Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alexander
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Xebol

Kor: cirka 1800

Külső leírás: Átlagos testmagassággal bír a maga 1.7-ével, olajos barna bőr, hollófekete haj, kicsattanó egészség is fizikum. Kiállása mint egy ibériai nemesé, könnyed és sikamlós. Arcán mindig ott bujkál egy kis huncut mosoly.. és valami megmagyarázhatatlan abban a sötétzöld tekintetben.. valami ördögtől való.

Jellem: Sekélyes, ez a legjobb szó rá. Azok számára legalábbis akik nem ismerik igazi természetét. Könnyen elcseveg semmiségekről az emberekkel, megért, együtt érez és helyesel. De mindennek oka van, egy sötét oka, egy cél melyhez bármilyen eszköz megengedett, sőt kívánatos.

Élettörténet: Mikor Ádám és Éva elkövették szörnyű tettüket és az eredendő bűnt ragasztották magukra és utódaikra, a szent iratok szerint a kígyó vitte őket a kísértés útjára. De arról már mindegyik irat másként számol be, hogy vajon a kígyó Jahve vagy a gonosz teremtménye. De egy eltemetett templom mélyén, alsó és felső Egyiptom között, mélyen a sivatagban található ősrégi iratok, melyek bizonyítják, a csábító ki felnyitotta Ádám és Éva és azok leszármazottai szemét már a paradicsom előtt létezett. A kis Sar egy gazdag föníciai rabszolga kereskedő fiaként látta meg a napvilágot. Kitanulta apja mesterségét, segítette munkáját és legkiválóbb örökösének bizonyult. Meg persze az egyetlennek miután két fivére „tragikus hírtelenséggel” elhunyt. Rendszeresen utazott a földközi tengeren, kereskedve az élő árúval. Képességeinek és elhivatottságának a sikeres üzleten kívül más hozadéka is volt. Leendő atyja felfigyelt rá és megajándékozta az istenek erejével. Gyorsan elfogadta új urának akaratát, és törvényeit. A hatalmas Széth gyermeke lett, aki szorgalmasan egyengette új hitének útjait. Majd jött életében az első dúlás. Az az átkozott görög, az a Nagy Alexandrosz. De végül, ha csak titokban is de Ő is behódolt a Sivatag urának és ekkor tudatosult benne, hogy még a legnagyobbak elméjét is homály fedi és képesek bármit megtenni, hogy megtudják az igazságot. Ő pedig őszintén és tiszta szívvel (ami már valahol a sivatag mélyén pihen egy urnában) elhozza ezt a fényt a vakoknak. Teltek az évszázadok egyre gyorsabban és folyamatosan változó korokban Sar útra kelt, hogy összegyűjtse Ura tanításait, megtapasztalja a Bűn fogalmát és elérje elméjének és érzelmeinek felszabadulását az aeonok uralma alól. Róma bukása után hosszabb időre visszatért az Óhazába, már Alexander nevet viselve. Tanulmányaiba és kutatásaiba feledkezett, papi tisztséget elérve pedig újra munkába ált immár térítőként, kihasználva az új zsidó szekta előretörésének káoszát, hogy további igazságra vágyó elméket találjon. A következő évszázadokban sok minden történt és sokat tapasztalt, és most az Úr 1205 évében, Konstantinápoly feldúlása után egy évvel, egy mocskos Torreador beleköpött a levesébe.. és ha „Isten” is úgy akarja, leveri rajta a tartozást.

Hobby: Alkímia, csillagászat, "Bűn" kutatása.

Foglalkozás: Kereskedő

Extrák: Káintól számítva a 6. generáció tagja. Szeth ösvénye: Szeth titkos ösvénye, kígyóvá változás, mágikus tekintet és egyéb különlegességek. Fátyol: Test (akár másoké) és a gondolatok elrejtése mások elöl. Jelenlét: Mások érzelmeinek manipulálása. Taumaturgia: Vérmágia, végtelen lehetőségekkel. Őserő: Természetfeletti erő, mellyel akár házakat lehet felemelni.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 01. 13.
2015. 02. 01.

Módosítva: 2015. 01. 31. 17:24:55
Módosította: Xebol

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).