Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Miyako Kimura (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Emma~

Kor: Nem tudni pontosan

Külső leírás: Az egész haja tépett. Azonban míg elől rövidebb, hátul leér egészen a feneke aljáig. Szőkés haját egy kék hajgumival fogja össze, szinte mindig. Kivéve amikor megpihen, vagy valamelyik faluban tartózkodik. Álcázás képp ki szokta engedni a haját. Mivel sok helyen hírhedté vált, valahova csak álcázva tud bejutni. Alakja tökéletes, nincs kivetni való rajta. Közepes, kerek mellek, formás fenék, feszes hasfal. Arca sokatsejtető, nagyon nőies. Szemei enyhén narancssárgás színben pompáznak, de ettől függetlenül nagyon kifejezőek. Ruházata a lila mindenféle árnyalatában pompázik, ami amúgy a kedvenc színe. Semmilyen fegyvert nem hord magánál, és semmi nem árulja el, hogy melyik faluhoz tartozik.

Jellem: Visszabeszélős, szókimondó jellem. Nem rejti véka alá a véleményét. Amit gondol, azt kimondja, mégha sértő, vagy bántó is. Nem szereti a hazugságot, és ő sem hazudik soha sem. A küldetéseket precizen, tökéletesen hajtja végre, általában egyedül. Nagyon makacs, és önfejű. A parancsokat nem mindig tartja be, de minden küldetése sikeres volt. Szelektálja a parancsokat, így amire azt gondolja, hogy nem jó parancs, nem teljesíti. Emiatt folyamatos vitái vannak a Hokagéval. Rendkívüli memoriája, és esze van. Harci technikák terén, ezt tökéletesen használja, és lépésre pontos stratágiát hoz létre. Nem túl barátkozós típus, és nem is nagyon nyílik meg másoknak. Elég bizalmatlan típus, amit rendszeresen ki is mutat mások felé. Konohában is a Hokagén, és pár emberen kívül, senkiben nem bízik meg. Nem könnyű elnyerni a bizalmát, de nem lehetetlen. És ha ez meg van, akkor megmutatkozik igazi énje, aki egy barátságos, kedves lány, csak elbánt vele az idő. Céljait soha nem adja fel.

Élettörténet: Még egészen fiatal volt, mikor a családja beköltözött Konoha-ba. Persze ezt a falu elől titkolták, mivel nagy zűrzavart váltott volna ki, hogyha megtudják a Kimura klán beköltözését. Ugyanis ez a klán erősebb bármelyik másik klánnál, az Uchiha és a Senju klánnal egy szinten van. De valaki kiszivárogtatta az információt, így a klánt álmában lemészárolta az Uchiha klán. Egyetlen gyermeket hagytak életben, Miyakot. Maguk mellé akarták állítani és kihasználni a képességeit, de ő ellenszegült és megszökött. Alig volt 6 éves ekkor. Egy darabig csak bojongott az erdőben, de nem ment túlságosan messze a falu határától, mert félt az egyedülléttől. Nara Shikaku talált rá, mikor játszottak a barátaival az erdőben. Még csak 8 éves volt a srác, de haza vitte és a szülei elé állt. Elmondta a sztorit, így befogadták a kislányt. Shikakuval együtt nevelték. Mintha a sajátjuk lenne, viszont nem adtak neki más nevet. Csak a vezeték nevét titkolták el. Együtt okították a saját fiúkkal. A Hokage tisztában volt a lány jelenlétével a faluban, és így is engedélyezte a vizsgákon való részvételét. Viszont a vizsgákon magasan az átlag felett teljesített, és az egymás ellen való harc során majdnem megölte Shikakut. A fiú 18 éves volt, a lány még csak 15. Miyako megrémült saját magától és erejétől, így elszökött a faluból. Több ország falujában is járt, és rengeteg technikát tanult. A Szél földjén megtanulta a szelet használni, a Víz földjén a vízet, a Tűz földjén pedig a tüzet kezdte el, de ezt a legalapvetőbb módon tudja sak használni. Összesen csak pár technikát tud. 20 éves volt akkor, amikor fény derült vérvonal képességére egy összecsapás során. Az évek alatt folyamatosan jött rá képességeire. Végül a kíváncsiság győzőtt és elkezdett klánja után kutatni. Még nem sok mindent derített ki, de jó úton jár a tudás felé. A Tűz földjén járt, mikor a Hokage megkerestette és egyességet kötött vele, hogy információkat szállít le, cserébe senki előtt nem fogják leleplezni. Mivel az évek alatt kiszivárgott, hogy a Kimura klán egyik tagja még életben van, így sokan vadásznak rá és képességeire. Viszont, mivel a küldetéseket a legpontosabban hajtja végre, az Anbu egyik különleges tagja lett. A hírszerző részlegét vezeti az Anbu szervezetnek.

Hobby: edzés, tanulás, információ szerzés

Foglalkozás: Titkos kém, hírszerző

Extrák: Nem hat rá se a Byakugan, se a Sharingan, se a Rinnengan. * Hihetetlenül gyors, chakra felhasználása nélkül, és nagyon erős. Vetekszik az ereje az ötödik Hokagéval. * Nagyon profin használja a ninjutsut és a genjutsut. A taijutsuval is elboldogul, viszont nem az az erőssége sőt, a gyengeségének számít. * Képességei: Elsődleges elemként képes bármilyen szél, víz és valamilyen szinten tűz – bár ezt már kevésbé tudja irányítani – tipusú jutsut használni és ezeket ötvözni is tudja. Másodlagos elemek közül képes bármilyen méreg és kristály típusú jutsura, de csak egy-egy jég illetve fa jutsut képes használni. Ez klánjának sajátossága, hogy több féle elem képes irányítása alá vonni, bár némelyiket csak egész kezdetleges módon. ° Nem hord magánál semmilyen fegyvert, mindegyiket meg tudja idézni. Ahogy mindenféle kígyót. Ez az idézett állata. ° Klánja sajátossága, hogy képes gyorsan regenerálódni, de gyógyítani nem tud és nem is képes megtanulni. ° Chakra szintje vetekszik egy jinjuriki chakra szintjével, ám ha olyan technikát használ, nagyon hamar kimerül és sok idő kell, míg visszanyeri azt. ° Kekkeigen-kai: szemei feketék lesznek, és bőre hamu szürke. Ekkor képes használni a méreg típusú jutsukat, de más milyeneket képtelen. Szemeivel képes lemásolni az ellenség jutsuját, amit vele együtt csinál és ellene alkalmazza. Nem látja előre a jutsut, de pontosan az ellenségével együtt képes végrehajtani.

Képinfo: http://www.deviantart.com

Engedélyezve: 2015. 02. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).