Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Nikoharu Saito (Nikko)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 21

Külső leírás: Átlagos magasságú, karcsú, de formás testű fiú. Arca különlegesen szép, szemei olyan zölden csillognak, mint két smaragd. Kicsit hosszabb, szőke haja mindig kócos, ezzel csak tetézve a belőle áradó vadócságot. Bal fülében kettő, a jobban 3 fülbevaló található, és imádja a nyakláncokat is. Hátán egy nagyobb, nonfiguratív tetoválás található, melynek ágai előrekúsznak a vállán és a mellkasán. Öltözködése egy kicsit extrém és kihívó, de mindig az elegáns felé hajlik.

Jellem: Igazi nagyszájú – ami a szívén, a száján. Félelem- és veszélyradarja meghibásodhatott, ugyanis még akkor is képes megmondani, mit gondol valakiről, ha az adott személy kétszer akkora, mint ő. Az ilyen kényes helyzetekből általában éppen aprósága, fürgesége, és egy kés vagy egy pisztoly mentik ki. Aki meglátja az utcán, csak a vadóc kisugárzást látja benne, el sem képzelné, hogy valójában milyen alattomos kis gyilkológép. Egyedül azokkal kedves és törődő, akiket szeret. A legtöbb idegennel szemben bizalmatlan.

Élettörténet: Gazdag család második fiúgyermekeként született, édesapja befolyásos rendőrfőnök. Négy évvel idősebb bátyjával ellentétben – aki igazi férfias megjelenésű – ő egy törékeny szépséggé cseperedett. Az egész család szerette, féltette, és védelmezte gyermekkorában. Testvére édesapjuk nyomdokaiba lépett. Alig szerezte meg megfelelő pozícióját a rendőrök között, a családot súlyos csapás érte: édesanyjuk rosszkor volt rossz helyen, és a helyi bűnözőbanda egyik akciójának áldozatául esett. Bátyja ettől kezdve egyre elvakultabban dolgozott, napról napra a bandát kutatta, de az mindig kicsúszott a rendőrség keze közül – mi több, egyre nőtt a létszámuk. Nikko és édesapjuk elkeseredve figyelték bátyja ténykedését, de semmit sem tudtak tenni ellene. Hamarosan bekövetkezett az újabb csapás: egy rajtaütéses támadás során bátyja nyomtalanul eltűnt. Nikkoban ekkor megrendült valami, és édesapja minden tiltakozása ellenére ő is csatakozott a családi hagyományhoz, de nem is akárhogyan. Beépített ügynökként alkalmazzák, csakis a kérdéses bandával kapcsolatos ügyekben. Édesapja leírhatatlanul félti fiát, nem akarja őt is elveszíteni, de Nikko eddig kifogástalanul végzi munkáját – már-már ijesztően jól. Nem riad vissza a gyilkolástól sem, egyetlen célja, hogy megtalálja bátyját, és végezzen azokkal, akik elvették tőle.

Hobby: nincs, bármit szívesen csinál

Foglalkozás: beépített ügynök

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 01. 02.
2010. 10. 10.

Módosítva: 2010. 10. 10. 14:14:49
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).