Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Capricorn (Cap)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Kortalan

Külső leírás: Emberi formájában is a sötét színek dominálnak nála a leggyakrabban, s mindez a szemei színének váltakozásaiban lelhető fel a leginkább. Nem a napszak vagy az dönti el, mikor milyen színű a szeme, hogy hol él, melyik Országban, hanem az, hogy mikor milyen érzések kavarognak benne. Ajkai teltek és mégis van benne valami bágyadtság, dac és szomorúság. De mindezt korrigálja a tény, hogy imád mosolyogni, nevetni, vagy úgy általánosságban élni szabadon, úgy, ahogy ő akar. Vékony szálú haja ében, koromfekete glória, ami egy tónusos, éles vonásokban gazdag arcot keretez. Bal szeme alatt fekete aprón csillag van, nem gyermeki firka, még csak nem is tetoválás. Ez nála amolyan anyajegynek felel meg, ami már nagyon-nagyon hosszú ideje ott van rajta. Vállán ember által kreált minták rajzolódnak ki, koponya és rózsa. Öltözködését lehetne akár egyhangúnak is mondani, ugyanis ruháit mindössze négy szín teszi ki. Sötétkék, sötétzöld, barna és a fekete. Bőrének és ruháinak illata kesernyés és savanyú. Nem kellemetlen, egzotikus és egy életre megmarad az illata benned. Szereti a kockákat, csíkokat, mindent, ami egy kicsit is elüt a megszokottól. Bőre fehér, nem csontszínű vagy krémes, hanem a lehető legtökéletesebb porcelánszín. Megjelenése túlnyomó többségben vet némi kivetni valót. Egyetlen hibája, hogy nem figyel oda, mikor milyen az időjárás, vagy az évszak és így gyakran szemet szúőr az embereknek már pusztán azzal is, hogy szakadó hóban egy szál trikóban lófrál. Erős fizikuma van és a mágiája is kivédhetetlen. Testét vékony erek hálózzák be, izmai pedig bőre alatt futva dagadnak.

Jellem: Komoly, már amikor, határozott és céltudatos. Alapos a gondolkodásban, a tettekben, rendíthetetlen a célok elérésében. Amit megígér, minden körülmények között igyekszik megtartani, amibe belefog azt véghez viszi, ha törik, ha szakad. Képes az alázatra, mert a világ rendjét belső törvényeként fogadja el. A minőség, a márka nagyon fontos számára, csak egyszer vesz meg valamit, ha kell nagyon drágán. Nem luxuscikkeket, hanem tartós dolgokat szerez be, a praktikusság a lényeg. Sokan pesszimistának tartják már első körben is, de ez inkább csak védekezés nála, hogy kellemesen csalódjon. Szereti az embereit próbára tenni és ha a próba nem sikerül, akkor sem csalódik, hisz úgysem várt különösebben jót senkitől. A hagyományokhoz, az adott struktúrákhoz vonzódik, nem szeret gyakran változtatni. Tudja, hogy a földi világ szabályoknak van alárendelve. Kis részek szabályozott egysége építi fel a nagyobb egységeket, azok a még nagyobbakat és így tovább. Ő ennek a hierarchiának, rendnek és törvénynek a teljes ellentettjét képviseli. Rendszerint nem veszi figyelembe a helyes utat, sem az emberek által kreált szabályokat, amik megkönnyítik az életüket. Nehezen barátkozik egynél több személlyel, ugyanis ő javarészt mindig csak a saját emberére koncentrál, de arra nagyon. A szerelemben nem igyekszik hódítani, kicsit későn érő típus, őt kell meghódítani ahhoz, hogy lépjen bármit is. Kitűnő tehetsége van arra is, hogy kibúvót találjon, ha olyasmire kérik, amihez nem fűlik a foga. Ösztönösen irtózik mindentől, ami durva, hangos és közönséges. Szívesen odázza el a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól. Talpraesett, sok oldalú és ötletes. Tud nagyon laza és könnyed is lenni. Szétszórt és nyugtalan, ha valami nem köti le a figyelmét. A pontosság nem tartozik az erényei közé. Semmit sem hisz el, csak úgy, ha utánajár és meggyőződik arról, hogy az információ helyes. Ha valamiben kételkedik, rögtön vitára kész és ha úgy érzi, hogy igaza van, addig csűri-csavarja, míg az ellenfél fel nem adja. Egy szónok veszett el benne. Pillanatok alatt képes új teóriák létrehozására, ha úgy érzi, hogy vitában sarokba szorították. Az is előfordul, hogy ha már elmondta amit akart, a válaszra már oda sem figyel.

Élettörténet: Cap egy csillagjegy, annyira régi, öreg, hogy elnevezésének eredete, személyének jelenléte és az élete a homályba vész. A múltjáról nem sokat tudni, ritkán jár a Földön és akkor is csak beugróban van, futó léptek, gyors kis ügyintézések és már tovább is áll. Szereti a szórakozást, élvezi elnézegetni az emberek csetlő-botló napjait. Ritkán avatkozik közbe bármibe is, de ha igen, annak általában nyoma marad. Nem híve, hogy apró változásokat generáljon, többnyire mindig túlzásba viszi és elveti a sulykot, ami az esetében annyit tesz, hogy megment valakit, akinek aznap meg kellett volna halnia. Nincsen otthona, helyek vannak, ahová el tud menni, ha magányra vágyik, de azokat sem tekintheti otthonának. Ilyen értelemben olyan ő, mint egy világcsavargó. Valaki mindig befogadja és mindig az, aki a feladata is egyben. Cap javarészt életeket kap, embereket, akiknek ő a csillagjegye. Nem ő választja ki, hogy kihez menjen, de azt megválaszthatja, hogy a Földön hová, melyik Országba.

Hobby: Ásványok gyűjtése, hegymászás, futás, állatidomítás, utazás (kedvenc helyei a sziklás, kopár területek, a fjordok, szakadékok, gleccsrek.)

Foglalkozás: Őrző

Extrák: Csillagkép, méghozzá a Bak*** Neki is vannak segítői, és ezek a segítők legtöbbször juhászkutya, bagoly vagy holló képében jelennek meg*** Szereti a kesernyés vagy a fanyar ízeket***Gyakran belelát másokba***Mint varázslénynek, neki is van mágikus ereje, amit mindig csak akkor használ, ha a, felidegesítik b, magát idegesíti fel c, nem lát más megoldást.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 01. 29.

Módosítva: 2015. 01. 29. 14:29:36
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).