Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Cathy Carter (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 26

Külső leírás: Nem csak a ”tüneményes” személyiségével tűnik a tömegből, hanem megkapó külsejével. Hát igen, jó géneket örökölt. Sokan megfordulnak utána az utcán, észveszejtően jó alakja van, amivel ízléses, sokat sejtető öltözködési stílusával még fokoz. Hosszú dús haja, egyenes, szőkítve van, mivel nem szereti az eredeti hajszínét, ami a fekete. Tincsei elől rövidre vannak nyesve, egyik szemébe szinte mindig belelóg a haja. Csak nagyon néha, ha már idegesíti csatolja oldalra. Haját vagy kiengedve vagy fonatban hordja, ügyel rá, gondosan ápolja, s míg talán távolról kissé dróttapintásúnak tűnnek, igazából meglepően puhák. Nem túl magas, sőt kifejezetten alacsony. Arca kissé hosszúkás, ajkain rögtön megakad az ember pillantása. Ó, azok az ajkak! Nem véletlenül hangsúlyozza ki őket. Orra egyenes, talán kissé nagy, orcáján szeplők fedezhetők fel, amik kissé kislányossá teszik az összhatást. Szemei zöldek, ám néha kéknek tűnnek, olyanok akár az apjáé. Hosszú, ám kissé talán ritkás szempillák ölelik körbe. Szemeit is hangsúlyozza sminkjével, s így szinte mindenki vagy a szemét vagy a száját bámulja. Öltözködésileg talán konzervatívan öltözködik, hiszen nagyon ritkán látni szabadon a karját a ruhában, vagy térde fölé érő szoknyában, de pontosan tudja hogyan érje el a kellő hatást. A ruha pont ott feszül ahol kell, s ott hagyj mindent a fantáziára, ahol kell.

Jellem: Ő maga a megtestesült káosz. Hidd el, jobb ha menekülsz. Még nem késő. Jelleme a végtelenbe elmenő kicsapongó néha ő a megtestesült paradoxon. Péppé ver vagy aláz, aztán meg kedveskedő és nagyon gyengéd. Nem, szó sincs itt kétszínűségről vagy álszentségről. Ő csak egy ilyen szeszélyes ember, ami nagyon veszélyes kombináció a képességeivel összevetve. Tipikusan az a típus aki soha semmit nem kapkod el, mindenre van idő, nem az a stresszelős ember, nem esik pánikba, higgadt és megfontolt. Precíz munkát ad csak ki a kezéből rendkívül maximalista, ami néha már negatív tulajdonságnak is mondható, mivel akár szinte már megszállottan tud tökéletesítgetni valamit. Rendkívül kritikus önmagával szemben. ”Másokat könnyű lenyűgözni, de olyat kiengedni a kezeid közül amivel te magad is 100%-ig meg vagy elégedve a legnehezebb.” Kissé lassúnak tűnhet néha, kell egy kis idő mire leesnek neki a dolgok, de ez nem jelenti hogy buta. Realista, és egy csöppet pesszimista is nem ringatja magát álmokba. Igencsak makacs, s remekül leplezi az érzelmeit. Hihetetlen jól képes manipulálni az embereket, s egy szemrebbenés nélkül tudna hazudni. De csak tudna. Az anyja ugyanis megtanította neki, hogy nem valami szép dolog, sőt! Őszinte, megmondja a véleményét, ha kell elég temperamentumosan. Türelmes, de van néhány személy – pl. apja – akinek két perc alatt sikeresen kivágja nála a biztosítékot. Kissé talán előítéletes, de hamar meg lehet változtatni a véleményét. Mikor valaki felidegesítik nem kiabál, szinte suttogva beszél, ami igen ijesztően tud hatni.

Élettörténet: Hát elég érdekes családja van az egyszer hétszentség. Elvégre nem mindenki mondhatja el, hogy apja a norvég mitológiából ismert Loki, a hazugságok istene az apja. Igen félvér, anyja egy egyszerű női halandó, aki tisztességesen nevelte fel gyermekeit. Cathy második gyerek, sok időt töltött az anyjával, nagyon közel állnak egymáshoz. Pikkelt nagyon sokáig az apjára, amiért volt hogy huzamos időkre eltűnt, és ott hagyta anyját a két gyerekkel. Így nincs valami felhőtlen kapcsolatuk, de azért elvannak. Jobban mondva oltogatják egymást, egészen addig míg az anyuka meg nem unja és szét nem ülteti őket. Bátyja van, két évvel idősebb tőle, s mivel ennyire közel állnak egymáshoz korban elég hullámos volt a kapcsolatuk fiatalabbként, de mára már nagyon jóban vannak. Normális gyerekkora volt, New York külvárosában nőtt fel, gimnáziumot a belvárosban járta ki, s mérnöknek tanult. Ösztöndíjjal fejezte be az egyetemet, s a belvárosba költözött. Tíz éves volt mikor megszülettek ikerhúgai.

Hobby: tévénézés, olvasás, járkálás a városban, vitatkozni az apjával

Foglalkozás: mérnök

Extrák: Anyja vezetéknevét használja. || A teljes neve Cathrine Medoline Eilon Carter, de lerövidítette Cathy-re. || Allergiás az állatszőrre, így bármennyire is akarna, nem lehet háziállata. || Anyja sok mindenre megtanította pl. kitűnően főz. || Marvel képregények világa

Képinfo: Nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 01. 18.

Módosítva: 2015. 01. 16. 19:36:41
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).