Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sango
Kategória: Inuyasha
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: 17 év körüli

Külső leírás: Vékony alkatú, magas, csinos lány. Hosszú, fekete haját általában egy nagy copfba fogva viseli, de van, amikor csak lazán hátra fogva hordja. Csokoládé-barna szemei állandóan csillognak, hol a harc hevétől, hol a nevetéstől. Orra pici, aranyos, szemernyi görbület sincs benne. Ajkai vékonyak, amik általában mosolyora görbülnek (kivéve, ha Miroku úgymond "akcióba lendül"...). Arcát nem tarkítja egy árva szeplő sem, így állandóan szem előtt van puha, selymes bőre. Harci öltözékében, vagy átlagos viseletében lehet a leggyakrabban látni őt.

Jellem: Lány létére hihetetlen mennyiségű erő lakozik benne, ami, valljuk be, nem jön rosszul, ha valaki egy csapat szellemmel kényszerül harcolni. Erős akaraterővel rendelkezik, nagyon megfontolt személyiség. Nagyon kötődik az öccséhez, akkor is, ha a fiú nem is emlékszik már rá. Ha valamit egyszer a fejébe vesz, azt meg is valósítja. Mirokuval eléggé érdekes a viszonyuk... Sango nem veszi valami jó néven, ha a fiú a fenekét taperolja, ezért le is szokott keverni neki néhány pofont, viszont erős szerelmi szálak fűzik hozzá. Ritkán lesz dühös, na de akkor aztán nagyon.

Élettörténet: Sango és a családja a szellemírtók falujában élt. Lányunk kimagasló tehetségnek számított, Csonttörőjével úgy kaszabolta le a szellemeket, mint egy vérbeli szellemírtó. Vajon hogy mehetett tönkre az élete? Naraku a palotájába csalta a legjobbakat, és lemészároltatta őket Sango öccsével, Kohakuval (a fiú Naraku irányítása alatt állt), köztük az édesapjukat is. Sango nagy nehezen ugyan, de túléli a végzetes támadást. Aközben Naraku szellemei megtámadták, és lerombolták a szellemírtók faluját. Mindenki meghalt, kivéve Sango kisállatát, Kirarát. A gonosz (fél)szellem egy ékkőszilánkot helyez Sango testébe, így ennek köszönhetően életben marad. Továbbá Naraku elhiteti vele, hogy Inuyasha mészárolta le a falu lakosságát, a lány pedig elhiszi, és megfogadja, hogy addig meg nem nyugszik, míg bosszút nem áll szeretteiért. Időközben kiderül a hazugság, és csatlakozik Inuyasháék csapatához.

Hobby: Inuyasháékkal az ékkőszilánkok gyűjtése, merengés

Foglalkozás: szellemírtó

Extrák: Az öccse, Kohaku, Naraku uralma alatt él. *** Van egy két farkú macskája, Kirara. *** Szerelmes Mirokuba, de ezt titkolja. *** A Csonttörő (Hiraikotsu) eredetileg apja tulajdonában volt, de a lányának adta. *** Több fegyvere is van.

Képinfo: Részlet az animéből (http://kep.psharing.com/827700.jpg)

Engedélyezve: 2015. 02. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).