Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shana
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: 22

Külső leírás: Aki csak ránéz, inkább emlékezteti az illetőt egy szellemre, mintsem egy hús-vér emberre. Ebben bizonyára nagy szerepe van hullasápadt bőrének, ében szemeinek, fekete hajának, és kóros soványságának. Viszont ezekkel ellentétben 170 cm-es magassággal, telt ajkakkal, szép arccal, és festőien tökéletes szépséggel büszkélkedhet. Öltözete kiskora óta másból sem áll, mint a fekete különböző árnyalataiból. Nyakában egy imafüzér található, ebből kifolyólag nagyon vallásos. Más egyéb ékszert nem is hord, kivéve a fülében lévő fekete karika fülbevalókat, melyek egykor édesanyjáé voltak.

Jellem: Számára csak egy Isten létezik, szülei is erre nevelték őt. Napont legalább egyszer elmond egy imát, vagy énekel egy dalt. Jól tűri a szenvedést, bár nem túl határozott, inkább szenved, mint elárulná, mit műveltek vele. Kedves, szeretetre méltó teremtés, aligha szól egy rossz szót a másikra. Szegény körülmények között nevelkedett, nincs sok szükségre a pénzre. Soha nem volt egyetlen barátja sem, a gyerekek féltek tőle a kinézete miatt, és ez az évek folyamán se változott sokat.

Élettörténet: Egyszer volt, hol nem volt... Nem, Shana története nem kezdődik ilyen fényesen. Amint édesanyja meghalt, apja új nőt keresett magának. Egy vén szajhát vett maga mellé, aki nem nézte jó szemmel, hogy "boldogságukba" belerondít egy gyermek. Shana édesapja pár hónappal rá megbetegedett, és őt is elfedte a sír. A lány egyedül maradt gonosz mostohájával, aki nem bánt vele kesztyűs kézzel. Reggeltől estig dolgoztatta, verte, éheztette, kínozta. Shana csak csendben tűrte a fájdalmat, nem szólt, nem jelentette fel a nőt. Amint a boszorkány meghalt, magára maradt, nyakába vette a világot, és azóta kóborol.

Hobby: vándorlás, íjászat

Foglalkozás: nincs

Extrák: Egyistenhívő. *** A teste tele van mostohája okozta sérülésekkel. *** Volt egy gyermekkori szerelme, de azóta a fiút elnyelte a föld.

Képinfo: eliz7 (http://kep.psharing.com/826823.jpg)

Engedélyezve: 2015. 02. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).