Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Niel Grey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 37 éves.

Külső leírás: Megviselt, megtört figura. Ha kihúzná magát, látszana, valójában milyen magas, de görbe testtartása miatt szinte ki sem tűnik a tömegből. Sokat pakol, ezért némi karizma van, egyébként tökéletesen satnya lenne. Meg kell hagyni, a vádlija szép, mivel mindig a lábujjait teszi le először a földre, nem pedig a sarkát. Ez ilyen. Haja már őszülőben van, szeme sarkaiban is ráncok ülnek. Arcéle markáns, egyáltalán nem illik a hosszú, keskeny arcvonalához. Ujjai hosszúak, így a keze elég nagynak mondható, ám ehhez képest a lábfeje nevetségesen kicsi. Combja felső részén és a csuklóin egyaránt az öncsonkításának maradványai láthatók. Igaz, idővel megfakultak a hegek, ám teljesen eltűnni sosem fognak. Ruhái egyszerűek, hiszen nincs sok pénze öltözködni. A munkába mindig ugyanazokat a darabokat hordja, így kb. már a cipőjéről lehet tudni, ki közeledik.

Jellem: Melyik végével kezdjem? A farokkal, amit csóvál neked, vagy a fogaival, amikkel kitépi a húsod? Kezdjük talán a barátságos oldalával. Niel egy rendkívül visszahúzódó, félénk figura. Nem sokat beszél, ha van véleménye, azt is igyekszik magában tartani. Megtanulta, hogyha be akar illeszkedni a szürke masszába, nem árt, ha alkalmazkodik a körülötte élőkhöz. Hajlamos jópofizni, ha kell, ennek ellenére nem szeret. Ha megkedvel valakit, amire azért van esély, igyekszik először távolságtartó lenni a kiszemelttel. Egy gyors kérdés a delikvens hogylétéről, vagy pár dicsérő szó az új cipőjéről, és számára le is van tudva a napi beszélgetés. A későbbiekben azonban már tud normálisan társalogni. Nem érdemes túl közel kerülni hozzá, hiszen lépcsőzetesen alakulnak ki nála a fokozatok. Először csak kedvel valakit… aztán az illető fontossá válik számára… majd talán beleszeret… és akkor jön Mr. Hyde. Niel titkos énjét a ragaszkodás aktiválja, így máris rátérhetünk a harapós felére. A magát Jack névvel illető személyiség a kiskori traumák hatására jött lére. Niel szöges ellentéte is lehetne, de nem az. Sokban hasonlítanak, ám Jack az a személyiség, akinek lennie kéne. Legalábbis szerinte. Jack gyűlöli a hazugságot, az árulást, az erőszakot!, épp ezért hat furcsán, hogy maga is magas szinten űzi az ipart. Így tehát bort iszik, te pedig dögölj szomjan. Uralkodó típus, mindig az ő szava a döntő, lehetetlenség neki ellentmondani. Nem ismer könyörületet, ám ha olyasvalakit bántalmaz, akit szeret, bűntudata támad. Ekkor tér vissza Niel, hiszen ő az, aki könnyebben legyűri a nehéz érzelmeket. Míg Jack heves, szenvedélyes típus, addig Niel teljesen félénk. Hol van tehát a közös pont? Általában egyazon személyeket kedvelik, de megesett már, hogy míg az egyik odáig volt valakiért, azt a másik messziről elkerülte. Gondolkodásmódjuk azonos, ugyanúgy vélekednek morális kérdésekben, így például megvetik a lopást, nem vétenek a törvény ellen… már ha épp a lakásán kívül vannak. Niel a szerelmi életet illetően halál béna: még csókolózni sem nagyon mer. Csak vonakodva fogja meg a párja kezét, ezért igencsak meglepő lehet, mikor a lepedőakrobata Jack lép a színre. Imádja a szexet, a szadizmust, szeret új dolgokkal kísérletezni. Kifejezetten utálja Niel konzervatív felfogását. Rohadt könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez, ezért ha szorul a hurok, mindig ő lép előre. Míg az érzelmek maradnak Nielnek, addig a váratlan, durva helyzetek Jack irányítása alá esnek.

Élettörténet: Nem tervezett gyerekként született, ám szülei mégis örültek neki. Apja ácsként dolgozott, anyja egy közeli vegyesboltban dolgozott eladóként. Körülbelül 4 éves lehetett, mikor édesapja munkahelyi baleset következtében elhunyt. 7 éves volt, mikor nevelőapja a családhoz költözött. Eleinte minden szuper volt, ám öt évvel később jött rá Niel, miféle embert engedett az anyja a házukba. A férfi alkoholizálása nem csak a családi kasszára nézve volt ártalmas. Állandó dühkitöréseinek egyetlen célpontja Niel volt. Éveken át verte, kegyetlenkedett vele. A fiú legszörnyűbb emléke a születésnapjához köthető. A férfi egy kalapáccsal agyonverte Niel kedvenc kutyusát, majd a tetemet a fiú kezébe nyomta boldog születésnapot kívánva. Az élveteg vigyort sosem tudta kiverni a fejéből. 14 éves korában azonban a férfi figyelme máshogy irányult rá. Rendszeressé váltak a molesztálások, amelyet eleinte nem mert elmondani senkinek. A középiskola elején nyílt meg édesanyjának, aki hazugnak nevezte a fiút. Szerinte csak így akarta megbosszulni a heves vitákat, ezért Nielnél végleg betelt a pohár. Gyűlölködve pakolta össze minden holmiját, majd a nagyszüleihez költözött. Az öregek különösen kedvelték a fiút, igyekeztek a szűkös anyagiak ellenére is megadni neki mindent. Niel azonban túl nagy traumákat élt át ahhoz, hogy élete megfelelő mederbe terelődhetett volna. Személyiségzavaráról csupán huszonévesen lett tudomása, ám nem keresett fel egyetlen orvost sem, hiszen az rossz fényt vetett volna rá: soha senkinek nem árulta el a molesztálásokat az anyján kívül, így a betegségéről sem szól senkinek.

Hobby: -

Foglalkozás: Raktáros egy irodában.

Extrák: Munkája unalmas, irathalmokat pakolgat egyik helyről a másikra. Igen, elég szarul keres. Egy lepukkant kecóban lakik a külvárosban. *** Sokszor kér segélyt, ez van. *** Szűz-e? Haha. Persze… *** Vannak hülyeségei: a legfájdalmasabb, hogy sosem lép rá a járdák repedéseire.

Képinfo: Nem saját, illusztráció. (http://google.com)

Engedélyezve: 2015. 02. 07.

Módosítva: 2015. 02. 07. 22:06:51
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).