Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elizabeth/Sorcier (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Morticia

Kor: Nem tudni

Külső leírás: Kortalan, örökkön fiatal, makulátlan s hibátlan, porcelánbabákéhoz hasonlatos arca kellemes látványt nyújt mindenki számára. Fekete, szépen ívelő szemöldöke alól tündökölnek ki ezüstszín szemei, akár a drágakövek, mik hatalmat, magabiztosságot s valami burkolt fenyegetést rejtenek. Ajkai teltek, halvány rózsaszirmok. Hajkoronája akár a frissen hullott hó; tapintása ugyancsak hozzá hasonlatos, s oly hosszú, hogy bokáit nyaldossa, mikor szabadon engedi. Magassága meghaladja a 175 centimétert. Alakja egyáltalán nem mondható törékenynek. Kellő helyen látványosan domborodó idomok, máshol pedig erős izmok feszülnek, melyek szorításából még nem menekülhetett el senki sem. Hangja erőt, önbizalmat sugalló mezzo szoprán. Öltözködésében kedveli az egyszerű, testhez simuló darabokat. Füleiben három-három farkas karomból készült fülbevaló látható, azonban ezek jelentésére már nem emlékszik.

Jellem: Első szó, mivel jellemezni lehet, a makacs. Mit egyszer a fejébe vesz, véghez is hajtja , lehetetlen róla lebeszélni. Nem érdekli a hozzá vezető út, legyen az bármilyen fájdalmas, végigcsinálja. Rendkívül kitartó és magabiztos. Tisztában van saját korlátaival, képességeivel és adottságaival. Önbizalomban egyáltalán nem szenved hiányt, azonban ez nem jelenti azt, miszerint öntelt vagy egy egoista nőszemély. Rendkívül intelligens, IQ-ja meghaladja a 150-et, egy igazi zseni. Mindent első hallásra megtanul és megjegyez, hosszútávú fotómemóriája párját ritkítja. Leleményes, találékony, igazi túlélő. Bármit görget elé a sors, megtalálja a megoldást rövid időn belül. Bizalmatlan, nehezen nyílik meg és még nehezebben barátkozik meg bárkivel is. Senkit nem enged magához közel, ennek okát pedig mélyen eltemette magában. Érzelmeinek nehezen szab gátat, hamar ki lehet hozni a sodrából. Hirtelen haragú, lobbanékony természettel verte meg a sors. Nem mondható undok nőszemélynek, azonban ami a szívén, az a száján, legyen az bármennyire fájdalmas vagy kellemetlen a célszemélynek. Segíteni segít annak, ki kéri, azonban maga sosem fogadná el. Szeret a zenével foglalkozni, azonban legkedvesebbek szívének a virágok. A felszín alatt kedves, szeretetre vágyó, magányos lélek, azonban ezt a világ minden kincséért sem kötné senki orrára, vagy vallaná be bárkinek is.

Élettörténet: Múltját homály fedi. Nem emlékszik sem gyermekkorára, sem pedig arra, honnan jött. Első emléke egy kísérleti központ, pontosabban annak kínzókamrája. Meztelenül tért magához, egy asztalhoz szegezve. Elszaggatta láncait, őreit, doktorait hidegvérrel lemészárolta. Ezután a helyet porig égette, majd, mint ki jól végezte dolgát, távozott a helyszínről. Nevére nem emlékszik, amikor ezen kérdésre kereste a választ, csupán egy szó jutott eszébe: Sorcier. Innentől kezdve mindenkinek így mutatkozott be, s várt ismerté mind az emberek, mind a mutánsok körében. Mikor rájött képességeire, először halálra rémült, majd megbarátkozott vele. Hónapokat szentelt kiismerésükre, s ez idő alatt tökélyre fejlesztette. Hamarosan megjelent álmaiban egy férfi, kit nem ismert, azonban ő szerény személyét annál inkább. Beszélt egy iskoláról, hol megtalálhatja kérdéseire a választ. Elmondta, hol találja az épületet, benne pedig kit keressen. A hónapokon át tartó, minden napos látomások felkeltették érdeklődését, így elindult megkeresni ezt a bizonyos X professzort s annak ezt az álomnak tűnő intézményét. Azonban ott egy olyan ember várta, kire nem számított.

Hobby: Fejleszteni önmagát

Foglalkozás: -

Extrák: X-men képregények alapján ihletett, kitalált karakter. //// Képességeinek hála örökké fiatal, természetes módon halhatatlan. Sebei azonnal begyógyulnak, hála hihetetlen sejtregenerációjának. Képes uralni mindent, mi él vagy valaha élet lakozott benne. Legyen szó egy virág fegyverkénti felhasználásáról vagy egy szekrény életre keltéséről, esetlegesen egy állat elméjének uralma alá helyezéséről. Embereken még nem próbálta erejét, így fogalma sincs, vajon őket is képes-e irányítani.

Képinfo: Nem saját kép! (-)

Engedélyezve: 2015. 01. 31.

Módosítva: 2015. 01. 31. 13:00:41
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).