Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Lydia Foster
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Igencsak elbűvölő és bájos teremtmény, aki mindenkiben rögtön felébreszti a védelmezőösztönt. Fiatalabbnak néz ki a koránál, ráadásul törékeny, karcsú testalkatát látva az ember azt hiszi az első szél el fogja sodorni. Nem túl magas, de nem mondhatni alacsonynak, valahol középen van. Végtagjai vékonyak, kecsesek, vállai gömbölyűek. Bőre tejfehér, elvétve találunk rajta anyajegyeket. Hasa lapos, mellei formásak, ha az ember túl van az első gyermeki benyomáson meglátja benne a vonzó nőt, ami már most jól kivehető s két-három év múlva csak még jobban ki fog teljesedni. Arca még gyermekien kerekdednek tűnik, orra kicsi és pisze, ami csak még jobban erősíti a fiatal, gyermeteg ártatlan pofi benyomását. Ajkai teltek, vörösek akár a cseresznye. Nagy őzike szemei, barnák, ha nagyon közelről nézed őket felfedezhetsz bennük apró zöld pöttyöket, amik csak még szebbé teszik. Enyhén hullámos szökésbarna tincsei kiengedve leérnek egészen a háta közepéig. Haja dús, és erős, egészségesen fényes.

Jellem: Nos, ha összeadjuk az anyjától örökölt érzékenységét, s intelligenciáját, apjától örökölt akaratosságát és makacsságát, plusz azt az enyhe felsőbbrendű érzést, ami sok helyen jellemző az angolokra, kapunk egy vázlatot a jelleméről. Lydia ugyanúgy keresi a szépet az életben, s ugyanolyan mosolygós teremtés mint az anyja, nagyon könnyű lenyűgözni, s igencsak mély érzésű lány. Ha nem is mutatja ki, néha a legapróbb dolgok is mélyen meg tudják sebezni az ő kis lelkét. Apjától azt az örök makacsságot örökölte, ami a legjobban jellemzi. Mikor egyszer ez a leányzó a fejébe vesz valamit, az akkor úgy lesz, s ha belehal is de végigcsinálja amit eltervezett. Akaratos. Nagyon. Nem hisztis, nem kezd el kiabálni, csak fogadd el hogy úgy lesz, ahogy ő szeretné, hogy legyen. Hidd el, rengeteg vitát megspórolsz vele. Egyik nagy hibája a hirtelenharagúsága a másik pedig a meggondolatlansága. Sajnos előbb beszél, mint gondolkodik, s ilyenkor meg tud sérteni embereket, de amint rájön hibájára, szégyelli magát miatta. Tartózkodó, de mindenre kíváncsi, csak általában nehezen köt új ismeretségeket. Mindent összevetve egy lány, akinek helyén van a szíve, csak túlságosan meggondolatlan, így számtalan hibát tud elkövetni, s egy nagy adag türelemre van szükség mellette.

Élettörténet: 1700-as évek Skót Felföld… A skót klánok s az angol vörös kabátosok „csodálatos” kapcsolata… Lydia egy angol családba született harmadik, s legkisebb gyermeknek. Ő a harmadik lány, idősebb nővérétől kilenc, fiatalabb nővérétől hat évvel fiatalabb. Egy faluban él a család, a faluban gyakran tartózkodnak a király vörös kabátos katonái, Lydia kisebb korában egyáltalán nem értette miért. Gondtalan és boldog gyerekkort mondhat magáénak, nővérei mindig vigyáztak rá, hárman állandóan összetartottak. Lydia mondhatni a legnaivabb a három nővér közül, nincs még igazán tisztában a dolgok súlyával, s mint minden fiatal dacol a sorssal. Nővérei már férjhez mentek, már egy unokaöccse is született.

Hobby: főzés, hímzés, játék unokaöccsével

Foglalkozás: -

Extrák: Nővérei: Jane és Kitty || Rengeteg időt tölt az anyjával, nagyon jól kijönnek egymással, apjával nagyon gyakran kapnak össze, néha csak semmiségeken. || Nem egyszer hallotta már a skót barbárok szidását sógorától. || Eshii skót megrontója mellé :3

Képinfo: Nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 01. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).