyomozóként tevékenykedik, aki a különböző lények kihágásaival és bűntetteivel foglalkozik, teljesen függetlenül az emberi bíróságtól. Ez eddig nem is lenne meglepő, viszont a TLIM-hez csupán 120 év fölött szokás bekerülni, mert akkorra helyezték ki a korhatárt, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal működhessenek. Nos, Logan sokkal hamarább átment a vizsgán, mind a gyakorlatin, mind az elméletin. Ő a harmadik olyan lény, aki képes volt erre és persze azonnal nagy figyelmet vonzott maga köré, kapkodtak utána az Amerika szerte elhelyezkedő ügynökségek, míg végül Las Vegasban kötött ki, ahol mindig történik valami izgalmas.

Hobby: sportok, szex, fogadni a munkatársakkal, régi, lezáratlan akták böngészése, sztriptíz bár

Foglalkozás: nyomozó a TLIM-nél(Természetfeletti Lények Igazságügyi Minisztériuma)

Extrák: Hord magánál fegyvert, de ritkán használja. Leginkább akkor, ha valami miatt ideges, mert megnyugtatja, ha szétszedheti és összerakhatja a fegyverét.*** Kizárólag a férfiakhoz vonzódik, de ez nem akadályozza meg abban, hogy puszta szórakozásból flörtöljön nőkkel is.*** A drága alkoholt vagy márkás, minőségi borokat favorizálja, az olcsó löttyöket le nem nyelné.*** Néha szüksége van nyers húsra, olyankor vagy vadászik, vagy szerez valahonnan.*** Egyedülálló alakváltóként egészséges szexuális éhsége van, kedveli az extrém helyzeteket és sosem szégyenlős valami újat kipróbálni.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 02. 09.
2017. 07. 13.

Módosítva: 2017. 07. 13. 18:45:25
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).