Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kaito Osaka
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Koneko

Kor: 20

Külső leírás: Félhosszú, egyenes haja arcár finoman körül öleli. Rakoncátlan tincsei néha szemébe lógnak, de őt egyáltalán nem zavarja, sőt, valamikor ő tűri oda. Jól ápolt haja, selymes, sötétben feketének látszik, de valójában sötétbarna. Bőre napbarnított, puha és selymes. Aki úszás közben Kaitot figyeli, az a szemét nem tudja levenni róla. Teste izmos. Balfülében egy karika fülbevaló található, amit úszás közben sem vesz ki. Kék íriszeit kiemeli a sötétbarna haja. Aki bele néz Kaito lélektükrébe, az a szemkontaktust nem tudja megszakítani. Ajkai teltek és puhák. Kezei nagyok és mindig biztonságot nyújt annak, akit szeret.

Jellem: Talpra esett fiú, mindig tudja, hogy mit akar. És amit akar, azt mindig eléri. Számára nincs olyan, hogy „nem”, vagy „soha”. Ha megsértődik nagyon nehéz őt megbékíteni, olyankor nem is szól senkihez, csak elmegy egyet inni. Elégé tapadós egyén, bár eleinte még nem tapad a szerelmére, de mikor már látja, hogy szerelme is közelít felé, akkor nagyon tapadóssá válik, szinte nem is lehet levakarni az emberről. Tapadóssága mellé még a féltékenység is társul. Mikor látja, hogy kedvesének más flörtöl, azonnal az udvarlónak esik, bár nem verekszik, inkább nyugodt hangon közli, hogy ha kedvesét nem hagyja békén, akkor kiheréli. De kedves is tud lenni, mindig megérti azt, akivel beszélget.

Élettörténet: A városnak egyetlen nagyon gazdag családja az Osaka család, Kaito ennek a családnak az egyetlen gyermekeként látta meg a világot. Mivel egyetlen gyermek volt ebben a családban, így nagyon elkényeztették őt, bár ő nem lett olyan, mint többi elkényeztettet gyerek. Kaito egy gazdag iskolába íratták be. A szülei eldöntötték, hogy kaito igen is először le kell tennie az érettségit, utána pedig pénzügyi és számviteli szakra kell mennie, hogy a családnak besegítsen, vagy ha megnősül, akkor a család vagyonát gyarapítsa, és a céget átvegye. De Kaito, nem ezt szeretné tanulni, így a tanulás helyett inkább a haverokkal lóg és úszik. Ezért kétszer bukott már meg. Vajon Kito elismeri szüleit és inkább tanul, vagy a saját álmait valósítsa meg?

Hobby: Úszás és úszás, de ezen kívül szeret kocogni és a haverokkal bulizni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Seme*** Imádja a rockot és nagyon imád úszni. *** Tudja magáról, hogy a fiúk vonzzák, de szüleinek még nem szólt róla. *** Egy úszócsapatban is benne van és versenyekre is szokott járni.*** Mindig a kedvese kedvében jár. *** Szeret inni, de tudja, hogy hol a mérték. *** A cigit nagyívben kerüli. *** Tudja, hogy a fiúk vonzzák és tetszik is neki valaki, bár csak látásból ismeri.**** Úszni mindig az egyik barátnőjével jár.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (http://suihowl.deviantart.com/art/Under-rainy-days-500883981)

Engedélyezve: 2015. 02. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).