Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alexis Emerson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 22

Külső leírás: Akár egy láthatatlan szellem suhan be a helységekbe, szokása mondani mindenkinek azonnal róla. Magas súrolja az 170 cm- t. Nyurga teste kissé soványka, ugyan akkor erős és izmos karjai, na meg ellenállhatatlan állóképessége erőssé teszi őt. Bőre kissé sötétebb, mondhatni koszos barna, gyakran nézik e miatt no meg a koromfekete dús haja miatt bevándorlónak. E mellé még izzó zöld szemek párosulnak, pupillája szinte láthatatlan, a mimikája olyan kifejező hogy azonnal lerí róla a véleménye. Ellentétben az érzéseivel. Laza és nőies ruhák kombinációját hordja, merész göncöket nem aggat magára, hisz nem akar feltűnni csak hasznos lenni. Telt csillogó rúzs barna ajkai néhol hegekkel tarkítottak a sok ütésből adandóan. A ruhái között sok a fehér, vagy épp egyszerű mintával nyomott darab, gatyái többnyire farmergatyák, vagy buggyos textilek.

Jellem: Csak a sikervágy hajtja semmi más. Életének nagy részében csendben meghúzódott, néhányszor rossz fát tett a tűzre ilyesmi. Nem volt az a tipikus barbie babát szorongató, szőke copfos hajú, rózsaszín habos ruhás kertvárosi lányka. Ő szöges ellentéte ennek. Tisztelte szüleit, két testvérével egyetemben. Felnőtt korában az idegesség levezetését sportban teszi, csendes és visszahúzódó általában. Na de ha a pia oldja a nyelvét, akkor aztán nem érdekli ki kicsoda. Vagy kiütnek vagy megdöglesz, alapon él. Fontos szeretne lenni, egy csillogó sztár, ahogy ezt nem tehette az előtt. Ritkán ideges/feldúlt, de gyakran szétszórt és rumlis. Egy k faszija volt eddig összesen, vele sem csinált semmi hátborzongató dolgot, csupán a fáradalmas napi munka közben és után szerette. Előszeretettel káromkodik, néha iszik, cigizni ritkán, drogozni egyáltalán.

Élettörténet: Két egyszerű irodai kukac lánya. Három testvérével egy putriban kezdte élete első éveit, onnan a gyermek védelmisek megismertették vele a nagyvilágot. Néha napján visszakerült a szüleihez egy két évre, de később már egy bentlakásos gyermekotthonban lakott. Az iskolát igyekezett minél előbb elvégezni és beváltani a leghőbb vágyait. Csavargó lett, néha munkanélküli, kihasználható szajhának nézték de ezt mindig megtorolta valamilyen módon. Bántalmazás, nélkülözés és csupa-csupa finomságban vett részt életében. Általában alkalmi állásokkal tartotta fent magát, keresett némi pénzt hogy fenntartsa azt a kis garzont amit bérelt. Omló vakolatú, füsttől szürkés utcácskában éldegél napjainkban, és a mindennapiért küzd, harcol amíg lélegzik. Az utóbbi két évben a kedvenc sportjában remekel, boxol amiben kiemelkedő, és tehetséges. Az egyik edzője beajánlotta őt, hogy pénzt is szerezhessen ebből a tevékenységéből. Számtalan próbameccsen volt már, keményen megküzd azért hogy tovább juthasson és elismerjék. A veszítés élménye mindig keserű számára.

Hobby: box, alvás, szomszédok bosszantása, zenebömböltetés felsőfokon

Foglalkozás: alkalmi munkás ( gyakran váltogatja munkahelyeit) , e mellett feltörő boxoló

Extrák: * kimondottan erős ütései vannak* ;* trehány akár egy férfi, vedd úgy hogy bárhol találhatsz nála egy rikító fekete fehér csíkos tangát*;* imádja az édességeket, de ritkán jut hozzájuk*;*káromkodik, akár a vízfolyás*;* imádja a gyerekeket* * beceneve Alex ami miatt sokan hiszik pasinak *

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://anathematixs.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 01. 29.

Módosítva: 2015. 01. 28. 19:25:39
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).