Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Balthazar Halvorsen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 677

Külső leírás: Magas, szálkás izomzatú férfi, márványosan hideg testtel. A haja fekete, az egyik oldalon kicsit hosszabb, eltakarva ezzel a mindig vérvörös íriszeit. Hangsúlyos magasan ülő arccsontja, hosszúkás arca állandó szigort tükröz, az ajkai vékonyak, formásak, halványpiros színűek, amik mögül láthatóak hegyes, borotvaéles szemfogai. Ritka alkalom amikor mosolyog, többnyire azzal is csak kegyetlenséget képes kifejezni, már régen elfelejtette, hogyan kell boldogan nevetni. Az arca jobb oldalára egy gótikus keresztet tetováltak vörös tintával, nem tudni miért. Az elegáns, sötét ruhadarabok híve, kedveli a rubintköves ékszereket, mert a vér vörösére emlékeztetik, és van egy nagyon ritka vörös gyémántból készült brossa, amit nem hord, de talán az a legbecsesebb kincse.

Jellem: Nem szokta felemelni a hangját, mert pusztán a tekintetével eléri azt, ami másoknak kiabálásba kerül. Mestere a megfélemlítésnek, kiaknázza az ember minden gyengeségét, az őrület határán tartva őket, megtörve az akaratukat. Kegyetlen, szívtelen férfi hírében áll, ő maga sem gondolja ezt másként, minthogy nincs értelme sem oka mást mutatni. Szolgákkal veszi magát körül, akik minden parancsát teljesítik, nem leplezi a felsőbbrendűségét az emberekkel szemben, akiket esendő, gyenge teremtményeknek tart. Rengeteg élet szárad már a lelkén, a vérszomja nagy, szinte kielégíthetetlen ahogy a hatalom iránti vágya is. Minden is mindenki fölé akar emelkedni, hogyha nem is a legidősebb vámpír, de ő legyen a legerősebb.

Élettörténet: A középkori Norvégiában született, amikor is lehetetlen volt kitörni a jobbágyok sanyarú hétköznapjaiból. Egy udvari nemesember szolgájaként élt és gyűlölte minden percét. A gazdáját, aki a kutyáit becsesebbnek tartotta a szolgáinál és az összes többi embert is, aki szó nélkül nézte a megaláztatást, amit elszenvedett az anyjával együtt, aki alacsony származása ellenére is szemrevaló asszony volt. Mikor néha-néha hosszabb időre kimaradozott éjszakára végül Balthazar csendben a keresésére indult és meglátta ahogy a gazdájuk erőszakkal a hálókamrájába vonszolja. Másnap mikor mindenki nyugovóra tért visszalopakodott a várba, az úr lakosztályába és hidegvérrel megölte a férfit. Ám amikor elmenekült az anyjával a katonák az erdőben utolérték őket és elfogták. Minden harc hiábavaló volt a velük szemben, s egy nemesember haláláért halállal kellett lakolniuk, de még ez is jobb sors volt, mint az ahogy eddig éltek. Balthazar végignézte, ahogy felakasztják az anyját, de megesküdött, hogy egy könnyet sem ejt, nem adja meg ezt az örömet a nagyúr fiának, aki az emelvényről bámulta az egészet. És végül megtörtént. Kicsúszott a lába alól a talaj, a kötél a nyakára szorult, de nem halt meg rögtön, fuldoklott, míg el nem fogyott a levegő és eszméletét nem vesztette. Mindenki azt hitte meghalt, nem lélegzett, de Balthazar később felébredt, de már nem volt ugyanaz. A vérszomja szinte leterítette, lemészárolta a katonákat, akik éppen egy sírgödörbe készültek bevetni őt. Táplálkozott belőlük, s miután újra képes volt gondolkodni észrevette, hogy nincs egyedül. Egy férfi várakozott az árnyékban, aki nem volt más, mint az apja, aki az anyja szerint még a születése előtt elhagyta őket és most itt volt. Egy vámpír, akinek Balthazar örökölte a vérét és a hatalmát és ez a hatalom a halál torkában felszínre tört benne és elsöpörte az emberi részét, megmentve ezzel az életét. Mindent megtanult az apjától, mindent amire csak szüksége lehet és Balthazar első dolga volt visszamenni a várba és a teljes lakosságát lemészárolni egytől egyig. Annyi gyűlölet volt benne az emberek irányt és az apja iránt, aki magukra hagyta őket és hagyta, hogy az anyját megöljék, hogy ez a gyűlölet sohasem szűnt meg…

Hobby: lovagolni éjszaka, vadászni, táplálkozni, a hatalom eszközei után kutatni

Foglalkozás: -

Extrák: Ritkán mutatkozik emberek előtt, ha meg is teszi kitörli az emlékeikből a jelenlétét. *Az évszázadok során hat vámpírt teremtett, akiket valamiképp a gyermekeinek tekint és védelmez. *Kedvét leli a szépségben. A lelkét elnyomó sötétség és gyűlölet ellenére is mindig megnyugtatják a természet apró csodái. A törékeny élet, ami a kezében van és olyan könnyen elpusztíthatná. *Nem eszik emberi ételeket, de a bort szereti, különösen vérrel dúsítva.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:42:27
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).