Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Mark (Dragon)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Koneko

Kor: 21

Külső leírás: Tűzvörös haja mindig rendezett, bát elöl, a szemébe lógnak a tincsek, de őt, ezt nem zavarja. Aranysárga szeme viszont nem természetes. A kontaktlencsét midig hordja, bár a szemével nincs semmi baj, de neki jobban tetszik a sárga, mint a barna. Senki nem hinné, hogy a komor arc az selymes bőrt takar. A narancssárga, puha és telt ajkai mindig a figyelmet csalogatja. Munkája miatt, mindig egyszerűen öltözik, hisz mindig készen kell lennie bármilyen akcióra. Mivel szabadnapja nem nagyon van, így az arca mindig sápadt és a fáradság jelei láthatóak.

Jellem: Az első benyomása annak, aki ránéz, hogy egy őrült, robot féle izé. De ez nem igaz. Mark igen is rendelkezik érzésekkel, és józan a gondolkodási menete. Bár a munkája miatt, tényleg úgy viselkedik, mint egy robot, de ezt, ha észreveszi, akkor azonnal változtat azon. Senki nem hinné róla, még a főnöke sem, hogy Mark képes, tud úgy szerelmes lenni, mint bárki más a világban. Nagyon kötődő stílusú. így ha valaki olyat bántanak, aki közel áll a szívéhez hezitálás nélkül fej belövi az illetőt. Sokszor van azon a szinten, mikor imád másokkal bunkó lenni, de még akkor is tudja, hogy hol a határ. A komor arc és szem mögött ott rejtőzik a jószívű ember, de ezt még ő sem tudja mindig megtalálni.

Élettörténet: Mark család nélkül nőt fel. Mondhatni nem is volt családja. Születése napján Elveszítette szüleit. Anya a szülésbe halt bele, apja meg autóbalesetben, mikor a kórházba tartott családtagjaihoz. Markot egy szervezett nevelte fel. Már kiskora óta arra képezték ki, hogy akiket nem tud elkapni a rendőrség, vagy szimplán csak olyan veszélyes, hogy csak ő tud a közelébe menni, azt azonnal ki kell végeznie, miután rátalált. A szervezetben többen is vannak, akik ugyan úgy jártak, mint Mark, vagyis a szüleiket elvesztették kiskorukban. Marknak nem volt választási lehetősége, neki muszáj ezt végigvinnie. De nem is bánja. Mint mindenki, Mark is társat kapott. Egy Eric nevű fiút. Ebben a szervezetben különleges képességű gyermekek vannak. Eric a jövőbe lát, míg Mark csak a tűzet, tudja irányítani, viszont egymaga tűzet, nem tud létre hozni, ahhoz kell egy forrás. Mark az óta is keresi a gonoszat és öli őket. Bár ő magát is gyilkosnak mondja.

Hobby: nincs mivel állandóan elfoglalt

Foglalkozás: Exolas ügynöke

Extrák: Exolas. ***Mindenkinek van fedő neve, Marknak Dragon*** Fiúkhoz és lányokhoz is egyaránt vonzódik, de még ő sem tudja, hogy miért.***Imádja a nyugodt csendes éjszakákat, amit nem mindig kaphat meg.***Néha testőrnek kell lennie a főnöke parancsára, de ezt a hobbyt utálja.*** Ha van is szabad ideje, akkor csak alszik.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (google)

Engedélyezve: 2015. 01. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).