Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gwireviel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: nem tudni

Külső leírás: Igencsak egzotikus külsővel rendelkezik, még fajtáján belül is. Le sem tudná tagadni származását, azok az ezüst szemek, s hajkorona rögtön elárulja ki is ő valójában. Arca hosszúkás, igencsak lágy vonásokkal rendelkezik, ajka kékek, amik magukra vonzzák a tekinteteket. Orra apró, szemei alatt kék színű kis tetoválások találhatóak. Szeme mint már említettem ezüst színben pompázik, szempillái hosszúak, szemöldöke vékony és egyenes. Hófehér tincsei kitűnnek a tömegből elöl rövidre van nyesve, míg hátsó tincsei csípője alá érnek. Átlagos magasságú 160 centi, ruhái egzotikusak. Egy elfeledett nép ruháit viseli magán a népe ruháit. Hamu színű bőrén több helyen kis hegeket találunk, fehér kesztyűjével mindig takarja kacsóit, s az ott fellelhető pikkelyeit. Szép alakja van, ruházata, egy ujjatlan mellény, ami egybe van varrva buggyos nadrágjával. Az öv részen körbe régi pénzérmék vannak felaggatva amik csilingelő hangot adnak ki mikor meg valamerre. Cipőt nem visel, mindig mindenhova mezítláb közlekedik, bokáin bokaláncok vannak.

Jellem: Egy higgadt és fondorlatos teremtés. Csupán gazdája felé tud teljes bizalmat táplálni, másokkal gyanakvó és kissé még ellenséges is. Pontosan tudja hol a helye, de mindig ábrándozott arról, hogy egyszer kitör, és végre büszke lehet arra ami. Éppen ezért viseli ezeket a ruhákat. A szavak mestere, pár szóval és egy szép pillantással eléri, hogy úgy táncolj ahogy ő fütyül. Nagyon kevés dologgal lehet kihozni a sodrából, de ha egyszer valakinek sikerül, akkor jobb ha vigyáz vele, mert igencsak bosszúálló típus. Hűséges, elkötelezett olyanokhoz, akik megérdemlik, saját fajtájából bárki mehet hozzá segítséget kérni, ő segíteni fog, ha tud. Nem fél alantas módszerekhez folyamodni ahhoz, hogy elérje amit akar, egy aljas dög tud lenni, ha kihozzák belőle. Remek színésznő, mindent el tud játszani, könnyű szerrel nyeri el emberek bizalmát, s ha az élet úgy hozza, ugyanolyan könnyű szerrel árulja el őket. Nem valami nagy emberbarát, de a saját faja mellett mindig lojálisan kiáll.

Élettörténet: A világon két faj létezik. Az emberek, és a félig ember félig állat lények, amiket szolgaként tartanak és kezelnek. Elnyomják őket, betörik, a nagy fizikai erővel rendelkezőket elküldik a frontokra harcolni maguk helyett. Ők az alárendeltek. Jobbak az érzékszerveik, erősebbek, mégis láncra verve szolgaként tartják őket. Gwireviel is közéjük tartozik, valaha egy erős és félelmetes kígyóklánba született bele, ám a klán majdnem összes tagját az emberek lemészárolták és a gyermekeket elhurcolták. Így került ő is ennek a kegyetlen emberi világnak a forgatagába. Mivel nagyon ritkák nagyon sokat fizetnek a kígyó alárendeltekért, s mivel Gwireviel a klán vezetőinek a lánya, így nem csak egy egyszerű alárendelt, rendelkezik a Látás képességével, ami annyit tesz, hogy elég egy érintés és látja az illető múltját, jelenét és jövőjét. Természetesen ennek a képességnek is ára van, minél többet használja annál jobban rövidíti az életét. Mivel egyedülálló és egzotikus, ő talán a legtöbbet érő alárendelt a világon, s a legnehezebben eladható is, hiszem hiába a csábító hatalom, Gwireviel egy büszke lény, és nem hajlandó csak úgy senkinek sem behódolni. Normális alárendelt esetében már rég megölték volna, de az ő ereje ehhez túl értékes.

Hobby: nincs igazán

Foglalkozás: alárendelt

Extrák: A Látás mellett, minden kígyó alárendelt, ő is tudja irányítani a kis csúszó-mászókat. || Szeme miatt sokan azt hiszik róla először hogy vak.

Képinfo: Nem az enyém csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 01. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).