Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Archelair/Maethril (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Morticia

Kor: Kinézetre 18, valós korát nem tudni

Külső leírás: Ezüstszín, selymesen lágy, enyhén hullámos, bokáig érő, dús fürtök keretezik örökkön ifjú, makulátlan, márványszín arcát. Szemei mint a legtisztább égbolt; tudást és hatalmat sugárzó ékkövek. Szemöldöke szépen ívelő, színe megegyezik hajkoronájával. Ajkai telt rózsaszirmok, csókra csábítóan tökéletesek és puhák. Fülei fajához híven hosszabbak, hegyesebb végűek, mint az embereké. Alacsony teremtésnek számít társai léptékével mérve 172 centiméteres magasságával. Testalkata törékeny, a kellő helyeken domborodó idomokkal, darázsderékkal. Hangja selymesen lágy, tiszta, csilingelő patak. Ki egyszer hallotta, azonnal rabjává válik. Öltözködésében kedveli a világos, tiszta színeket. Kedvenc ruhadarabja egy ezüst csillogású bliaud, melynek nyakkivágása ékítve van igazgyöngyökkel, derekát csipke öv öleli körül. Állandó társaivá váltak ékszerei: ezüstből készült homlokpántja, hajdísze, minden ujján csillogó gyűrűi. Léptei kecsesek, könnyűek, akár egy pillangó röpte. Többek állítása szerint legszebbike az eldák népének, kinek párja sosem fog ezen földre születni.

Jellem: Mindenkivel kedves, barátságos, kivel összehozza a sors. Képes meglátni másokban a jót, s igyekszik azt a felszínre hozni. Szívesen segít mindenkinek, aki kérésével elé járul. Önzetlen teremtés, nem vár viszonzást semmiért sem. Rendkívüli türelemmel áldották meg a Valák, nagyon nehéz kihozni a sodrából. Szinte mindig mosolyog, nevet, belső boldogsága külső fényként mutatkozik meg. Bátorsága irigylésre méltó, ám cseppet sem vakmerő. Mindent kellő képpen megfontol, mielőtt cselekedne. Igazságos, de nem kegyetlen. Kiáll elvei és igaza mellett, ám képes elismerni, ha tévedett. Igazságérzete igen kifinomult. A hazugságot nem tűri, bármilyen jól van rejtve, megtalálja, mivel maga sosem élt vele. Kitartó, erős, kissé makacs teremtés. Jellemző rá a tündék kimértsége, komoly, megfontolt viselkedése. Nyitott teremtés, könnyebben ismerkedik másokkal, mint fajtársai. Bizalmát könnyű elnyerni, ahogyan elveszíteni is. Egyáltalán nem naiv hölgy. Mindig tanul mások illetve saját hibáiból is egyaránt. Tiszteli az életet, annak minden formáját. Nehezére esik elpusztítani egy élőlényt ok nélkül, azonban ha a szükség úgy hozza, gondolkodás és bűntudat nélkül megteszi. Legkedvesebb számára a fák közelsége, kikkel irigylésre méltóan jó kapcsolatokat tud kialakítani. Párját ritkítóan okos, intelligens, tanulékony és művelt, elméje pallérozásának rengeteg időt szentelt gyermekkorától kezdve, s egyetlen alkalmat sem hagyna ki, hogy tanulhasson valami újat. Kiváló érzéke van a zenéhez és a mágiához, bármit könnyűszerrel elsajátít.

Élettörténet: A másodkor hajnalán látta meg a napvilágot. Édesanyja meghalt a születését követő második órában, így sosem ismerhette meg, atyja pedig a fájdalomnak köszönhetően sosem tudott róla gyermekének mesélni. Édesapja Gil-Galad, a Középföldén élő tündék nagykirálya volt a másodkor végén, Lindon területén uralkodott. Gyermekkora békében, boldogságban, az atyai szeretet és gondoskodás biztonságában telt. Azonban a háború ezt gyökeresen megváltoztatta. Sokakat ismert meg, sokak hullottak el mellőle. Átélhette immár nem csupán gyerek, hanem felnőtt érzelmekkel is, mi az a gyász, a fájdalom. Mivel atyját túlságosan lefoglalta, hogyan vezethetné népét győzelemre a legkevesebb veszteség árán, magára maradt. Legalábbis a kezdetekben. Megismerkedett Oropher fia Thranduillal, akivel a korkülönbség ellenére is sikerült igazi, talán életre szóló barátságot kötnie. Azonban, mint már az sejthető volt, a boldogság hamar véget ért. Szauron legyőzésének ára édesapja élete és birodalmuk bukása volt. S ha még ez nem lett volna elég bánat számára, az a személy, kit barátjának nevezett, s akihez már gyengédebb szálak is fűzték, magára hagyta. Mint kiderült, odahaza felesége várta, s ennek köszönhetően akarata ellenére még inkább összetörte fiatal szívét. Miután teljesen árva maradt, apja hadvezéréhez, Elrondhoz került, ki Imladrisba vitte. Kilétét kérte, tartsa titokban, s válasszon magának másik nevet, amin szólíthatják. A Maethril (harcos) mellett döntött, így attól a naptól fogva mindenkinek így mutatkozott be, elrejtve de nem feledve a halott édesanyja által kapott nevét. A Féltünde szándéka teljesült, az Ellenséggel sikerült elhitetni, miszerint Gil-Galad vérvonala megszakadt, így a leány békességben élhetett otthona biztonságában. Egy éjjelen azonban megunta a rejtőzködést, s megszökött gyámjától.

Hobby: Fákkal kommunikálni, tanulni és hárfán játszani

Foglalkozás: -

Extrák: !!! A Gyűrűk Ura trilógia kitalált szereplője!!! /// Örökké fiatal és halhatatlan. Éneke gyógyító erejű. Fajtájából is kitűnik szépségével, hatalmával s rendkívül érzékeny érzékszerveivel. Legkedvesebb számára a fák társasága. Titkát, mely valódi származására utal, megtartotta magának s kétséges, valaha elárulja-e bárkinek is. Anyja által adott neve Archelair, minek jelentése nemes fény. Atyja a Celebrin, azaz Ezüstkirálynő nevet adta neki, ám az általa választott nevet használja leginkább: Maethril (harc). Rendkívül erős mágiahasználó. Minden élőlény nyelvét megérti.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2017. 06. 27.
2018. 08. 28.

Módosítva: 2018. 08. 26. 10:55:36
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).