Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Elena Kanton
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Emma~

Kor: 28

Külső leírás: Nem túl magas, vékonyka lány. Ám alkata csak hozzásegíti őt abban, hogy gyorsan mozogjon. Bőre hófehér, szinte már sápadtnak mondható, viszont haja túl vörös ahhoz, hogy természetes legyen. A vírus, mely a földön tombol, megváltoztatta haja és szemének színét. Sárga szemeivel mindenkire kételkedve néz. Arca enyhén szögletes, de mégis valami bájos szépséggel áldotta meg az ég. Szája elég vastag és telt, hogy csábosan mosolyogjon, ám erre soha nem fog már sor kerülni. Ruházata a legegyszerűbb és legpraktikusabb ahhoz, hogy jól meneküljön, vagy jól harcoljon.

Jellem: Makacs, önfejű és nagyon akaratos. Az idő megkeményítette őt, így már nem mosolyog és nem is nevet. Aki a legkisebb jelét mutatja annak, hogy megfertőződött, megöli. Nem ismer kegyelmet. Családjából egyedül a fia maradt életben, akiért bármit megtenne és foggal-körömmel védi őt. Nem beszél sokat, pedig régen igenis nagyszájú volt és szeretett beszélni. De az, hogy saját kezűleg kellett végeznie a családjával és kolóniájával, már megtörte őt. Azóta csak egyetlen célnak él, hogy eljusson fiával a legendás, elkerített városba.

Élettörténet: Ő már olyan világba született, ahol mindenhol jelen van a vírus, Los Angeles nagyvárosában. Az apja megölte az anyját, miután megszülte a gyermeküket, mivel már végképp menthetetlen volt. A nagyvárosban ugyanis voltak olyan esetek, hogy nem rögtön változott át a megfertőződött ember, hanem hosszú idő után. Elena anyjával is ez volt a helyzet. Miután ez a szörnyű dolog történt, egyedül maradt lányával az apa, így kénytelenek voltak menekülni a városból. Folyamatosan úton voltak, mindig mozogtak, így maradtak életben. Elena 6 éves volt, mikor apjával együtt találkoztak egy kolóniával, akik körbe kerítettek egy kis falucskát, ahova be tudták vackolni magukat. Egészen 12 éves koráig nyugodtan éltek ott, háborítatlanul. Egy kisfiúval barátkozott össze, akibe később szerelmes is lett. A fiúval együtt gyakoroltak és ők lettek a legjobb lövészek a kolóniában. De Elena még a fiúnál is jobb volt. Sokkal jobban célzott, és kegyetlenebb is volt. 18 évesen aztán teherbe esett ettől a fiútól. Kisfiúk született, aki a Tim nevet kapta. 21 éves koráig viszonylag nyugodtan éltek, csak kisebb perpatvarok voltak. Azonban az egyik útról fertőzötten tértek vissza az emberek. A kolónia felbomlott és mindenki az ellensége lett. Ahhoz, hogy ő és fia életben maradjon, meg kellett ölnie saját apját, a szerelmét és a legjobb barátnőjét is. A kolóniából mindenkit megölt, hogy életben maradjanak. Fiával elindultak és nyugat felé tartanak. 10 éves fiát már tanítgatja lőni, de még nem engedi, hogy egyedül használja a fegyvert. Időközben megtanulta az íjászatot is, és remekül lő íjjal is.

Hobby: vadászni a fertőzött emberekre

Foglalkozás: nincs neki, ha csak a lövész nem mondható annak

Extrák: Profin bánik mindenféle lőfegyverrel.* Immunis a vírusra, mivel anyja már a vírusban szenvedett, mikor megszülte őt. * Van egy hosszú sebhely a hátán, ami az egészet keresztülszeli.

Képinfo: http://www.deviantart.com

Engedélyezve: 2015. 02. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).