Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dr. Alois Schneider
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 28

Külső leírás: Átlagos magasságú, nem vézna, de nem is izmos, ugyanis a fizikai erőnlét nem tartozik azok közé a tulajdonságok közé, amit fontosnak tartana. A bőre elég világos, ritkán jár a szabadban, főleg a négy fal között tölti az idejét. A bal kezén folyton kesztyűt visel, mert egyszer rádőlt a sósavas kémcső és megégette. Az arca kissé nőies, de ez csak többszöri szemlélés után jutna bárki eszébe az állandó hűvös, számító kifejezés után. A szemei vesébe látóan élesek, gyönyörű de hideg páva kék színűek, amit vállig érő búza szőke hajtincsek árnyékolnak. Ha dolgozik egy hajgumival összefogja, hogy ne zavarja és az orrára biggyeszti a régimódi körlencsés szemüvegét.

Jellem: Ami leginkább befolyásolja a személyiségét az a nárcisztikus jelleme. Még gyerekkorában alakult ki és idővel már olyannyira a része lett, hogy észre sem veszi, bár a körülötte lévők gyakran elszenvedik a kitöréseit. Valójában azonban elég gyáva, szemtől szembe sosem szállna szembe senkivel. Alois megszállott ha a tudományról van szó, az élőlények legelemibb feltérképezése a szenvedélye és rosszul tűri ha ebben akadályozni próbálják. Általában hűvös, kegyetlen, ha a tudományért hoz áldozatokat és elvárja hogy elismerjék a munkáját. Erre különösen érzékeny, mert ha nem úgy alakul valami, ahogy eltervezte képes újra és újra belefogni mígnem sikerülni fog, nem érdekli mennyi pénzt vagy energiát áldoz a munkába. Az etika korlátait elméletben már rég ledöntötte, túllépte, teljesen hidegen hagyják a társadalmi normák amiket idióta pökhendi alakok állítottat fel, akik használják az orvostudomány vívmányait, de nem hajlandók áldozatokat hozni azok létrejöttéért. Mindent azért tesz, hogy bebizonyítsa mindenkinek, aki régen lenézte és kigúnyolta, hogy mindnyájuknál többet ér, többre képes. Még ha tagadja is, de soha nem sikerült leküzdenie a félelmet, hogy nem sikerül valóra váltania a legnagyobb vágyát.

Élettörténet: Hétköznapi családja és élete volt. A szülei mindketten dolgoztak, míg Alois iskolába járt és szorgalmasan tanult. Nagyon okos volt és mindig is vonzotta a természet. Középiskolában komolyabban kezdett foglalkozni a biológiával és a kémiával. Valósággal megszállott lett, bújta a könyveket, még különböző szemináriumokon és versenyeken is részt vett. Elég magának való tinédzser volt, s emiatt az osztálytársai is kinézték maguk közül. Mindenféle csúfnevet aggattak rá, strébernek tartották, de Alois ügyet sem vetett rájuk, egészen addig míg egy versenyre szánt több hónapos munkáját tönkre nem tették pusztán azért, hogy őt bántsák. Ekkor szakadt nála el az a bizonyos cérna, de nem tett semmit, legalábbis nem úgy ahogy a többiek számítottak rá. Azon a héten ő volt a felelős az étkezőben a tálalásért, pontosan tudta hová fognak ülni az osztálytársai és azok akik kigúnyolták. A kémiaszertárból ellopott ammóniát belekeverte a levesbe amitől az egész osztálya kórházba került gyomorgyulladással. Senki sem tudta meg hogy ő volt, de mivel az osztálya majdnem az év végéig kórházban volt, Alois leérettségizett és főiskolára ment, amit szintén komoly eredményekkel végzett el, majd a doktorit is megszerezte.

Hobby: kutatás, olvasás, kísérletezés, dokumentálás, természettudományi múzeum, opera, zongorázni

Foglalkozás: biokémikus, sejtkutató

Extrák: Imádja ha dicsérik, sokkal „szelídebb” ha látja, hogy elismerik a munkáját és a zsenialitását. ***Gyűjti a furcsa rovarokat, lepkéket és növényeket.***A nagyanyja régi házában több állatot is tart amiken kísérletezhet.***Még teljesen szűz, minden gondolatát a tudomány tölti ki, így hogy ne keljen foglalkoznia a nemi szükségletekkel egy gyógynövényekből készült teát fogyaszt, ami átmeneti impotenciát okoz.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:51:04
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).