Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Resor Blen ( saját karakter )
Kategória: Bleach
Feltöltő: Lyghnit

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Génjeinek megváltoztatása miatt hófehér külseje mellett,acélszürke haja van, mely térdéig ér, a frufruja pedig arcéléig, és zafír kék szemei vannak. Testén mindenhol ízlésesen kidolgozott, és 198 cm magas. Hollow alakjában karjain és lában karmok jelennek meg, hátán fehér denevér szárnyak ( 2 pár : 1 pár kicsi a másik pár nagyobb között ) Ember alakban csupán haja változik hosszában.

Jellem: Bármit megtenne egy kis szórakozásért,ebből is látható őrültségének mibenléte. Ha megunja a játékát eddig mindig kíméletlenül eldobta magától.Nincs konkrét érzelme, csupán érzése. Így tehát tudja, hogy mikor éhes, dehogy szeretetet érzett e már valaha azt nem tudja még csak távolból sem. Mindent csupán kicsapongó éhének, és szenvedés okozásvágyának kiéléséért cselekszik. Emiatt senki soha nem beszélt vele semmit semmiről, és soha, mindeni kerülte, és tárgyként, és félelem forrásként tekintett rá. Bár sosem volt képes érezni más fájdalmat ami neki már egyenlő a szenvedéssel.

Élettörténet: Még csak lidérc volt mikor a lelkek világa elkapta és " felfejlesztették" de mivel minden egyes dolog lélekenergiáját elszívta, és mindent puszta lélekenergiává változtatott, így elzárták. Ám pár évvel ezelőtt sikeresen kiszabadult és ízletes lelkek után néz egy kis szórakozás érdekében , éhesebben mint valaha.

Hobby: vadászat, gyilkolás

Foglalkozás: étkezés

Extrák: szadista, filozofikus egyed

Képinfo: nem saját karakter, de itt ember alakban (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1a/3d/bb/1a3dbb13ce2b6a110636d3c675b1e86b.jpg)

Engedélyezve: 2015. 02. 02.

Módosítva: 2015. 02. 02. 20:01:11
Módosította: Lyghnit

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).